2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydın kızlaarr nerelerdesiniz harikamo cum ne yaptın ne alemdesin
günaydınlar:)
geldim geldim..
ne yapayım hep iş hep iş :)
akşam bir dolabımı düzenledim
eve bir süpürge tuttum
çamaşır yıkadım astım
bulaşık mak. çalıştı ama yerleşmedi..
saat 12 de bayıldım desem yeridir.

siz ne yaptınız :)

Kızlar hepinize merhaba, evdeki su damacanasına basmaktan kollarım koptu artık. Benim gibi kolları pek de güçlü olmayan arkadaşlar bu konuda bir öneriniz var mı acaba?
ben sürahi kullanıyorum brıta sürahi
2ayda ortalama filtresi değiştiyorum
memnunum 1.5 senedir kullanıyorum

AYY BEN HİÇBİŞEY YAPMADIM YAA ev derli topluydu ama çamaşırlar vardı katlanacak onu bile yapmadım
çamaşır makinasını temizledim ama iç dış temizleme şeylerinden de ekledim yıkadım ama makinem eskimiş sanki

ben eve gittim 7ye kadar eşimi bekledim gelmedi bende yemek yiyip çıktım
hastaneye gititm geldiğim 10 du geldimki patates kızartmış
tezgah berbat olmuş hiç kafa yormadım hiç iş yapmadım yattım.
sabah kalktım işe geldim

siz naptınız canım konuşmadınız mı

aynen orada bekleyince de bişi olmuyor ki.. habr almak en iyisi.. kaç yaşında ne ameliyatı olacak hastalığı nedir ?

bizim gelin de ondan almış evlerinde gerçekten gayet güzel.. biz de sebil var onu kullanıyoruz biz de :)
valla güzel ya çaya filan çok rahat bizim buranın suları çok kireçli eve herkes arıtma taktırdı ama benim tezgahta yer yok altta. o yüzden taktıramıyorum.
yoksa musluk suyu içerim ben sıkıntı değil.
işte hazır su içiyoruz kuyu suyu olduğu için ama

nasıl temizledin ?
geçen okudum bulaşık mak tabletini atıyormuşsun çamaşır mak. içini rezisansını fln pırıl pırıl ediyormuş

off yaa sinir üzerine sinir ediyorlar vallahi yaa.. temizlememiştir bir de.. aman Yarabbim yaa ://

beferim ben de düşündüm onu da almadım memnunum diyorsun ama alsam mı acaba
valla geçen sene aldım ilk küçük 1lt aldım bir ay kullandım memnunum o vakit tane daha aldım netten aldım hep bu büyük geldi küçüğü anneme verdim büyük 2,5 lük olanı ben evimd ekullanıyorum.
yoğun kullanım yoksa filtreler seni 2/2,5 ay götürüyor bakıyorsun artık kireç tutmaya başlıyor kettle yenisini takıyorum onuda netten 25 liraya alıyorum tanesini ortalama.
annemde kullanım daha az onda 3ayda filan takıyor.
bu arıtmalar bir ara çok pahalandı bin beş lira filan oldu o kadar para veremem kusura bakmasın evimde damacana içinde yer yok.
o yüzden bu mantıklı geldi zaten 100liraya aldım geçen sene mayısta bu senede 120olsun bakmadım da istersen araştırırım senin için alırım netten canım

boşver free gün olsun.
nerden anladın eskimiş yıkamıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…