söylemiyoooo süprüzzzz diyohangi renk almış ki
bu admalar ne yapsa yaranamaz dimi yaa
muhafızlar yakalayın.atın zındanaakşam bir kase aşüre yeyp üzerine uyudum kötüyüm ben yaa :))
yatmak yokkk.çok eğlenücük çoğğğğğharika bişi uyumak yaa.. hiç bir şey düşünmüyorsun endişe yok korku yok onu bunu düşünmek yok ya hç bir şey yok.. az önce dedim ki dilerim ölüm de böle bir şeydir.. hiç bir şey hissetmeden uyumak sadece uyumaktır..
ALIYORLAR canım keşke sorsaydın.sırada o var inşallah
burdan almazlar mı acaba
prosedür nedir biliyo musun
hala kurumdalar sorayım ben en iyisiALIYORLAR canım keşke sorsaydın.
ben genel olarak veremiyorum fakat 3 tüp kan örneği alıyorlar o kök hücre için
18-50 yaş arasında herkes kök hücre bağışçısı olabiliyor.
genel bağışı ilaç kullandığım için yapamıyorum.
ama kök hücreye bir zararı yok araştırdım fakat söylediğim elemanlar hep bilgisiz çıktı almak istemediler.
ben de hasta birine vermeye gönüllü gitmiştim ama ben de kan çıkmamıştıkızlar kan verdim az önce ilk defa
kuruma gelmişti kızılay geçen sene de gelmişti almamışlardı bi düşüğüm oldu diye bu sefer aldıalr
bir tüp kan alamadılar mı yaben de hasta birine vermeye gönüllü gitmiştim ama ben de kan çıkmamıştı
çok iyi bir şey yapmışsın amesia :)
yok beferim ölece gönderdiler beni sen de kan saten yok diebir tüp kan alamadılar mı ya
ben ne yapayım bir ara elek gibi olmuştum ver ver ver her gün veryok beferim ölece gönderdiler beni sen de kan saten yok die
geçen sene eylül ayında açmıştım konuyu.tabi o zman topiğin ismi pompilili bişeydi2500 sayfa olmuş vayy bee
HAHAHAH ben de geçen lcw kayboldum bakalım ne olacakve ben yine boşluk bulduğumda kotonun derin sularında yüzerken irkildim.çekin alın beni
ya lcwde büyük indirim vardı.kaçırdım ben onu.özellikle çocuk bölümü fiyatları yerlerdeydiHAHAHAH ben de geçen lcw kayboldum bakalım ne olacak
HADİ YA pek bir şey kalmamıştı eşime 3 pantolon bana bir atlet aldım. geçen gün boyadı atletim beyaz bluzlerin içine giyiyorum kalın askılı rahat oluyorya lcwde büyük indirim vardı.kaçırdım ben onu.özellikle çocuk bölümü fiyatları yerlerdeydi
daim olsun ...geçen sene eylül ayında açmıştım konuyu.tabi o zman topiğin ismi pompilili bişeydi
evet ya iki gün sürmüş baktığımda bişey kalmaıştı.en azından çocukların kışlıklarını çıkarabilirdim yarı fiyatına.jeanler falan dipteydi.eşofmanlar.neyse artıkHADİ YA pek bir şey kalmamıştı eşime 3 pantolon bana bir atlet aldım. geçen gün boyadı atletim beyaz bluzlerin içine giyiyorum kalın askılı rahat oluyor
ne gırgır vardı ozamanlar be.ama sen sanki sonradan katılmıştındaim olsun ...
hatırlıyorum o vakitleride ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?