2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

selam kızlar..
nasıl geçti hafta sonunus..
ben kk den arkadaşlarla buluştum şekerlerle yani..
ve folklörüme gittim ama çok zor vazgeçmeyi düşünüyorum.. ben o figürleri nasılll öğreneceğim.. hekes anına kapıyor ben kal geliyoo ://

yavaş yavaş öğrenirsin canım

bence bırakma yaa alışırsın bikaç seferden sonra çok zevkli gelir
bende böyle bi yeteneğim olsun çok isterdim ama malesef

BEN cumartesi mutfağın bir kısmını yaptım pazar günü bir kısmını yaptım.
dolap içleri düzenlendi. kapakları silindi.
bitmiş baharatlar yenileri dolduruldu.

mutfak şöyle bir elden geçirildi. Allah razı olsun SUHAN senden kulakların çınladı mı bilmiyorum .
ama 2 adet dolabım kaldı bardak koyduğum dolaplar onlarda en kısa zamanda onları da yapacağım.
sadece günlük birer saat yaptım o yüzdne hepsini bitiremedim.
siz neler yaptınız?
yeni ödev var mı?

ben de mutfakta en çok kullandığım yerleri yaptım düzenledim aynen dediğin gibi baharatlıklar elden geçti tazelendi
bi de pikelerin hepsini yıkadım kaldırdım hazır el değmişken gömme dolapları boşalttım sildim düzenledim
oğlumun dolabını elden geçirdim küçülenleri ayırdım falan
aynen Neysesakinim im SUHAN ın kulaklarını çok çınalattım bi gaza geldimki sorma

ben tektim iki çocukla anca evi temizledim buzdolabı biraz elden geçti.bugün bakacağım.
bugünde mutfak lambası, elektrik düğmeleri temzilensin.kapısıda silinebilinir.eşim yorgun olmazsa bide camı

dün evde hiç bir iş yapmadım anneanneme gittim haftasonu gidemediğim için özledim git eve gel 9,30 oldu sonrada yatış.
bugün bi iki planım var. mutfaktaki kalan 2 dolaptan birini elden geçirebilirim.
çok güzel olur.
sizde havalar nasıl neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…