OHH HAYALLER HAYATLARmüdürüm yok ama mesajla tc leri yolluyor :)
sakinim derken iş çıktı falan
ayy evi tertemiz yapıp duş alıp cips keyfii offf
bayadır görünmüyordunuz hoşgeldiniz :)Günaydınlar hanımlar.
bayadır görünmüyordunuz hoşgeldiniz :)
aa geçmiş olsun ablaHoş buldum sağol,annem rahatsızlandı yine onun için yoktum yanındaydım .
Yoğun bakımda kaldı 1 hafta.
aa geçmiş olsun abla
Allah'ım ilk defa duyuyorum böyle bir olay.Sağol befercim,bu seferde karbondioksit yükselmiş ambulans gelmiş eve tam çıkarken kalbi duruyor sorma ya acilden yoğun bakıma aldılar iyi şu anda abim yanında kalıyor.Bende fırsat buldukça gidecem yine.
Allah'ım ilk defa duyuyorum böyle bir olay.
çook çok geçmiş olsun.
abiniz çok iyi biri imiş bence.
anneannem de hastane idi by pass oldu almanyadan geldi aralıklı 2 dayım
ikiside pek hastanın başında durmadılar.
annemler hep başında.
abinizin kiymetini bilin
çok çok geçmiş olsun bu dönemde en güzeli hayırlı evlat olması Allah razı olsun sizlerdenSağol befercim,bu seferde karbondioksit yükselmiş ambulans gelmiş eve tam çıkarken kalbi duruyor sorma ya acilden yoğun bakıma aldılar iyi şu anda abim yanında kalıyor.Bende fırsat buldukça gidecem yine.
çok çok geçmiş olsun bu dönemde en güzeli hayırlı evlat olması Allah razı olsun sizlerden
çok geçmiş olsun ablaHoş buldum sağol,annem rahatsızlandı yine onun için yoktum yanındaydım .
Yoğun bakımda kaldı 1 hafta.
çok geçmiş olsun abla
çok zor Allah yardımcısı olsun sağlına kavulur inş en yakın zamandaBen yokum kardeşimde şehir dışında görevi,br tek abim orada zaten.
Nefes sıkıntısı var hala oksijen alıyor sürekli,k.dioksiti bazen vücuttan atılması zor oluyormuş ciğerin biri işlev görmüyor sigara içmez üstelik.Tek ciğerle şu anda ilaçlar var onu kullanıyor.
Abim yanında ya yanına alacak yada anneme gelecekler bilmiyorum ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?