sağlıkla otur canım benimbitsin resim çekeceğim o vakit görün bakalım
yok ben söylersem gider tek sorun çok dolu yani rutin gittiği yerler var haftanın her günü dolu arada işte iptal eden olursa anca o zaman denk geliyorsık aldığın için öyle belkide bu rakam yarım güne 100 tl isteyeni biliyorum.
kış girişi olmazsa tam gün çağırabilirim. gelir mi acaba?
birde öyle tripleri oluyor oraya giderim buraya gitmem gibi
en son 150diye geçen sene çağırdım 180 aldı biliyorum çoluk çocuk var evde ama ben zaten çocuklara harçlık verecektim ama böyle yapınca vermedim.yok ben söylersem gider tek sorun çok dolu yani rutin gittiği yerler var haftanın her günü dolu arada işte iptal eden olursa anca o zaman denk geliyor
4 kızıyla birlikte yaşıyo biz 5 yıldır beraberiz para konusunu ne o eder ne de ben eksik bırakırım hani çocuklara harçlık olur falan diye o yüzden aramızda para lafı geçmiyo hiç
şu an piyasa ne hiç haberim yok mesela
kullanmıyorum ben sevemedim.bi ara havlu peçete serdim iki güne bir değiştirdim.öyle de temiz kalıyordu.içime sinmedi.şuan bişey yokkızlar buzdolabında raflarda örtü kullanıyo musunuz ben kullanıyorum ama söküp atasım var
olmayınca da düzensiz gibi geliyor sizde durumlar nasıl
kendimizi yormadan.düzen konusuda emin adımlarla ilerlemek lazımbenim çok büyük orta hatta küçük olur sen nasıl dersen çok iyi düşündün cumartesi yarım gün çalışıyorum pazar günü yaparım ufak ufak olduğu kadar
NASIL OLACAK SENDE gidecek misinderken eşim arar hafta sonu yok anasıylaevine geçeceklerimiş.bağ bahçe işi var galiba
zaten öyle becerikli değilim çok şükür bir gün gün de bitiremem kibrit kutusu gibi evim var ama yine zorkendimizi yormadan.düzen konusuda emin adımlarla ilerlemek lazım
ayy bilemedim. gider geliriz dedi annemleNASIL OLACAK SENDE gidecek misin
benim mutfak gereksiz büyük.onun dışındakiler bizi idare ediyor.zaten öyle becerikli değilim çok şükür bir gün gün de bitiremem kibrit kutusu gibi evim var ama yine zor
boşver takma havalar soğumadan git sonra hiç dışarı çıkılmıyorayy bilemedim. gider geliriz dedi annemle
bana gel demedi zatenboşver takma havalar soğumadan git sonra hiç dışarı çıkılmıyor
gitme o zaman tatlım ne taktın benimki bensiz gitmezbana gel demedi zaten
eskiden öyleydi 1,5 saatlik mesafe farklı bir ilçede.çocuklardan sonra ses etmez oldu.ayyy sürüne sürüne giderdim eskidengitme o zaman tatlım ne taktın benimki bensiz gitmez
sakin yemedin dimiiiiya varya çocukları yatırıp tam keyif yapmalık haa saat ondan sonra.cipse gömülmek istedim
cumartesi günü için dedim kızsakin yemedin dimiiii
çok severdim kullandım çook zaman ama artık yok ://kızlar buzdolabında raflarda örtü kullanıyo musunuz ben kullanıyorum ama söküp atasım var
olmayınca da düzensiz gibi geliyor sizde durumlar nasıl
ypk daha perşembe geldi tebligat ://güzelim günü dolmuş olabilir mi?
bize ceza geldi gib ten ödedim aşağıda ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?