BENİMDE buzdolabıda arada düzenliyorum siliyorum çok iş yok genel itibariyle halledersek o ayrıntılar zaten hep elimiz içindeyok mutfağa girmedim buzdolabı düzenlemesi yaptım ama dolaplara girişmedim.
2 +1 evim bütyük değil tek sıkıntı en üst kat o zorluyor biraz yoksa bir saat sürmüyor camlar.zorlanabilirsin tüm evin camı kapısına.
ay ilk defa duydum şampuan olayını2 +1 evim bütyük değil tek sıkıntı en üst kat o zorluyor biraz yoksa bir saat sürmüyor camlar.
kremsiz saç sampuanı ile siliyorum harika oluyor tavsiye ederim. tekrar durulama vs olmuyor
pimapenide mutfak yağ sökücü ile hallediyorum
aaa ciddi misin en büyük kurtarıcım ama kremsiz olacak ne marka olursa olsun dalinde olur.ay ilk defa duydum şampuan olayını
iyiymiş aklımda bulunsunaaa ciddi misin en büyük kurtarıcım ama kremsiz olacak ne marka olursa olsun dalinde olur.
ılık su sıcak su fark etmez az bir şey yok kovaya köpürt mikrofiber bez ile siliyorum ben birde kuru bez var (cam bezi diye rossmandan almıştım ) birde kötü bir bez ile kabasını alıp temiz şampuanlı su ile sil tek seferde iş bitir kurulama gerektirmiyor ama ben yinede üzerinden geçiyorum su lekesi filan sıfır yok zaten kuru bezle silerken kendi kuruyor .
,selam kızlar :)
hayırlı Cuma'lar olsun :)
ben de tam gaz pazartesi gireceğim eve çünkü kv kp grmc yaw bi dolu gelenim var salıya
pazartesi artık halıları serip tam düzenlemeleri son rutüşları yapıp the end diyeceğim
ay Allah yardımcım olsun çok kalabalık geliyorlar
dip not: eve taşınırken camları bulaşık mak. parlatıcısı ile silmiştim ışııl ışıll bir de kalıcı bir de kalıcı ki temizliği sormayın 1 ay geçti neredeyse 2 ay olacak camlarım halen parlıyor
Allah yardımcın olsunselam kızlar :)
hayırlı Cuma'lar olsun :)
ben de tam gaz pazartesi gireceğim eve çünkü kv kp grmc yaw bi dolu gelenim var salıya
pazartesi artık halıları serip tam düzenlemeleri son rutüşları yapıp the end diyeceğim
ay Allah yardımcım olsun çok kalabalık geliyorlar
dip not: eve taşınırken camları bulaşık mak. parlatıcısı ile silmiştim ışııl ışıll bir de kalıcı bir de kalıcı ki temizliği sormayın 1 ay geçti neredeyse 2 ay olacak camlarım halen parlıyor
hiç sorma önümüzdeki hafta sonusu düğünleri var ona sebep ama dediğin gibi sebepsiz de gelirlerAllah yardımcın olsun
neden geliyorlar bu defa
ama zaten seninkiler sebepsiz geliyorlar hep
düğün haftasonu onlar hafta başı geliyorhiç sorma önümüzdeki hafta sonusu düğünleri var ona sebep ama dediğin gibi sebepsiz de gelirler
kız gitme üstünedüğün haftasonu onlar hafta başı geliyor
demekki çok seviyorlar çok rahatlar sende canımsesli güldüm yaa
aynen öleee aynneeennn
hem de dolu dolu anne baba dede bacı yeğen vay arkadaş
valla saten patlamaya hazır bomba misali eziyorum ortalardakız gitme üstüne
evinde o kadar yatak var mı?sesli güldüm yaa
aynen öleee aynneeennn
hem de dolu dolu anne baba dede bacı yeğen vay arkadaş
çok rahatlar evet benim yüzümün hep gülümsemesi kabaht ://demekki çok seviyorlar çok rahatlar sende canım
ayy yok kötü anlamda demedim.kız gitme üstüne
var 1 yatak odası daha var çift kişilkevinde o kadar yatak var mı?
birde çalışıyorsun nasıl yetişeceksin o kadar adama yemesi kahvaltısı
kendileri yapıyor mu bari_?
oohh bu çok güzel işte en azından yardım ediyorlarsavar 1 yatak odası daha var çift kişilk
solon bir koltuk açılıyor ://
aman ne yapayım ya.. ayarlasınlar işte..
genelde kv yapar yemekleri
kendileri çalıp oynayacaklar ben biraz fazla titizim sanırım çok gerilcem çok ALLAH ım yaavar 1 yatak odası daha var çift kişilk
solon bir koltuk açılıyor ://
aman ne yapayım ya.. ayarlasınlar işte..
genelde kv yapar yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?