2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

zorlanabilirsin tüm evin camı kapısına.
2 +1 evim bütyük değil tek sıkıntı en üst kat o zorluyor biraz yoksa bir saat sürmüyor camlar.
kremsiz saç sampuanı ile siliyorum harika oluyor tavsiye ederim. tekrar durulama vs olmuyor
pimapenide mutfak yağ sökücü ile hallediyorum

ay ilk defa duydum şampuan olayını

ay ilk defa duydum şampuan olayını
aaa ciddi misin en büyük kurtarıcım ama kremsiz olacak ne marka olursa olsun dalinde olur.
ılık su sıcak su fark etmez az bir şey yok kovaya köpürt mikrofiber bez ile siliyorum ben birde kuru bez var (cam bezi diye rossmandan almıştım ) birde kötü bir bez ile kabasını alıp temiz şampuanlı su ile sil tek seferde iş bitir kurulama gerektirmiyor ama ben yinede üzerinden geçiyorum su lekesi filan sıfır yok zaten kuru bezle silerken kendi kuruyor .

iyiymiş aklımda bulunsun

selam kızlar :)
hayırlı Cuma'lar olsun :)

ben de tam gaz pazartesi gireceğim eve çünkü kv kp grmc yaw bi dolu gelenim var salıya

pazartesi artık halıları serip tam düzenlemeleri son rutüşları yapıp the end diyeceğim
ay Allah yardımcım olsun çok kalabalık geliyorlar

dip not: eve taşınırken camları bulaşık mak. parlatıcısı ile silmiştim ışııl ışıll bir de kalıcı bir de kalıcı ki temizliği sormayın 1 ay geçti neredeyse 2 ay olacak camlarım halen parlıyor

,
evet onuda duydum ama o pahalı diye denemedim
suyun içine mi katıyorsun yine

Allah yardımcın olsun
neden geliyorlar bu defa
ama zaten seninkiler sebepsiz geliyorlar hep

var 1 yatak odası daha var çift kişilk
solon bir koltuk açılıyor ://
aman ne yapayım ya.. ayarlasınlar işte..
genelde kv yapar yemekleri
kendileri çalıp oynayacaklar ben biraz fazla titizim sanırım çok gerilcem çok ALLAH ım yaa
dağınıklık pislik her yer her yerde müsriflik bunlar beni geriyorrrr
e bir de onlar yatar öğlene kadar gece yatmaz gündüz kalkmazlar aman yaa ne bileyim işte
ben ne hal ettim diyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…