yettiniz gari diyip kovuyomuş milleti :)ayy yok kötü anlamda demedim.
sesli düşündüm tek
ne güldün sende şirin şirinçok rahatlar evet benim yüzümün hep gülümsemesi kabaht ://
hiç yapamam hiiç..yettiniz gari diyip kovuyomuş milleti :)
a101 in falan ucuz oluyor parlatıcısı.halı lekesinde de güzel o,
evet onuda duydum ama o pahalı diye denemedim
suyun içine mi katıyorsun yine
kendileri yapıyor ediyor boşver zaten akşamdan akşama göreceksin ama.azda ayar vermek lazım sanki.bukadar kalabalıkla erkenden gelmekhiç yapamam hiiç..
bir güleç yüzüm var ne yapayım beferim.. asık suratlı olamıyorum ben
suhanım koydu noktayı heeeyyyttkendileri yapıyor ediyor boşver zaten akşamdan akşama göreceksin ama.azda ayar vermek lazım sanki.bukadar kalabalıkla erkenden gelmek
evimin karşısı ama hiç almadım biliyor musunhiç yapamam hiiç..
bir güleç yüzüm var ne yapayım beferim.. asık suratlı olamıyorum ben
onlar daha yeni evli düşünmeleri lazım değil mi bunlarıkendileri yapıyor ediyor boşver zaten akşamdan akşama göreceksin ama.azda ayar vermek lazım sanki.bukadar kalabalıkla erkenden gelmek
kıyamam tatlım benimçok rahatlar evet benim yüzümün hep gülümsemesi kabaht ://
ya bilmiyorum öğlen kaar ağlamak üzereydim şimdi tutamıyorum kendimi bir gülme geliyor süreklibefo nen var kuzu gel bakim yamacıma.sıcak çay al kendine
sinirlerinmi yıpranmış seninya bilmiyorum öğlen kaar ağlamak üzereydim şimdi tutamıyorum kendimi bir gülme geliyor sürekli
gece kötüydüm şimdi toparladım sohbetiniz iyi geldi teşekkür ederimsinirlerinmi yıpranmış senin
nedn nolduki.anlat belki rahatlarsıngece kötüydüm şimdi toparladım sohbetiniz iyi geldi teşekkür ederim
uzun zamandır gelmiyorlardı dün akşam geldiler biraz. unutmak istediğim ne varsa herşey geldi aklıma 1,30da uyudumnedn nolduki.anlat belki rahatlarsın
eşin evde yokmuyduuzun zamandır gelmiyorlardı dün akşam geldiler biraz. unutmak istediğim ne varsa herşey geldi aklıma 1,30da uyudum
geç geldi 10 gibieşin evde yokmuydu
niye huzursuzsun.evleri kırklayalımmı yine.sirke adaçayı vs?geç geldi 10 gibi
olabilir temizlikten sonra yapalımniye huzursuzsun.evleri kırklayalımmı yine.sirke adaçayı vs?
Mucize doktorumu izledinolabilir temizlikten sonra yapalım
dün halt yedim dizi izledim ordan aldı yürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?