2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

evdeydim temizlik vs. yaptım ctesi.pazarda oğlanların odasını temziledik düzenledik.salı günü annemler gelecek .
senin nasıldı.doğum günü partisi nasıl geçti
ohh iyi yapmışsın
cuma akşam doğum gününü vardı işte çok kalabalık değildik ama çocuklar bir araya gelince biraz hareketli geçti o gece 2 de yattım ortalığı topla sil falan derken
cumartesi günü öğlen çok sevdiğim bi arkadaşım geldi onunla oturduk akşam eşimin arkadaşı ve eşi geldiler onlarlaydık
pazar günü de bi pikniğe davet ettiler ona katıldık ben biraz yoruldum açıkçası oğlumun odası aldı başını gidiyor oynamadığı oyuncakalrı ortadan kaldırmak istiyorum derin depolamaya
temizlik namına pek bişey yapmadım bi tek konsolu sildim bu kadar.

mutlu yılların olsun kuzunun.iyiki doğmuş.
evet baya yorucu geçmiş.hafta içi dinlenmeye çalışırsın artık akşamları

ben cumartesi kapıları sildim yıkanan yazlıkları ütüleyip kaldırdım birazını. ama hala var çoğu.
çamaşır yıka as mutfak dolabında kalan yerleri düzenledim. tek çekmece kaldı. duvarını sildim.böyle geçti günüm.
pazar günü mutfak cam perdesi , yerler süpürüldü silindi.
tuvalet banyo ve bittim ben omuza kramp girdi alışık değilim elimde bez sürekli dolaştım.
ayaklarım filan çok ağrıyor .
ama ışın çoğu bitti azı kaldı.
kalanlar
salon perdeleri duvarları
yatak odası perdeleri duvarları
birde küçük odam var perdesi duvarları.
her hafta birini yapma hedefim var.
sonrasında halıları açma hedefim var

baya yüklenmişsin kendine.ellerine sağlık

baya yüklenmişsin kendine.ellerine sağlık
SAĞOL CANIM sen başlattın valla miskin miskin oturuyordum ben.
param yok valla şimdi 150/200 lira veremem extradan.
olduğu kadar olur. ekim sonu açıyorum ben halıları her sene bu senede öyle olur galiba.

SAĞOL CANIM sen başlattın valla miskin miskin oturuyordum ben.
param yok valla şimdi 150/200 lira veremem extradan.
olduğu kadar olur. ekim sonu açıyorum ben halıları her sene bu senede öyle olur galiba.
az az yaparsak sıkıntı olmaz inş.bende 1 oda tamamen bitti.hedef koyup oda oda gitmeyi planlıyorum .bu sene erken geliyor sanki soğuk.

anaamm sen bu hafta baya hamaratmışsın kuzum maşallah

evet ama her yerim ağrıyor dağınık çalıştım araya bir sürü iş girdi ama bitti çok şükür bu hafta sonuda yatak odası var planımda. en son salon olacak şekilde olsun isitiyorum.
bende yoruldum yaa ne biliyim haftasonuna yoğun başladım heralde ondan
genelde cuma akşamlarını dinlenerek sakin geçirmeye alışkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…