2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ameliyatı iş yeri ile konuştum tamam dedi 10/20 arası ayarla dedi.
bende ev işlerini geniş zamana göre ayarlamıştım ama yapacak bir şey yok öne alacağım hafta içi akşam ağırlık vereceğim.
dün yapamadım pazara gittim döndüm buzdolabı yerleştir yetişmedi.
bugün yatak odasına girişeyim diyorum perdeler 4 adet onları yavaş yavaş yıkayayım her gün biri mi olur yoksa ikisimi yetişir bilmiyorum.
duvarı ve camı bu haftaki planım içerisinde yani cuma gününe kadar bu oda bitecek.
hafta sonu salon kalır bir günde küçük odaya ayırırım sonra hiç kıpardamamam gerekiyor çünkü ameliyattan sonra

kızlar inanın dünki vatandaş beni çok yordu yaaa hala da arıyo bilemm ne
numaramı verdiğime pişman oldum inanın çok yıprattı değişik bi kadın enerjisi çok etkiledi beni

allah allah ne oldu ya bu kadar sıkıntı oldu sana
ya kadın anlatılacak gibi değil beferim 1 haftadır zaten takip ediyorum işlemini aksi gibi normalde tıkır tıkır işleyen işlemler bi ileri iki geri oldu hep
sürekli şikayet sürekli şikayet ve herşeyi şikayet
sakince dinleyip anlayışla yardımcı oldum hep beni gördün az çok tahmin edersin nasıl davranacağımı dün epey sıkıntı çıktı çözdük saat 5 e kadar
sabah yine aramaya başladı üstelik sadece bizi ilgilendiren kısmı değil kendi kurumuyla olan problemine de yardımcı oldum
ama en son resmen kibarca artık yapabileceğim bişey yok dedim kapatmasam kapatmıyo kadın telefonu dünden beri başım ağrıyo

ne çok dert anlattım demi
ayy canım benim sakin ol buda bir sınav
benim işimde normal gitmez elbet olmayacak bir terslik ortaya çıkar bende gerilirim.
o kadını anlıyorum bu yüzden.
ama senide anlıyorum sakın ol. sen elinden geleni yapmışşın artık yapacak bir şey yok diyorsun

yine geldi
bu seferde mevzuatta olmayacak bi şeyi istiyor ve o istediği şey için 1 haftadır uğraştığımız herşey çöp olur
neyseki ikna ettik gibi

selam kızlar..

çok uykum var.. kvler geldiler.. anam ev curcuna yaw..
düğün ta cumartesi bu hafta sonu..
ondan sonra da bir hafta mı 2 hafta mı kalırlar artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…