10 gün raporun 8 gününü öderiz canımben şimdi yıl başında doğum raporum vardı. sonra 3 gün tansiyon için rapor aldım birde bu gelirse 10 gün .
doğum raporu buna sayılmıyor galiba değil mi.
evet 3/2 mi ne kesiyorlar
DİĞER 2 gün ödenmiyor mu? anlamadım10 gün raporun 8 gününü öderiz canım
yok ödenmiyor canım her rapordan 2 gün keserek ödeme yapılıyorDİĞER 2 gün ödenmiyor mu? anlamadım
TAMAM o zaman o 8 gün tam mı ödeniyor bence tam ödenmiyoryok ödenmiyor canım her rapordan 2 gün keserek ödeme yapılıyor
yok canım günlük ücretin 3/2 siTAMAM o zaman o 8 gün tam mı ödeniyor bence tam ödenmiyor
Oluyor bazen öyle neyse akşam dinlenirsin.bugün inanılmaz yoruldum yaa beynim yoruldu resmen
bende bazen öyle oluyorumbugün inanılmaz yoruldum yaa beynim yoruldu resmen
allah allah ne oldu ya bu kadar sıkıntı oldu sanakızlar inanın dünki vatandaş beni çok yordu yaaa hala da arıyo bilemm ne
numaramı verdiğime pişman oldum inanın çok yıprattı değişik bi kadın enerjisi çok etkiledi beni
ya kadın anlatılacak gibi değil beferim 1 haftadır zaten takip ediyorum işlemini aksi gibi normalde tıkır tıkır işleyen işlemler bi ileri iki geri oldu hepallah allah ne oldu ya bu kadar sıkıntı oldu sana
ayy canım benim sakin ol buda bir sınavne çok dert anlattım demi
yine geldiayy canım benim sakin ol buda bir sınav
benim işimde normal gitmez elbet olmayacak bir terslik ortaya çıkar bende gerilirim.
o kadını anlıyorum bu yüzden.
ama senide anlıyorum sakın ol. sen elinden geleni yapmışşın artık yapacak bir şey yok diyorsun
amaaann kuzum ne diyim Allah güç kuvvet versin evde misafir zor oluyorselam kızlar..
çok uykum var.. kvler geldiler.. anam ev curcuna yaw..
düğün ta cumartesi bu hafta sonu..
ondan sonra da bir hafta mı 2 hafta mı kalırlar artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?