bende doktora gittim geldim. toplanında akıl danışacağım sizekızlar bi stresli iş vardı nası gerdi beni yaaa
hayırdır kuzum noldubende doktora gittim geldim. toplanında akıl danışacağım size
gözlüğümüz derecesi bozulmuş ya en az 400/500 lira ona gidecek şu lazere tekrar sardım mirkelama gittim öğlenhayırdır kuzum noldu
ayy kuzum bu konu hakkında hiç bilgim yokgözlüğümüz derecesi bozulmuş ya en az 400/500 lira ona gidecek şu lazere tekrar sardım mirkelama gittim öğlen
sağolsun yarımcı oldu muayeneler filan 3,500 mal olacak gibi
çevrenizde yaptıran var mı sizlerden yaptıran var mı fikir istiyorum
ayy zor bi karar canım bilemedimki şimdi10 gün rapor diyor . Gözün oynamayacak diyor
el kol oynamayacak diyor .
1 ay telefon yasak diyor( bu benim için çok zor bu aralar çok sardım tele)
10 gün banyo yapmak yok diyor.
her göz için 25 saniye sürüyormuş lazer ama korkuyorumayy zor bi karar canım bilemedimki şimdi
aa çok kısa bi işlemmiş neden tereddüt ettin canımher göz için 25 saniye sürüyormuş lazer ama korkuyorum
diğer hastanelerde böyle bir yasak yok bu adam biraz eskide kalmış ama doğru olanı bu annemde aynı olmuştu ama ona 12/13 sene oluyorayy zor bi karar canım bilemedimki şimdi
hiç kıpırtdama olmadan duracaksın zaten damla ile uyuşturuyorlar gözüaa çok kısa bi işlemmiş neden tereddüt ettin canım
hallettinmikızlar bi stresli iş vardı nası gerdi beni yaaa
hayırdırbende doktora gittim geldim. toplanında akıl danışacağım size
bilmiyorumki kuzum ben.çiziyorlamış dımı? sitede mutlak açılmış konu vardır yorumlara bakabiliriz aslındagözlüğümüz derecesi bozulmuş ya en az 400/500 lira ona gidecek şu lazere tekrar sardım mirkelama gittim öğlen
sağolsun yarımcı oldu muayeneler filan 3,500 mal olacak gibi
çevrenizde yaptıran var mı sizlerden yaptıran var mı fikir istiyorum
TAM HALLETTİM SANDIM SON DAKKA PROBLEM ÇIKTIhallettinmi
aaa benimde sabah yoğundu şimdi sakinım ama işim var yinedeTAM HALLETTİM SANDIM SON DAKKA PROBLEM ÇIKTI
BENİ AŞTI BUNDAN SONRASI
oo karışık işler yaniTAM HALLETTİM SANDIM SON DAKKA PROBLEM ÇIKTI
BENİ AŞTI BUNDAN SONRASI
KUZU bir sigortalı bir yıl içerisinde kaç gün rapor alabilir biliyor musunÇÖZEMEDİĞİM İŞ OLUNCA SİNİR OLUYORUM
NEDEN ZORA KOŞARLAR ANLAMIYORUM VATANDAŞA BAZEN HAK VERİYORUM
AMA BU KONUDA VATANDAŞINDA HATASI VAR
40 gün ama 3 günden sonra kesiyorlardı sankiKUZU bir sigortalı bir yıl içerisinde kaç gün rapor alabilir biliyor musun
ben şimdi yıl başında doğum raporum vardı. sonra 3 gün tansiyon için rapor aldım birde bu gelirse 10 gün .40 gün ama 3 günden sonra kesiyorlardı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?