1 ay bakmıycak mısın kuzuherşey tamam ama 1ay telefonsuz ne yapacağım onu kara kara düşünüyorum.
işim yoksa pc ye bile bakma diyor 1 ay
peki tv filan nasıl acaba gözün sargılı kalacak mı hiç dünki telaştan senle ilgilenemedim kusura bakma ne zamana karar verdin şimdi1 ay bakmıycak mısın kuzu
hadi bakalım canımcımameliyatı iş yeri ile konuştum tamam dedi 10/20 arası ayarla dedi.
bende ev işlerini geniş zamana göre ayarlamıştım ama yapacak bir şey yok öne alacağım hafta içi akşam ağırlık vereceğim.
dün yapamadım pazara gittim döndüm buzdolabı yerleştir yetişmedi.
bugün yatak odasına girişeyim diyorum perdeler 4 adet onları yavaş yavaş yıkayayım her gün biri mi olur yoksa ikisimi yetişir bilmiyorum.
duvarı ve camı bu haftaki planım içerisinde yani cuma gününe kadar bu oda bitecek.
hafta sonu salon kalır bir günde küçük odaya ayırırım sonra hiç kıpardamamam gerekiyor çünkü ameliyattan sonra
engel yap kuzum.gerek yok yani kötü enerjiye.kızlar inanın dünki vatandaş beni çok yordu yaaa hala da arıyo bilemm ne
numaramı verdiğime pişman oldum inanın çok yıprattı değişik bi kadın enerjisi çok etkiledi beni
ooo kötü etkilemiş seni.ay boşluktamıydı neydiya kadın anlatılacak gibi değil beferim 1 haftadır zaten takip ediyorum işlemini aksi gibi normalde tıkır tıkır işleyen işlemler bi ileri iki geri oldu hep
sürekli şikayet sürekli şikayet ve herşeyi şikayet
sakince dinleyip anlayışla yardımcı oldum hep beni gördün az çok tahmin edersin nasıl davranacağımı dün epey sıkıntı çıktı çözdük saat 5 e kadar
sabah yine aramaya başladı üstelik sadece bizi ilgilendiren kısmı değil kendi kurumuyla olan problemine de yardımcı oldum
ama en son resmen kibarca artık yapabileceğim bişey yok dedim kapatmasam kapatmıyo kadın telefonu dünden beri başım ağrıyo
yuhhh ayıp beselam kızlar..
çok uykum var.. kvler geldiler.. anam ev curcuna yaw..
düğün ta cumartesi bu hafta sonu..
ondan sonra da bir hafta mı 2 hafta mı kalırlar artık..
1 ay sensizmi kalacağız bizherşey tamam ama 1ay telefonsuz ne yapacağım onu kara kara düşünüyorum.
işim yoksa pc ye bile bakma diyor 1 ay
evet 1 ay net bakma diyor konuşabilirsin diyor telde ama ekran ışığı çok zararlı diyor1 ay bakmıycak mısın kuzu
ben tv pek izlemem canım yani en son ne zaman izledim onu hatırlamıyorum ne olsa cepten.peki tv filan nasıl acaba gözün sargılı kalacak mı hiç dünki telaştan senle ilgilenemedim kusura bakma ne zamana karar verdin şimdi
hımm.kesin kararlısın yani.ayın kaçı belirledinmi.rapormu alacaksın bir ayevet 1 ay net bakma diyor konuşabilirsin diyor telde ama ekran ışığı çok zararlı diyor
evet bıktım artık gözlükten ne olacaksa olsun artık.hımm.kesin kararlısın yani.ayın kaçı belirledinmi.rapormu alacaksın bir ay
bilmiyorum artık nerelerdeydi sevgili ayımızooo kötü etkilemiş seni.ay boşluktamıydı neydi
belki iyiki yaptırmışım diyceksin canım hayırlısı olsunevet bıktım artık gözlükten ne olacaksa olsun artık.
10gün rapor sonrasını bilmiyorum. önemli zaman ilk 10gün diyor
10 ile 20 dedi müdür ile konuştum ay ortası yani
inş canım benim inşbelki iyiki yaptırmışım diyceksin canım hayırlısı olsun
bilmiyorum artık nerelerdeydi sevgili ayımız
en son ilaç aldım artık az önce
gözlük yakışıyor ama sana.inş canım benim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?