almamam lazımdı ama parol aldım mecburKIZLAR BUGÜN VARDI BİŞEY HERKES ÖYLE DİYO BEN İLAÇ ALDIMDA RAHATLADIM BİRAZ
BENDE ÇOK TUTTUM KENDİMİ EN SON DAYANAMADIMalmamam lazımdı ama parol aldım mecbur
ne yapıyorlar ne katıyorlar yediklerimize içtiklerimize bilemedim ki..KIZLAR BUGÜN VARDI BİŞEY HERKES ÖYLE DİYO BEN İLAÇ ALDIMDA RAHATLADIM BİRAZ
ben o hurafeye inanmıyorum canım Allah ın bela yağdırdığı falan tövbe haşa neler yazıyorlarsefer ayına girmişi dikkat''''!!!!
neden bahsediyorsunuz anlamadım pardon?ben o hurafeye inanmıyorum canım Allah ın bela yağdırdığı falan tövbe haşa neler yazıyorlar
bu nee hamaratlık kızıımmm maşallah diyor tebrik ediyorum senidün muthiş bir baş ağrısı ile eve gittim
bir kase yoğurt yedim. hemen işe koyuldum hem şampuanlı hem parlatıcılı su yani ikisinide koydum hazırladım yatak odasında balkon içeri alınmış epey pencere var ilk onlardan başladım perdenin birini attım sonra cam bitti hemen pere çıkmadı durmak yok yola devam dedim salona geçtim yeni su hazırladım oranın camını sildim.
perde çıktı eşim astı diğeri yıkandı astık 3.de ben artık yatış pozisyonunda idim çıkmış eşim koltuğun üzerine sermiş taksana bee adam yok neyse sabah diğerini attım.
akşam ikiside bir takılır yatak odası perde olayı bitti böylece.
salon perde kaldı küçük oda perde kaldı.
ve evin tüm duvarları kaldı. bugün yatak odası duvar var planımda
valla bravooo alkış alkış alkış :)dün muthiş bir baş ağrısı ile eve gittim
bir kase yoğurt yedim. hemen işe koyuldum hem şampuanlı hem parlatıcılı su yani ikisinide koydum hazırladım yatak odasında balkon içeri alınmış epey pencere var ilk onlardan başladım perdenin birini attım sonra cam bitti hemen pere çıkmadı durmak yok yola devam dedim salona geçtim yeni su hazırladım oranın camını sildim.
perde çıktı eşim astı diğeri yıkandı astık 3.de ben artık yatış pozisyonunda idim çıkmış eşim koltuğun üzerine sermiş taksana bee adam yok neyse sabah diğerini attım.
akşam ikiside bir takılır yatak odası perde olayı bitti böylece.
salon perde kaldı küçük oda perde kaldı.
ve evin tüm duvarları kaldı. bugün yatak odası duvar var planımda
TEŞEKKÜR ederim hep değilim arada bir oluyor iştebu nee hamaratlık kızıımmm maşallah diyor tebrik ediyorum seni
teşekkür ederim ne yaptım kız cam silmeyi severim ben ev süt kat olmasa her hafta silerim yani o derece ama üst kat olunca zor.valla bravooo alkış alkış alkış :)
hakkaten ne hız ne marifet aman nazarlardan korusun Allah :)
ben de inanılmaz baş ağrısı ile eve gittim..
kızlar dünya 3 tur ileri geçiş evresindeymiş.. dün bir arkadaştan duydum..
genel anlamda herkesler mutsuz ve gergin..
sebep buymuş..
kendim dahil öyleyim konu konuyu açınca bir kaç böyle bir şeylerden bahsetti
sevgiye dönük olacakmış her şey
az daha sabredelim :)
ben de yığıl yığıl cam olduğu için bana ağır geliyoteşekkür ederim ne yaptım kız cam silmeyi severim ben ev süt kat olmasa her hafta silerim yani o derece ama üst kat olunca zor.
ama parlatıcı işe yarıyor canım parlaklık verdi hissettim teşekkür ederim bilgi paylaşımı için
haklısın canım benim kendi adıma söyleyim çok eksiğim var bu konuda vardır elbet bir zamanı diyorum herşeyin.kendimize güzel meşguliyetler bulalım evimizi temzilemek düzenlemek mutlu ediyorsa onu yapalım mutlaka bi hobimiz olsun enerjimizi yüksek tutalım dünya güzel biz güzeliz herkes inancına göre dua edebilir namaz kılmak faydalı şeyler okumak iyi gelir. hafif bitki çayları içelim mesela rahatlatır güzel bir duş ardından bir kahve ne biliyim mesela yürümek açık havada derin nefeslerle
ama ay şu olacak bu olacak diyenlere tıkayalım kulağımızı
2+1 ev ama iki balkonda içeri alınmış duvar gibi bir cephe cam canım evdeben de yığıl yığıl cam olduğu için bana ağır geliyo
ben de çok severim halbuki cam silmeyi :)
ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?