bekleriz canımGünaydın pompişler, işyerine gidiyorum biraz ortalıkta görünüp gelirim.
hatun evde iş bırakmadın.eline sağlıkYatak odası duvar bitti
Dolap kapakları var vestiyer epey fazla orası bitti giriş ve koridor bitti
Bugün çalıştım epey çok şükür
naptınız yapabildimi.müşteri ile takıştım o ayrı zatende bütçe hazırlanıyor yeni kız atladı ben biliyorum ben yaparım diye çeşitli doneler isteniyor . yavrum 4 senedir bu işi yapıyorum dedim yoo var dedi bakalım ne yapacak
hoşgeldin dorammmGünaydın pompişler, işyerine gidiyorum biraz ortalıkta görünüp gelirim.
afiye olsun hoş geldinMrb iş çok beni bekler ben oturmuş çay içiyorum
bilmiyorum sormadım bana geri dönüş olmadınaptınız yapabildimi.
salon var daha tatlımhatun evde iş bırakmadın.eline sağlık
bugün planım salon duvar var perde işi iki gün sürebilir 5 adet perde var hepsi bir anda bitmezhatun evde iş bırakmadın.eline sağlık
valla uçan süpürge olsun ellemem ayyok kız mop ile siliyorum merdivene çok çıkamam ben
marttan beri el vurmuyorum halıları açmadan önce bir el atalım dedikNe temizliği bu yine yaaaa, ben bahara kadar yapmayı düşünmüyorum yeter önce ki temizliklerime sayılsın lütfen
valla ameliyattan önce bitireyim de rahat edeyim tek halı işi kalsın diye uğraşıyorum canımvalla uçan süpürge olsun ellemem ay
Ben miu sayesinde hergün ev süpürüyorum marta kadar bi halt etmem canımdan bezdim yeminlemarttan beri el vurmuyorum halıları açmadan önce bir el atalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?