sen arkadaş olarak üzerine düşeni söylemişsin canım tamamını vermek ciddi bi karar en azından taksiti kabul etse şimdilik rahatlar 1 ayda da bişeyler bulur belkiesasında moralım çok bozuk çok yakın arkadaşımın evine icra gelmiş KAPIDAN almamış içeri bu hafta yine gelecek ağladı söyledi. taksit 960 tl tümü 15 bin vereyim taksidi dedim ama tamamı ister gibi oldu ama o kadar yok bende.ne yapsam bilemedim
onların kuyusu epey delik eşi işşiz yeni iş buldu kendi işsiz 3 çocuk aman ne bilim.sen arkadaş olarak üzerine düşeni söylemişsin canım tamamını vermek ciddi bi karar en azından taksiti kabul etse şimdilik rahatlar 1 ayda da bişeyler bulur belki
insan yardımcı olmak istiyor seni anlıyorumonların kuyusu epey delik eşi işşiz yeni iş buldu kendi işsiz 3 çocuk aman ne bilim.
eski iş arkadaşım bu benim
ufak tefek yardımcı oluyorum o ayrı konu ama meblag büyük canıminsan yardımcı olmak istiyor seni anlıyorum
daha düğün bu haftasonu değil miselam olsun :)
ben evi saldım valla.. hiç bir şey yapmıyorum.. ay iyi ki evi serip yerleştirmedim.. kalsın valla.. ev bir boşalsın en son miss gibi bir temizlik ve yerleştirme yaparım inşaallah huzur içinde otururuz..
allah sağlık huzur versin yeter ki..
arada uğrar o herzaman uğramıyordu bilemedimkızlar @demirleke nerde yaw hbri olan var mı
sen yazdığında profili aktifti.yeşil ışığı yanıyorduaynen ya gelir giderdi ama
kötü bir şey olmasın da aman
bende yuvarlanıyorumoyy yoğundum.az duruldum
eve gidip uyumak istiyorumbende yuvarlanıyorum
galiba şuan sabrım sınanıyor Allahım sabır vereve gidip uyumak istiyorum
noldugaliba şuan sabrım sınanıyor Allahım sabır ver
müşteri ile takıştım o ayrı zatende bütçe hazırlanıyor yeni kız atladı ben biliyorum ben yaparım diye çeşitli doneler isteniyor . yavrum 4 senedir bu işi yapıyorum dedim yoo var dedi bakalım ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?