evet tatlım martta işe başlamadan elden geçti.Ben miu sayesinde hergün ev süpürüyorum marta kadar bi halt etmem canımdan bezdim yeminle
Senin evinde marttan bu yana ne kirlenecek befercim 2 kişi evi görmüyorsunuz bile
uzaktan çok seviyorum ben bunları yaa bakın teyzeleri benim yaramaz kızıma işi gücü oyunEki Görüntüle 2542024
Yakından da seversin aslında zorla sevdirirleruzaktan çok seviyorum ben bunları yaa
Allah kolaylık versinvalla ameliyattan önce bitireyim de rahat edeyim tek halı işi kalsın diye uğraşıyorum canım
evet ama dokunamıyorum ya kardeşiminde var dokunamıyorum ne yazıkkıYakından da seversin aslında zorla sevdirirler
Çok şey kaybediyorsunevet ama dokunamıyorum ya kardeşiminde var dokunamıyorum ne yazıkkı
Koynumda uyuyor daha bebek ya harikamo ama dokunamiyorsaniz yapacak bişey yok yeğeniniz bu da uzaktan da olsa foto atarım seversinizbende ben dee
çok seviyorum ama uzaktan :)
Tabi ben isterim kardeşim her gün atıyorKoynumda uyuyor daha bebek ya harikamo ama dokunamiyorsaniz yapacak bişey yok yeğeniniz bu da uzaktan da olsa foto atarım seversiniz
Yaaaa ağzını yüzünü yediğim sapsik nasılda uyuyor
ya bu bir garip tembel azıcık garip davranışları var kardeşimle aynı yatakta yatıyor sürekli onun yastığında oda bir can konuşamıyor anlatamıyor ama ben uzaktan seviyorum.Yaaaa ağzını yüzünü yediğim sapsik nasılda uyuyor
anoyyyyy şuna bak heleee miucukkk bakın teyzeleri benim yaramaz kızıma işi gücü oyunNeysesakinim harikamo SUHAN Eki Görüntüle 2542024
ben korkuyorum bide fobim varuzaktan çok seviyorum ben bunları yaa
Bu cinsler çok sakin hatta cool bebeler, totosunu kaldırıp hareket etmeye bile üşenirlerya bu bir garip tembel azıcık garip davranışları var kardeşimle aynı yatakta yatıyor sürekli onun yastığında oda bir can konuşamıyor anlatamıyor ama ben uzaktan seviyorum.
cins kediler daha nazlı sanki
Ooooo hepinizde korkuyorsunuz laaaa. Tek tek evlerinize el öpmeye getirecem kızımı iyi temizleyin haliları biz geliyoruzben korkuyorum bide fobim var
valla öyleler yaBu cinsler çok sakin hatta cool bebeler, totosunu kaldırıp hareket etmeye bile üşenirler
amanınnnOoooo hepinizde korkuyorsunuz laaaa. Tek tek evlerinize el öpmeye getirecem kızımı iyi temizleyin haliları biz geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?