1700 ÖDüyorum yan daire 1000 liraya kirada oturuyor tatlımal işte seninkide aynı mevzuymuş.adam deseydin kira parasına ev ödüyoruz diye
bizim kendi evimiz.ama uyguna almıştık site içine bakıyor vs.ilk zamanlar sıkıntı etmiyordum ikimizde akşamdan akşama evde oluyorduk vs.şimdi çocuklar vs.nebileyim arada perdeleri olduğu gibi açmak istiyorum olmuyor.haftasonu temzilik yaparken tümden açıyorum tülleri vs.bide doğu tarafından karşı apt biri taşındı.dip dibe balkonalr.gelen gidenleri çok mutfak perdesi sürekli açık gece yarılarına kadar misafir sesi gürültü vs bitmiyor.arada kaldığı için inanılmaz ses çekiyor.gece sesten yatamıyorum.gerçi bu yeni bi olay.eskiden evin yarı parası olsun girelim diyordum dün aynı şeyi o bana dedi.uyuz geçen sene babamla benden habersi kaç kere ev bakmaya gitmiş.şimdi bana diyor sat ozaman üstüne koy başka eve çık diye.annesiyle abisiyle oturup konuşuyorlardı ev ev diye başımın etini yiyorlardı.noldu anlamadım.ben yok diyordum hep önümüzü görelim diye.bu yza izin döneminde nolduysa oldu.diğer abisi aklına girdi bişeyler için ama demiyor bana.evimiz varmış.yatırım için başka şeyler düşünmek lazımmış.len bunu diyen abinin dünya parası var.şimdi işi bıraksa eline dünya bi aylık para geçer mal varlıklarından, uyuz bizim neyimiz varda ev dışında yatırım düşünecez.ayy uzun oldu kusuruma bakma
canını istedin sanki sanki ne bu gerginlik.iki sene sonra masraflar artacak çocuklardan dolayı.en azından naparsak şu iki senede bi kısmını halledelim istedim.gerekirse benim arabayıda satarız dedim.abowwww gözünden ateş fışkırdı
ya şöyle bzi destek olucaz yeterki ev alın demişlerdi.piyasadan anlayan abisi var.baya sürüklenecek fiyatlar düşükken alalım size demişlerdi.bende kvye bidaha ev lafı duymak istemiyorum paramız olsa gözümüz görüyor ev almasını biliriz diye çıkışmıştım.neyse kladı öyle.normalde konuyu eşim açar ben kapattırırdım.uyuzlar yemin ederim bunlar.ayy olur mu ne kusuru birde herkes neden karışıyor.
senin evin senin hayatın ister bir oda bir yerde oturursun ister 5 oda.
çok karıştırtma evine içine boşver.
şimdi piyasa biraz sallantıda ondan mı bekleyelim diyor acaba?
bizde neden başka yerden almamışız da burada eski daire almışız. herkresin evi 2 ye katlamış bizimki eski olduğu için katlamamış.
yahu dediği yeramesia bilir karataş akkent var ama benim orda kimsem yok işime uzak şehre uzak ne işim var orda benim.
ya düşün eve bişey yaptırmamız gerekiyordu belki taşınırız diye beni atlatan oyducanını istedin sanki sanki ne bu gerginlik.
canımla dişimizle çalışıyoruz sabahtan akşama kadar en güzel evlerle en güzel şekilde bizde yaşamak istiyoruz.
ama anlayış yok sakinleşsin geri konuşursun tatlım
EVET her ay 65 taksit bitti 55 taksit kalmışya şöyle bzi destek olucaz yeterki ev alın demişlerdi.piyasadan anlayan abisi var.baya sürüklenecek fiyatlar düşükken alalım size demişlerdi.bende kvye bidaha ev lafı duymak istemiyorum paramız olsa gözümüz görüyor ev almasını biliriz diye çıkışmıştım.neyse kladı öyle.normalde konuyu eşim açar ben kapattırırdım.uyuzlar yemin ederim bunlar.
evi senin aylıklamı ödüyorsunuz
kuzucan boşver relax olya düşün eve bişey yaptırmamız gerekiyordu belki taşınırız diye beni atlatan oyduatyyy töv sinirlerim bozuldu
yani yapacak başka bişey yok pufkuzucan boşver relax ol
günaydın babysiGÜNAYDIN AHALİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?