kafa yorgunlugu daha fena bedenin dinleniyor ama kafan dinlenmiyorAynı brni anlattın kız :))
Bende öyle hafta sonu uyuyup dinlendiğim halde pazartesi Sabahı yorgun kalkıyorum ya olamaz böyle bşy
3 senelik Evliyim.inşallah canm evlimisin peki kaç yıllık evlisin.. bende özeldeyim.
Çalışan olmak daha kolay sanki bana da öyle geliyorbenim oglanda 2bucuk yaşında seneye kreşe vereceğim inşallah
bakıcı parasındanda kurtulurum
ama bu sefer sabah kim bakacak aman hep dert bıktım valla
aa bizde şubatŞubat az kaldı doğum günümüze
Allah bağışlasın :)).İki oğlan en küçük kız
bence ikiside zor emin ol farkı yok bu ev işlerinin hepsinin birkitğini düşün akşamaÇalışan olmak daha kolay sanki bana da öyle geliyor
çok dertlenme.hele ogün gelsinbenim oglanda 2bucuk yaşında seneye kreşe vereceğim inşallah
bakıcı parasındanda kurtulurum
ama bu sefer sabah kim bakacak aman hep dert bıktım valla
eşin ne iş yapıyor canm hayırlısı ile olur inşallah sizinde bir bebeğiniz.. çokda geçiktirmeyin sonra rahatlğa alışınca zor olur3 senelik Evliyim.
Artık zamanı geldi aslında da bakalım nasip kısmet
Hee Şişe desene şuna :)bardakları sırtına lop lop yapıyorlar ya o
süper bi açıklamabardakları sırtına lop lop yapıyorlar ya o
eşimde aynı senin gibi diyorçok dertlenme.hele ogün gelsin
Aynen seninki oatron şirketi mikafa yorgunlugu daha fena bedenin dinleniyor ama kafan dinlenmiyor
gerçektende süper olmuş haaaaaaaaaaaaasüper bi açıklama
inş istediğiniz zaman gönlüne göre olur3 senelik Evliyim.
Artık zamanı geldi aslında da bakalım nasip kısmet
yani kısaca şişe işte aklıma gelmedi
Hee Şişe desene şuna :)
Iyi geliyor ya
Eşin yardımcı olursa hafifler ama :)bence ikiside zor emin ol farkı yok bu ev işlerinin hepsinin birkitğini düşün akşama
+ yemek ilgi bekleyen bir cocuk+ iş
benimki patroln değil de başkan şirketi esnaf kefalet kredi kop. benAynen seninki oatron şirketi mi
oluyor ya sagolsun olmaz ki.. olmama gibi bir durumu olamaz zaten gebertirim onuEşin yardımcı olursa hafifler ama :)
bana da tam tersi.hem evi götürmek hem çocukları hem işi hepsi bir çorba misaliiÇalışan olmak daha kolay sanki bana da öyle geliyor
aynen bende çorba gibiyim ..bana da tam tersi.hem evi götürmek hem çocukları hem işi hepsi bir çorba misalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?