ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum baharda kullanmaya.çok soğuksa kesmeye bilir ama çok bi açıklık kalmıyorsa bi parça kestirebilirsinkızlar bu kaydırmaz taban halıdan kullanan var mı hani biraz ince oluyor
bizim oturma odası çok büüyk
dün ek petek yaptırdık baya fark edecek gibi
o boş kalan yere oturma odamın halısı beyaz öyle bie halı kestireyim normal halıya para vermeyim diyorm
onlar biraz daha uygun ama sogugu keser mi alttan ( alt komşu yakmıyor )
gecen oglana lcw dan atkı şapka begendim fiyadı 49.90 dı ben şok..gözümde bişeyler canlandı gibi
baya açıklık kalıyor yani sana şöyle söyleyimben kullanmadım ama almayı düşünüyorum baharda kullanmaya.çok soğuksa kesmeye bilir ama çok bi açıklık kalmıyorsa bi parça kestirebilirsin
Önceden 45 kiloydum :)ha iyi çok değilmiş
şu anlatımda seni haklı görmedim.sonuçta belli geçmişiniz var ve olayları bilmiyorum.ne desin eclip elinden tutum banyoyamı götürsün yabancı filmlerdeki gibi. bu tarz bişeymi istiyorsun.burçlarınız ne sizinciddimisin ben mi haksızım ? ya insan eşinin yanına banyoya girecen mi diye gelip mi sorar misk ? bu kadar ruhsuz olunabilir mi
senden soguyorum cümlesinide neden söyledim ki öyle oluyor zaten kendine çeki düzen ver diye yok fayda etmiyor
ayriyeten oda hep bana diyor sen sanki çok mu yapıyorsun ? önce kendine bak diyor. ondan hiç birşey görmediğim için yıldır bende köreldim. napyım
Her evlilikte olur büyütülecek niy yok gibi geldi banaama hiç anlamıyor be gülüm..
mesela örnek veriyim haksızmıyım değilmiyim söyleyin..
mesela bir sorun var problem var.. eşim dedi ki bana birşeyleri güzellikle anlat yoksa seni anlamam dinlemem eh iyi tamam
güzellikle anlatıyorum anlamıyor bir daha anlatıyorum anlamıyor ; sonuç bende sürekli belliyorum bu seferde herşeyi çok belliyorsun diyor
cevap olarak ; sen yapmıyorsun ki belliyorm diyorum..
baktım anlamıyor çirkefleşiyorum yine anlamıyor
bağırıyorum anlamıyor, susuyorum soguk davranıyorum anlamıyor..
Sonra da diyor ki ben sana ne yapıyorum ? sen sana yapılanları görmüyorsun ?
bende diyorum ki sen birşey yapmadığın için mi ben bu haldeyim ?
diyor ki : sen sanki bana karşı çok mu birşey yapıyorsun ?
ben böyleyim benim yapım böyle beni kabullen artık sus yat..
Geçenlerde dedim ki beni her defasında tersliyorsun beni anlamıyorsun sen bana değer vermiyorsun vs.. git gide soguyorum senden sana yaklaşmak içimden gelmiyor dedim.. kalbimi kırıyorsun gönlümü almıyorsun dedim..
Bana demez mi sen de beni kırıyorsun sen benim gönlümü çok mu aldın ?
Bir kaç kere yanıma geldi yaklaştı tersledim..
Dünde cocuk uyudu bana demez mi :; ben duşa gireceğim sende girecekmsin ( yani birlikte girelim anlamında )
yok dedim ben girmeyeceğim.. gittim yattım..
Ya insan öyle mi söyler ? böyle ruhsuz bir insan kaç kere dedim bana böyle yapma bana böyle yaklaşma..
ee diğer türlü yapamıyormuş yapısı böyleymiş..
Ben onu terslemeye başlamışım bu konuda 3 kere bir daha oda yanıma gelmeyecekmiş..
Darısı basımabende 60 kiloya düştüm bakalım nereye kadar gidecek
bende ilk evlendiğimde 43 felandm şimdi bakıyorumda gelinlik li resmime çok zayıfmışm ya oda iyi değilÖnceden 45 kiloydum :)
bizim evlilkte hep var amaHer evlilikte olur büyütülecek niy yok gibi geldi bana
slm queen nasılsın.kuzu nasıl
şiir derken.site ismimi
Evet canım site ismi gibi.slm queen nasılsın.kuzu nasıl
şiir derken.site ismimi
ben aslanım ..şu anlatımda seni haklı görmedim.sonuçta belli geçmişiniz var ve olayları bilmiyorum.ne desin eclip elinden tutum banyoyamı götürsün yabancı filmlerdeki gibi. bu tarz bişeymi istiyorsun.burçlarınız ne sizin
Aynen hayat çok Pahalıgecen oglana lcw dan atkı şapka begendim fiyadı 49.90 dı ben şok..
dün tuafiyeden buldm benzeri 24 tl
yoksa ben mont felan alamam
botumun topugu kaydı bideulen sürekli masraf cıkıyor
doğuşn form tea cayı varDarısı basıma
benim sweatler geldi. eski ürünlerinden eser kalmamış.baharlık uzun kollu tshirtlerden az kalın. bu enflasyon herşeyı vurdu.ya fiyat sabit ürünlerin kalitesi düşmüş.ya fiyatı yükseltmiş eski ürün kalitesinde kullanmış.yuhhh lanyy lcw 'ye bak bere takımı 50 yuhgecen oglana lcw dan atkı şapka begendim fiyadı 49.90 dı ben şok..
dün tuafiyeden buldm benzeri 24 tl
yoksa ben mont felan alamam
botumun topugu kaydı bideulen sürekli masraf cıkıyor
bide benim oglan her gördüğünü istiyor markete girdik mi 50 tl kesin gidiyorAynen hayat çok Pahalıdışarı adım atmak bile masraf
Bence de kadının kalçalısı Yemeğin salçalısı boşuna dememişler.bende ilk evlendiğimde 43 felandm şimdi bakıyorumda gelinlik li resmime çok zayıfmışm ya oda iyi değil
Bizimki patronun kafasına görememurların zammı 12.6 mı ne olacakmış
bizede ne olacak ki
iki halı sersen. 6 metre varmı iki halın.desen farklıda olsa iki tane aynı halı örtüsü alırsınbaya açıklık kalıyor yani sana şöyle söyleyim
2 tane 6 metre kare halı atarsam odada hiç bir açıklık kalma z ama sırf o alana kestirecek olursam
eni 1 20 e 3 metre olacak.. oda sanki sogugu kesmez gibi geldi ..
birde aynı halıdan bulamam
değişik değişk de saçma duracak ya napym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?