2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum baharda kullanmaya.çok soğuksa kesmeye bilir ama çok bi açıklık kalmıyorsa bi parça kestirebilirsin

ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum baharda kullanmaya.çok soğuksa kesmeye bilir ama çok bi açıklık kalmıyorsa bi parça kestirebilirsin
baya açıklık kalıyor yani sana şöyle söyleyim
2 tane 6 metre kare halı atarsam odada hiç bir açıklık kalma z ama sırf o alana kestirecek olursam
eni 1 20 e 3 metre olacak.. oda sanki sogugu kesmez gibi geldi ..
birde aynı halıdan bulamam
değişik değişk de saçma duracak ya napym

oturma odası kaçda yakarsam yakyım 20.5 di .. hiç yükselmezdi
sabah kombiyi 43 e aldım
şimdi 21. 7 dereceymiş ev.. keşke 2 3 derece fark ettirseydi ben öyle bekliyordum
diğer yerlerde 22 23 arası diğer yerler düşük olsada oturma odası yükselse ne var..

şu anlatımda seni haklı görmedim.sonuçta belli geçmişiniz var ve olayları bilmiyorum.ne desin eclip elinden tutum banyoyamı götürsün yabancı filmlerdeki gibi. bu tarz bişeymi istiyorsun.burçlarınız ne sizin

Her evlilikte olur büyütülecek niy yok gibi geldi bana

ben aslanım ..
oda oglak hiç anlaşamıyoruz hiç

gecen oglana lcw dan atkı şapka begendim fiyadı 49.90 dı ben şok..
dün tuafiyeden buldm benzeri 24 tl
yoksa ben mont felan alamam
botumun topugu kaydı bide ulen sürekli masraf cıkıyor
Aynen hayat çok Pahalı dışarı adım atmak bile masraf

gecen oglana lcw dan atkı şapka begendim fiyadı 49.90 dı ben şok..
dün tuafiyeden buldm benzeri 24 tl
yoksa ben mont felan alamam
botumun topugu kaydı bide ulen sürekli masraf cıkıyor
benim sweatler geldi. eski ürünlerinden eser kalmamış.baharlık uzun kollu tshirtlerden az kalın. bu enflasyon herşeyı vurdu.ya fiyat sabit ürünlerin kalitesi düşmüş.ya fiyatı yükseltmiş eski ürün kalitesinde kullanmış.yuhhh lanyy lcw 'ye bak bere takımı 50 yuh

iki halı sersen. 6 metre varmı iki halın.desen farklıda olsa iki tane aynı halı örtüsü alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…