uyguna denk geliyor eşimde bana gösterdi bir düşünüyim dedim bilemedim9 sene, bende yumurta gelismiyor, gelisen tutunmuyor, tutunanin kalbi duruyor.
Simdi allaha emanet bıraktım yani
misk de tedavi gördüğünden bahsetmişti bana..
stres çok etkiliyor zaten böyle tedavi görenlerin beklemediği bir anda oluyor hepbenimde 3 yıla yakın olmadı.tedavi vs. yıpratıcı süreci iyi bilirim. ara verdiğim bi ayda olmuştu.tüp bebek falanmı yaptırdın
peugeların parçaları çok palı yav.küçük bi parçası dünya bir para .ama temiz bir arabaya benziyor kaç kilometrede.yakıt türü nedir boya değişini falan varmıkızlar eşim bir takas edecek araba bulmuş ben golf istiyordum ama eşim buda güzel temiz araba diyor
bizim arabada 17 bine sayılacak sizce nasıl rengi felan ?
Temiz diyorsa ben peugeot severim kardesimin arabası çok memnun, araba da en sevdigim renk de siyah.kızlar eşim bir takas edecek araba bulmuş ben golf istiyordum ama eşim buda güzel temiz araba diyor
bizim arabada 17 bine sayılacak sizce nasıl rengi felan ?
pıhtılaşma çıktımı pekiSUHAN tüm testler tedaviler asılama tup bebek, kurtaj oldum, düşük yaptım ama olamadı canım.
yok canm kilometresi düşük dedi eşimpeugeların parçaları çok palı yav.küçük bi parçası dünta bir para .ama temiz bir arabaya benziyor kaç kilometrede.yakıt türü nedir boya değişini falan varmı
Yok canim pihtilasma yada baska genetik bir sorun yokpıhtılaşma çıktımı peki
bende golf istiyordum..Temiz diyorsa ben peugeot severim kardesimin arabası çok memnun, araba da en sevdigim renk de siyah.
Ben sevdim yani ama benim arabam golf ona sevgim bambaska
yok canm kilometresi düşük dedi eşim
boyası yok değişeni yok kazası yokmuş oda golf istiyordu ama
bu araba temiz olunca kaçırmayalım diyor adam sıkışmış uyguna verecekmiş acil paraya ihtiyacı varmış
sanayiye götürmüş baktirmiş bir sıkıntı yokmuş.
bilemedim ki misk ben anlamam ne yapsak kararsız kaldım
Piyasasını bilmiyorum ama fiyat uygun ve temizse biraz kullanin sonra temiz bir golfle değisir. Benim arabam çok temiz ama bu yıl satmambende golf istiyordum..
eşim de öyle istiyordu ama bu araba tesadüf denk gelmiş
ve 32 bin tl mal olacak bize canm
eşim durum böyle olunca ve araba temiz olunca aklı kaymış buna.. bende rengine takıldım siyah hoş duruyormuda ne bileym..
birde eşim araç muayene teknisyeni arabanın herşeyinden anlar temiz araba kazası belası birşeyi yokmuş
golfün piyasası daha yüksek sanırım bide volkswagenin arabaları daha sağlamdı sanki ama emin de değilim.golfü dercih ederdim sanırım ben.diğeri çokta yakarSUHAN sence golf mu bu bu mu
eşim otomatik vites istemiyor birşey olsa altından kalkamayız diye..OTOMATİKSE O PARA VERİLİR
AMA YİNEDE İYİ FİYATA BULMUŞSUNUZ HAYIRLISI OLSUN
plakadan sorgulattınızmıyok canm kilometresi düşük dedi eşim
boyası yok değişeni yok kazası yokmuş oda golf istiyordu ama
bu araba temiz olunca kaçırmayalım diyor adam sıkışmış uyguna verecekmiş acil paraya ihtiyacı varmış
sanayiye götürmüş baktirmiş bir sıkıntı yokmuş.
bilemedim ki misk ben anlamam ne yapsak kararsız kaldım
piyasaya göre uygun diyor...Piyasasını bilmiyorum ama fiyat uygun ve temizse biraz kullanin sonra temiz bir golfle değisir. Benim arabam çok temiz ama bu yıl satmam
evet herşeyine baktırmış sorgulatmış. kendi sisteminden .sorgulattınızmı
bende pıhtılaşma çıktı.bebeğimin kalbi ondan durmuş.ve çımasaydı tekrar edecekti.iğne yaptırdım 9 ay boyunca.perinatologa gözüktünmüYok canim pihtilasma yada baska genetik bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?