2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

SUHAN tüm testler tedaviler asılama tup bebek, kurtaj oldum, düşük yaptım ama olamadı canım.
misk de tedavi gördüğünden bahsetmişti bana..
allahtan umut kesilmez canm
sen umudunu yitirme yaşadığımız sürece umut vardır
çok istiyorsanız hiç evlat edinmeyi düşündünüz mü ?
,ksuura bakma konuya aniden araba ile dalış yaptm..

kızlar eşim bir takas edecek araba bulmuş ben golf istiyordum ama eşim buda güzel temiz araba diyor
bizim arabada 17 bine sayılacak sizce nasıl rengi felan ?
peugeların parçaları çok palı yav.küçük bi parçası dünya bir para .ama temiz bir arabaya benziyor kaç kilometrede.yakıt türü nedir boya değişini falan varmı

kızlar eşim bir takas edecek araba bulmuş ben golf istiyordum ama eşim buda güzel temiz araba diyor
bizim arabada 17 bine sayılacak sizce nasıl rengi felan ?
Temiz diyorsa ben peugeot severim kardesimin arabası çok memnun, araba da en sevdigim renk de siyah.
Ben sevdim yani ama benim arabam golf ona sevgim bambaska

peugeların parçaları çok palı yav.küçük bi parçası dünta bir para .ama temiz bir arabaya benziyor kaç kilometrede.yakıt türü nedir boya değişini falan varmı
yok canm kilometresi düşük dedi eşim
boyası yok değişeni yok kazası yokmuş oda golf istiyordu ama
bu araba temiz olunca kaçırmayalım diyor adam sıkışmış uyguna verecekmiş acil paraya ihtiyacı varmış
sanayiye götürmüş baktirmiş bir sıkıntı yokmuş.
bilemedim ki misk ben anlamam ne yapsak kararsız kaldım

Temiz diyorsa ben peugeot severim kardesimin arabası çok memnun, araba da en sevdigim renk de siyah.
Ben sevdim yani ama benim arabam golf ona sevgim bambaska
bende golf istiyordum..
eşim de öyle istiyordu ama bu araba tesadüf denk gelmiş
ve 32 bin tl mal olacak bize canm
eşim durum böyle olunca ve araba temiz olunca aklı kaymış buna.. bende rengine takıldım siyah hoş duruyormuda ne bileym..
birde eşim araç muayene teknisyeni arabanın herşeyinden anlar temiz araba kazası belası birşeyi yokmuş

OTOMATİKSE O PARA VERİLİR
AMA YİNEDE İYİ FİYATA BULMUŞSUNUZ HAYIRLISI OLSUN

Piyasasını bilmiyorum ama fiyat uygun ve temizse biraz kullanin sonra temiz bir golfle değisir. Benim arabam çok temiz ama bu yıl satmam

OTOMATİKSE O PARA VERİLİR
AMA YİNEDE İYİ FİYATA BULMUŞSUNUZ HAYIRLISI OLSUN
eşim otomatik vites istemiyor birşey olsa altından kalkamayız diye..
otomatik vites değil canm eğer onu soruyor isen
ama bende kararsız kaldım
golf çok istiyordum
şimdi birde tabi kredi çekmemiz lazm
16 bin tl.
bir 2 ay sıkışırız da maaşlar yükselince öderiz diye düşünüyoum

plakadan sorgulattınızmı

Piyasasını bilmiyorum ama fiyat uygun ve temizse biraz kullanin sonra temiz bir golfle değisir. Benim arabam çok temiz ama bu yıl satmam
piyasaya göre uygun diyor...
ya ne bileyim ben aldım zaman değiştirmek istemiyorum onada para gidiyor
birde biz kredi çekip alacağız bayağı zorlayacak ocağa kadar ama olsun.. biraz sıkarız sonra zamlar girince öderiz inşalah diye düşünüyorum bbirde ben esnaf kefalette çalıtğım için faiz oranı 6.8 mi ne olacak

2004 307 XT FUL+FUL 1.6 LPG LI DEĞİŞEN YOK HASAR KAYDI YOK 3 TAM 2 PARCA LOKAL BOYA KAPI CAMURLUKTA MACUN ISLEM KESINLIKLE YOKTUR RESİMLERİ MEVCUTTUR 185 BINDE BASKI BALATA TRIGER SETI DEGISTI 203 BINDE CIFT YÖNLÜ SANROF ABS FAR SENSORU YAGMUR SENSORU ORJINAL PARK SENSORU 6 HAVA YASTIGI UZAKTAN CAM KALDIRMA MODULU YOL BILGİSAYARI DIJITAL KLIMA 4 DISK FREN SENSORLU DIKIZ AYNASI TORBIDO SOGUTMALI VE BI COK OZELLIK VIZE VAR EN UFAK YAG YAKMA UFLEME KESINLIKLE YOK ILACLA RANYATOR SUYU KONTROL EDILMISTIR EXPER RAPORLU PASTA CILA BOYA KORUMA DETAYLI TEMIZLIGI VE OZEL MAUM KAPLA AKSESUARI YAPILMISTIR CALISMAYAN AKSAMI YOKTUR bunlar yazıyorda ben anlamam ne demek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…