Ruhlarında pompisko olmak yok demek ki, seviyeli bir iliskimiz var modundalar sanırım.
Sadece arkadaşız diye basın açıklaması yapmaz umarım
evet izleyin şimdi cogalırziyaretçi sayısı 0 eclip gelsin birden 40 küsür oluyor
ben seni niye anlayamıyorum kiBen ikindi de biraz leslie yapayım bari kimseye bulaşmadan
iyi bakalım.kolay gelsin şimdidenBen ikindi de biraz leslie yapayım bari kimseye bulaşmadan
spor yapacak niçin anlamıyorsun kuzumben seni niye anlayamıyorum ki
ne biliyim avatarından herhalde hiç ısınamadımspor yapacak niçin anlamıyorsun kuzum
9 yıl biraz geç evlendik, aslında kavga gürültü saygısızlık yoktur ciddi bir sorunumuz hiç olmadı şükür, doğum günümü unuttu ben olay çıkardım.siz kaç yıllık evlisiniz canm ?
Ya ben tüm konuları birbirine kattım sorun bende miskamberi etiketlesem olurdu, spor yapmaktan bahsettim canımben seni niye anlayamıyorum ki
ne biliyim avatarından herhalde hiç ısınamadım
Sende bendensin o zaman9 yıl biraz geç evlendik, aslında kavga gürültü saygısızlık yoktur ciddi bir sorunumuz hiç olmadı şükür, doğum günümü unuttu ben olay çıkardım.
Sonrasında intikam alacaktım olmadı oğlumuzun acısıyla geçti gitti.
Hep laf ettim adama yanlış izlenim oldu sorunlu karakter benim aslında bu evlilikte
değiştir banane
Ben yüzü olmayan resimleri çok severim, resim yapıyorum yakında kendi yaptığım yüzü olmayan bir kadın resmi göreceksin azıcık dayan.değiştir banane
Cidden mi ? ressamlığın iyidir o zaman senin ne güzelBen yüzü olmayan resimleri çok severim, resim yapıyorum yakında kendi yaptığım yüzü olmayan bir kadın resmi göreceksin azıcık dayan.
aslan burcu bir kadına dayan demek he şaşırdın mıBen yüzü olmayan resimleri çok severim, resim yapıyorum yakında kendi yaptığım yüzü olmayan bir kadın resmi göreceksin azıcık dayan.
Kendi işi diyeyim, özelden yazarımCidden mi ? ressamlığın iyidir o zaman senin ne güzel
eşin ne iş yapıyor
tamam sen yazKendi işi diyeyim, özelden yazarım
Ressam demiyelim boş vakitlerimde rengarenk boyalarla oynaşmayı seviyorum.
şöyle seksi bi hatun mu koysundeğiştir banane
sırtı dönüktemi olmuyor peküBen yüzü olmayan resimleri çok severim, resim yapıyorum yakında kendi yaptığım yüzü olmayan bir kadın resmi göreceksin azıcık dayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?