kız yine seninle evimiz yakın dereceleri kime sorsam 30 derece diyorönce sen tadına bak zıkkımın
ay o kadar sıcakta ben baygınlık geçiririm oglum cinnet geçirir.Bu rekor genelde 29 falan oluyor ara kat kaloriferli altındaki ve ustumdekiler hep üşüyor
bende akşam baya yükselttim babam üşüyunce 25 i buldu.yandım tabi benBenim daha önce derece vardı evde 32 dereceyi gördük kışın oturduğumuz yerden terliyorfuk
Kömür değilde başka bişey le isinsak eminim faturadan dolayı kimse bu dereceye tahammül etmez gerçi yine ben karlı çıkarımkız yine seninle evimiz yakın dereceleri kime sorsam 30 derece diyor
25 fazla bize 22 yetiyor kanka nasıl cıkar bu oturma odası 22 sence diğer yerler 22.5 zaten oralarda sıkıntı yokbende akşam baya yükselttim babam üşüyunce 25 i buldu.yandım tabi ben
sizin ev yazn yanıyordur ya. cok sıcakta iyi değil dediğin gibi.Kömür değilde başka bişey le isinsak eminim faturadan dolayı kimse bu dereceye tahammül etmez gerçi yine ben karlı çıkarım
Biz oderecelerfe usuyoruz ben yazlıkları hiç kaldirmiyorim yaz kış kısa kol giyiyorum evde ben hiç ortmem üstümü çocuklara eşime pike yetiyor :)bende akşam baya yükselttim babam üşüyunce 25 i buldu.yandım tabi ben
siz sıcağa alışmssnz canm o yüzden birazdaBiz oderecelerfe usuyoruz ben yazlıkları hiç kaldirmiyorim yaz kış kısa kol giyiyorum evde ben hiç ortmem üstümü çocuklara eşime pike yetiyor :)
doğal gazın o dereceye çıkması bilmedimki.çocuklara zarar.sauna gibi.ideali 23 tür yanikız yine seninle evimiz yakın dereceleri kime sorsam 30 derece diyor
bize 22 yetiyordoğal gazın o dereceye çıkması bilmedimki.çocuklara zarar.sauna gibi.ideali 23 tür yani
Yazın da sabah öğle akşam üstü güneş alıyor o yüzden klima taktırdık iki senedir yazları püfür püfür oturuyoruzsizin ev yazn yanıyordur ya. cok sıcakta iyi değil dediğin gibi.
muhtemelen kömürdür sizin dımıBiz oderecelerfe usuyoruz ben yazlıkları hiç kaldirmiyorim yaz kış kısa kol giyiyorum evde ben hiç ortmem üstümü çocuklara eşime pike yetiyor :)
evet bizde öyle oluyoruz bizim bir arkadaş varYazın da sabah öğle akşam üstü güneş alıyor o yüzden klima taktırdık iki senedir yazları püfür püfür oturuyoruz
Doğalgaz olup 23-24 oturanlar bizim evde duramıyorum sıcaktan
Gelen misafirleri tembihliyorum kazak giyme yoksa sıcakta oturamazsin penye giy diye
Bazen çocuğunu kat kat giydirebler soymaya başlıyor terledikcr çocuğunu
Bana annemin evi soğuk geliyor ama bende mecburum bu derecede oturmaya herkes aynı tonda kömür alıyor maalesef ://evet bizde öyle oluyoruz bizim bir arkadaş var
gecen gitmiştik evleri 24 vallahi duramadım ogluma kısa kollu giydirdm cocuk sırtına kadar su gibi oldu 22 den sonrası bana müsrifliğe giriyor
yanlış anlama sizin için demiyorum
siz alıştığınız için soguk geliyordur
tamam sen konuşma çok fazlaBana annemin evi soğuk geliyor ama bende mecburum bu derecede oturmaya herkes aynı tonda kömür alıyor maalesef ://
dün 60 a aldım babam sürekli peteklere dokunuyor üstüne polar falan aldı .onu oyle görünce bende yükseltim ama duramadım saat on gibi düşürdüm 45 ebide zam yaptılar faturalara zam yapmasalar yakardm 50 de.
evime kim gelse evin sıcack diyor
oturma odası sinirlerimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?