normali odurbize 22 yetiyor
dün 23 dü oglum terledi bende terledim.
babangil alışmştır sıcağa o yüzden öyle geliyordurdün 60 a aldım babam sürekli peteklere dokunuyor üstüne polar falan aldı .onu oyle görünce bende yükseltim ama duramadım saat on gibi düşürdüm 45 e
pencerelere baktır bioturma odası için başka ne yapabilirim bana biraz tavsiye ver gözünü seveyim.
bakıldı silikon çekti eşim halıda serdik. yarım derece içinde kombiyi 50 e alsam bu seferde diğer yerler çok sıcak olacakpencerelere baktır bi
demetria sizin eviniz kombilimi
kaç derece evinizkombili tatlımm :)
çocuğa annesi bakıyordu.baya üzülmüştü.işten falan ayrılmıştı
kaç derece eviniz
bizde kazakla durmuyoruz ince sweathist lerle duruyoruz.kazak giysem terlerimYazın da sabah öğle akşam üstü güneş alıyor o yüzden klima taktırdık iki senedir yazları püfür püfür oturuyoruz
Doğalgaz olup 23-24 oturanlar bizim evde duramıyorum sıcaktan
Gelen misafirleri tembihliyorum kazak giyme yoksa sıcakta oturamazsin penye giy diye
Bazen çocuğunu kat kat giydirebler soymaya başlıyor terledikcr çocuğunu
25-26 derece oluyor
bizim ev açsam çok sıcak oluyor normal ısıda şuan gayette sıcak
bizde kazakla durmuyoruz ince sweathist lerle duruyoruz.kazak giysem terlerim
sizin normalde babangil yokken kaç dereceydi ?bizde kazakla durmuyoruz ince sweathist lerle duruyoruz.kazak giysem terlerim
aa evet toki sıcacık ya.. bilmem mibizdeeee
toki bizimki yalıtımı çok iyi olduğu için sıcacık
güney cephedir kesin
aa evet toki sıcacık ya.. bilmem mi
bizim ki 155 metre kare kuzey cephe alttaki cimri komşum yakmıyorküçük zaten ev 85 m2
bizim ki 155 metre kare kuzey cephe alttaki cimri komşum yakmıyor
eclip kafayı kombiyle bozduBana annemin evi soğuk geliyor ama bende mecburum bu derecede oturmaya herkes aynı tonda kömür alıyor maalesef ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?