kesinlikleevet evet çokta neşeli esprili bi kızdı.
yakmıyorlar vallahi bacm buz gibi sogukta titreye titreye oturuyorlar inan abartmıyorumalttan ve üstten yanması önemli ya hemen belli oluyor walla
neyi bekliyor yakmak için acaba..
sus da bir yardmcı ol ölürmüsün sanki.eclip kafayı kombiyle bozdu
demirdökümün hangi ürünü biliyormusu.en az üç petek aç.kullanmadığın yeri kapat.gerekirse oğlanın odasına taşın.bildiğim bütüm yöntemlerin anlattımkombiyi 50 e alıp koridoru kapatsam mı k, belki öyle daha az atar metreküp
sana geçen sene 45 de yakınca ne kadar gelmişti faturaSUHAN
yakmıyorlar vallahi bacm buz gibi sogukta titreye titreye oturuyorlar inan abartmıyorum
evet nepto. demirdöküm nepto canm yoguşmasız.demirdökümün hangi ürünü biliyormusu.en az üç petek aç.kullanmadığın yeri kapat.gerekirse oğlanın odasına taşın.bildiğim bütüm yöntemlerin anlattım
normalde 45-50 arası bizim evi götürüyorsizin normalde babangil yokken kaç dereceydi ?
zaten o yaksa evim mis gibi ısınırne değişik insanlar var
peki bu şekilde ne kadar fatura geliyordu geçen sene zam yapılmadan bu senekin iboşver ? daha tam gelmemiştir zatennormalde 45-50 arası bizim evi götürüyor
açıp kapatmak daha çok harcıyor doğalgazı halbuki bilmiyor demekki.denk gelirsen aydınlatıveraşağıdaki komşum cok az yakıyor yaktığı zaman ev bir anda 22 oluyor zaten ama tabi 2 saat yakıyor kapatıyor öyle evi nasıl ısıtacaksa
aydınlatıyorum lakin durumu yokmuş yakmıyormuşaçıp kapatmak daha çok harcıyor doğalgazı halbuki bilmiyor demekki.denk gelirsen aydınlatıver
ya hatırlamıyorum 225 falanmıydıki.peki bu şekilde ne kadar fatura geliyordu geçen sene zam yapılmadan bu senekin iboşver ? daha tam gelmemiştir zaten
bu sene aynı yaktığına 300 tl rahat ödersin malum zamlarya hatırlamıyorum 225 falanmıydıki.
ben kombi konusu açtim ya kesin evi ısınmayanlar gelmiştir panpa21 ZİYARETÇİ NEDİR ARKADAŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?