ama mevzular çok derin.yani altın falan taksan güzel olmamı
yarın bi özet geç ona göre karar verelimama mevzular çok derin.
kim geçecek şimdi üşenirim benyarın bi özet geç ona göre karar verelim
tabiki sen
owwww yee kimleri görüyorum geyiğin kraliçesi gelmiş
eski günleri yadedelimbir geyik mevzuunda anılmış olmak onure etti efenim sağolun varolun
bebiş napıyor bayagı kilo vermişsinbir geyik mevzuunda anılmış olmak onure etti efenim sağolun varolun
görüntü itibariyle irite etmediğine göre doğru yazmışsındır diye umut ediyorumeski günleri yadedelimöylemi yazılıyordu ki
görüntü itibariyle irite etmediğine göre doğru yazmışsındır diye umut ediyorum
kaj en son bir sevgili mevzusunda göründü bir de aile derdiyle gelmişti telefonu da silindi gitti arayamıyorum kendi gelene kadar fikrim yok.bebiş napıyor bayagı kilo vermişsin
kajmery nasıl görünmüyor hiç
aleykum selam hoşgeldinselammmm
çok geüzel vermişsinbu arada 2 senedir aç geziyorum (az önce yediğim al beniyi saymazsak) evet baya kilo verdim vermeye de devam ediyorum.büyük bir savaş oldu benim için..oğlum çok iyi teyzeleri ellerinizden öper Mİ desem döver mi desem bilemedim
Hoşgördümaleykum selam hoşgeldin
teşekkür ederim evet sayfanızı geç gördüğümden yarın katılayım diyerek bana müsadeçok geüzel vermişsin
valla ordan burdan şurdan kocadan kayınvaliden,takıdan ne ararsan mevcutHoşgördümnapıpdurursunuz ?
herzaman bekleriz tabisi parkiiiteşekkür ederim evet sayfanızı geç gördüğümden yarın katılayım diyerek bana müsade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?