- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
okadar zor bi dönemdeyizki.minicik yawrularımız ya.vallaa sabah ağladımda geldim işe ki annem şuan yanlarında
hemen yüzüne vurma derler uyuz.benimde aklımdan geçtigeçmiş olsun yoksa hamilemisin kız
yazık ya :Ben yanında değilimki bakayım,kızım başka şehirde .
K.valide bakamıyor bile.
çok zor benim oglanda cogu zaman ayaklarıma sarılıyorCidden zor çalışan annenin durumu dahada zor.
ben yüzüne vuruyum ki cıksın dediğim ben ne dersem cıkar hephemen yüzüne vurma derler uyuz.benimde aklımdan geçti
Eve kameramı koydun kızyazık ya :ne kadar üzgündür oda 4 aylık bir cocuğu bakıcıya birakmak çok zor
allah yardımcımız olsun hayat şartları çok zor
benim burda teyzelerim felan var
annem var kv herkees burada.
oglumu hep yoklarlar + kamera var ancak içim böyle rahat
evet her yerde kameramız var nasıl emanet edeyim yoksa cocugu ya birşey yaparsaEve kameramı koydun kız
bende merak ettim.haber gelirse bizede yaz ablaBirde konuşmaları beğenmemiş öyle diyordu.
Bir tane var görüşmeye gelecekti ne yaptı bilmiyorum konuşunca öğrencem.
yazık ya :ne kadar üzgündür oda 4 aylık bir cocuğu bakıcıya birakmak çok zor
allah yardımcımız olsun hayat şartları çok zor
benim burda teyzelerim felan var
annem var kv herkees burada.
oglumu hep yoklarlar + kamera var ancak içim böyle rahat
Sen de haklisin neler görüyoruzevet her yerde kameramız var nasıl emanet edeyim yoksa cocugu ya birşey yaparsa
bakıcı biliyor zaten kamera olduğunu
bende merak ettim.haber gelirse bizede yaz abla
hayırlısı olsun inşallah bu işler zor işler yıpratıcı işler inan 1 yılda saçlarım beyazladı abla bu konulardan su an kızını o kadar iyi anlıyorum ki hissetikleriniBirde konuşmaları beğenmemiş öyle diyordu.
Bir tane var görüşmeye gelecekti ne yaptı bilmiyorum konuşunca öğrencem.
senin o vücut sopa istiyorYok canım bence hamile kalmamak için vücut direniyor, manyak bünyem ısrarla istemiyor galiba
hayırlısı olsun inşallah bu işler zor işler yıpratıcı işler inan 1 yılda saçlarım beyazladı abla bu konulardan su an kızını o kadar iyi anlıyorum ki hissetiklerini
çok zor benim oglanda cogu zaman ayaklarıma sarılıyor
anne gitme ne olur diyor
cogu zaman bende gözü yaşlı geliyorum işe
Aynen öyle olduiyi denk getirmişsin yaklaşık 9 yıl arayla aynı hafta içinde
sağol canim cumlemizinkini bağışlasın Allahim ❤düzeldi şu ara sıkıntı yok bakalım canim.Benimde etrafımda ev yok sap gibi kalıyor buz gibi oluyor ev.inşallah hallolur canim kolay gelsinMaşallah canm allah bağışlasın ne güzel bir kız bir oglan
eşinle nasılsınız aranız düzeldi mi
inşallah faydası olur alt yakmadıgı üstte doğru düzgün yakmadığı için ısı kaybı çok fazla
ek petek yaptırdık oturma odasına ama istediğimiz sicaıklığa halen gelmedi inşallah bu sefer gelir diye umut ediyorum ya.
hadi inşşş canımben yüzüne vuruyum ki cıksın dediğim ben ne dersem cıkar hep
bi ara bende düşündüm.eşimden çekindim ya.gizlimi koysam napsam.telefonlamı izliyorsun senevet her yerde kameramız var nasıl emanet edeyim yoksa cocugu ya birşey yaparsa
bakıcı biliyor zaten kamera olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?