- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Aman ben ona takılmıyirum artık olursa olur olmazsa çay demleriz boyutundayım.senin o vücut sopa istiyorne direnmesiymiş oo
mantıklı olanı yapmış.bakıcıyla en az bir ay geçirmek gerekiyor evdeŞu anda çalışmıyor işi tam oldu başlayacakken işi olmadı mecbur devam ediyor hala kadına biraz erken almıştı hem eve hem bebeğe alışsın diye.
6 aylık olunca bir iş var herhalde ona başlayacak eşiyle gidip gelecek.
görüşürüz abla.kolay gelsinBana müsade ev işleri beni bekler fırsat buldukça gelirim yine görüşürüz.
daha önce hamilelik yaşadınmıAman ben ona takılmıyirum artık olursa olur olmazsa çay demleriz boyutundayım.
Süreç zor sadece sondan bir öncekinde 2,5 ay ayağımın üstüne basamadım kasık ağrısından, dr sunni sancı verecekti sen dayanırsın agrıya diyor o derece ağrılı oluyorum.
Nasip bakalım daha çok erken
Evet canım 3 düşük birinden emin değilim yani dr gidemeden bitti.daha önce hamilelik yaşadınmı
niye koyacaksın ki kız kv napabilir kibi ara bende düşündüm.eşimden çekindim ya.gizlimi koysam napsam.telefonlamı izliyorsun sen
biz daha önce konuşmuştuk bu konuyu ya sorry aklımdan gitmiş ya.Evet canım 3 düşük birinden emin değilim yani dr gidemeden bitti.
1 kürtaj var 2.5 aylık kalbi durdu
ne bilim bi ara esmişti bananiye koyacaksın ki kız kv napabilir ki
Hatırlamıyorum benbiz daha önce konuşmuştuk bu konuyu ya sorry aklımdan gitmiş ya.
aklına yatmayan birşeyler mi var kuzum senin.ne bilim bi ara esmişti bana
ya kan pıhtılaşmasına baktırdınmı demiştim sende evet baktırdık.zaten iki doktor ilgileniyor dememişmiydin.layn kimle konuşmuştum ben bu konuyuHatırlamıyorum ben
kayınvalidem başlı başına aklıma yatmıyoraklına yatmayan birşeyler mi var kuzum senin.
gizli bir kamera al koykayınvalidem başlı başına aklıma yatmıyor
yok kız çok şükür çocuklarla sıkıntısı yok.deli oluyorlar ikiside babanne diye
Haaaa evet evet o benim işteya kan pıhtılaşmasına baktırdınmı demiştim sende evet baktırdık.zaten iki doktor ilgileniyor dememişmiydin.layn kimle konuşmuştum ben bu konuyu
Yakakanırsa sonu kötü biter yapmasın laa öyle biseygizli bir kamera al koy
sen yokken evde neler yaptıklarını merak ediyorsan öyle izle eşinede söyleme
Yakakanırsa sonu kötü biter yapmasın laa öyle bisey
çok heyecanlı sen karşımaYakakanırsa sonu kötü biter yapmasın laa öyle bisey
nasıl bişey alsam.bilgisi olana varsa bilgilendirsingizli bir kamera al koy
sen yokken evde neler yaptıklarını merak ediyorsan öyle izle eşinede söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?