bihter yöreoğlu gibi birşey mi
eclip bilmem kaç yıldır üyeyim bilmiyorum diyince sana attım topu.ayyy 1,5 ay öncesinden açtık topiğiBunu da açıklatmayın yaa artık
O değil de, başlıkta 2019'u görünce bi fena oldum, nasıl yani ya? Ne demek 2019? Ne ara 2019'a gelmiş olabiliriz ve 2009'un üzerinden nasıl 10 yıl geçmiş olabilir
hahahah. ekşın diyosun .
aman hepsi aynı bunların .ahahahahmeşhur ee ee ler şimdi tatlı bir anı olarak kaldı..
lavobaya girdiğim zaman cocuk kapıları yumruklardı
ehtiyar demiyormusunuz bide kadına
heh işte şöyle. aferin kız .
şaka bir yana çok fazla kavga etmiyoruz artık vakit olmuyor birde eriniyorum üşeniyorum kim ugraşacak
Firdevs Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece mucevherlerimizi konuşsun..bihter yöreoğlu gibi birşey mi
ben çok fazla kişiyi bilmiyordum orada sen vardınGeçenlerde yazanlar oldu gerçi..
Kendi kaşındı napakehtiyar demiyormusunuz bide kadına
bakın gördünüz mü hemen çözdüm olayıFirdevs Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece mucevherlerimizi konuşsun..
Mune Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece BANlarımızı konuşsun..
gibi bi şeydi..Mune
ben bi wc ye kadar gidecem kayınvalidemin ninnileri geldi aklımaaaahahahahmeşhur ee ee ler şimdi tatlı bir anı olarak kaldı..
lavobaya girdiğim zaman cocuk kapıları yumruklardı
unut işte ne güzel zayıflarsın panpaacıktıydım . açlığımı unutturdunuz be
o kadar mı kötü söylüyorduben bi wc ye kadar gidecem kayınvalidemin ninnileri geldi aklımaaa
KK esprisi değildi ki o, gayet aşk-ı memnu idieclip bilmem kaç yıldır üyeyim bilmiyorum diyince sana attım topu.ayyy 1,5 ay öncesinden açtık topiği
seni tembel kaldır o koca tototunu ve hemen kocana popilim yazıp akşama kavga çıkar
şaka bir yana çok fazla kavga etmiyoruz artık vakit olmuyor birde eriniyorum üşeniyorum kim ugraşacak
Bagiriyorsan ondan uyumamıştir yawrueşim derdi ki niye bagırarak ninni söylüyorsun kısık söyle
yok yani sanki bagıra bagıra söyleynce uyuyacak cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?