Firdevs Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece mucevherlerimizi konuşsun..
Mune Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece BANlarımızı konuşsun..
gibi bi şeydi..Mune
Ben de teraziyim, iyi anlaşacaz demekben aslan kadınıyım
vallahi ben gerçekten gittim . tam kapısından gircem . ezan başladı . geri geldim . oturdum pc başına .ben bi wc ye kadar gidecem kayınvalidemin ninnileri geldi aklımaaa
Firdevs Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece mucevherlerimizi konuşsun..
Mune Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece BANlarımızı konuşsun..
gibi bi şeydi..Mune
ben çok fazla kişiyi bilmiyordum orada sen vardın
soul vardı pembe gelin vardı birde terelelli vardı sanırım sonra zaten bende bırakmştm yazmayı
pembe gelinlede ara sıra görüşüyoruz sanalda iyiymiş şükür kızcağız çok kötü şeyler yaşadı
Ben senin su kocalara video yapan hatunlarına taktım.seni tembel kaldır o koca tototunu ve hemen kocana popilim yazıp akşama kavga çıkar
bitti şükür kurtuldu o ruh hastası aileden.. şimdi iyi çalışıyor ayaklarının üzerinde duruyor çok yıpranmış ama toparlayacaktır inşallah.. gencecik kızın hayatının içine ettiler..Hahahahahaha müdürüm döktürmüş
Pembe gelinin boşanma işi ne oldu mahkeme bittimi.
Eespri benimdi Hanım abla, beni övHahahahahaha müdürüm döktürmüş
Pembe gelinin boşanma işi ne oldu mahkeme bittimi.
ben zaten bir kocamla anlaşamıyorum onun harici herkeslerle anlaşıyorumBen de teraziyim, iyi anlaşacaz demek
Bak beni zorla buraya çekiyorsun, müdürü meşgul etmekten hakkında işlem başlatacağım :))))Kendi kaşındı napak
yok vallahi kanıma girmeseni tembel kaldır o koca tototunu ve hemen kocana popilim yazıp akşama kavga çıkar
Kurtulduğuna çok sevindim, korkuyordum açıkçası o sorunlular ile senelerini harcayacak diye.. Allah kurtardı.. İnşaAllah çok mutlu olur..bitti şükür kurtuldu o ruh hastası aileden.. şimdi iyi çalışıyor ayaklarının üzerinde duruyor çok yıpranmış ama toparlayacaktır inşallah.. gencecik kızın hayatının içine ettiler..
bitti şükür kurtuldu o ruh hastası aileden.. şimdi iyi çalışıyor ayaklarının üzerinde duruyor çok yıpranmış ama toparlayacaktır inşallah.. gencecik kızın hayatının içine ettiler..
Eespri benimdi Hanım abla, beni öv
Senden her şey beklenirBak beni zorla buraya çekiyorsun, müdürü meşgul etmekten hakkında işlem başlatacağım :))))
Gencecik kadına ihtiyar diyorsunuz, toprak da atın bari üstüme, mezar taşıma zalim müdür çok banlardı yazdırınölüm dirim yeter size, hortlar da banlarım AlimAllah
evet allah kurtardı kızcağızı resmenKurtulduğuna çok sevindim, korkuyordum açıkçası o sorunlular ile senelerini harcayacak diye.. Allah kurtardı.. İnşaAllah çok mutlu olur..
Bak beni zorla buraya çekiyorsun, müdürü meşgul etmekten hakkında işlem başlatacağım :))))
Gencecik kadına ihtiyar diyorsunuz, toprak da atın bari üstüme, mezar taşıma zalim müdür çok banlardı yazdırınölüm dirim yeter size, hortlar da banlarım AlimAllah
ya hafif bi tonla söylemesi lazım duvarı yumruklamakta neyin nesiBagiriyorsan ondan uyumamıştir yawru
O aksi ehtiyar bilmez böyle gündemleri Hanım ablamEn başından demiştik ona terk bu adamı diye,çok çekti kalitesiz insanlara denk geldi..
Neyseki kurtulmuş sonunda.
Seninmi bende müdürüm dedi diye söyledim.
O aksi ehtiyar bilmez böyle gündemleri Hanım ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?