2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Firdevs Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece mucevherlerimizi konuşsun..
Mune Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece BANlarımızı konuşsun..
gibi bi şeydi.. Mune

Hahahahahaha müdürüm döktürmüş

Pembe gelinin boşanma işi ne oldu mahkeme bittimi.

Kendi kaşındı napak
Bak beni zorla buraya çekiyorsun, müdürü meşgul etmekten hakkında işlem başlatacağım :))))

Gencecik kadına ihtiyar diyorsunuz, toprak da atın bari üstüme, mezar taşıma zalim müdür çok banlardı yazdırın ölüm dirim yeter size, hortlar da banlarım AlimAllah

bitti şükür kurtuldu o ruh hastası aileden.. şimdi iyi çalışıyor ayaklarının üzerinde duruyor çok yıpranmış ama toparlayacaktır inşallah.. gencecik kızın hayatının içine ettiler..
Kurtulduğuna çok sevindim, korkuyordum açıkçası o sorunlular ile senelerini harcayacak diye.. Allah kurtardı.. İnşaAllah çok mutlu olur..

bitti şükür kurtuldu o ruh hastası aileden.. şimdi iyi çalışıyor ayaklarının üzerinde duruyor çok yıpranmış ama toparlayacaktır inşallah.. gencecik kızın hayatının içine ettiler..

En başından demiştik ona terk bu adamı diye,çok çekti kalitesiz insanlara denk geldi..
Neyseki kurtulmuş sonunda.

Eespri benimdi Hanım abla, beni öv

Seninmi bende müdürüm dedi diye söyledim.

Senden her şey beklenir
Yaşın ve ruhun gencecik olabilir ama huysuzluğun, aksiliğin tam bir 'ehtiyar' Kabul et..

Kurtulduğuna çok sevindim, korkuyordum açıkçası o sorunlular ile senelerini harcayacak diye.. Allah kurtardı.. İnşaAllah çok mutlu olur..
evet allah kurtardı kızcağızı resmen
çok büyük maddi zarara ugradı
+ manevi inşallah toparlar canm benim.. pek gelmiyor buralara
bende numarası var ara ara yazışıyoruz inşallah iyice toparlanınca gelir hiç hak etmedi

Ne diyorlar gene müdürüm senin cımbızın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…