- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ohhh hiç canım çekmedi@elmalitarcinlicevizli kek diyetteyim ve canım istedi nolacak bakalım
Ahahahahh kıyamam ya:))biran evvel ver ben gözümü kararttm verdim vallahi 10 gün de alıştı
öyle bir ee ee ee cekiyordum ki komşular beni dinliyordubeşşiği kırdım birde.
Ay insallah korkutma beni. Sekiz aylık danakaç aylık . verirsin inşallah. ben 3 tane doğurdum . hiç birine veremedim .
inşallah sen verirsin .
yok kız ondan felan değildi.. ah ah son zamanlar iyice çöktüm zaten sonra bir yerde tak dedi 10 günde uyku eğitimi tamamlandıBagiriyorsan ondan uyumamıştir yawru
Onlardan kurtuldu ya, para pul bi şekilde hallolur Allah'ın izniyle..evet allah kurtardı kızcağızı resmen
çok büyük maddi zarara ugradı
+ manevi inşallah toparlar canm benim.. pek gelmiyor buralara
bende numarası var ara ara yazışıyoruz inşallah iyice toparlanınca gelir hiç hak etmedi
ya pembe gelin kim çıkaramadım ben.eskilerdenmiHahahahahaha müdürüm döktürmüş
Pembe gelinin boşanma işi ne oldu mahkeme bittimi.
ahhahhaAhahahahh kıyamam ya:))
Gündüz uykuları babaannesinde, o yüzden tatili beklemeliyim evdeyken bi deneyeceğiz babasıyla bakalim. Ben de her gece kanguruya
koyup zıplıyom dansediyom evin içinde. Millet diyetten zayıfladım saniyo nah diyetten belim bacağım büsbütün oldu
Ay insallah korkutma beni.
evet eskilerden sen tanımassınya pembe gelin kim çıkaramadım ben.eskilerdenmi
Sana da leslie 5mil yazalım her akşamAhahahahh kıyamam ya:))
Gündüz uykuları babaannesinde, o yüzden tatili beklemeliyim evdeyken bi deneyeceğiz babasıyla bakalim. Ben de her gece kanguruya
koyup zıplıyom dansediyom evin içinde. Millet diyetten zayıfladım saniyo nah diyetten belim bacağım büsbütün oldu
Ay insallah korkutma beni. Sekiz aylık dana
söylerim elbet ama face book inst. felan dondurmuş hep niye blmiyorum inşallah döner kafası dağılır buradaOnlardan kurtuldu ya, para pul bi şekilde hallolur Allah'ın izniyle..
Biz de konuşuyorduk burda ara sıra, selam söyle benden de, aramıza döner umarım yakın zamanda..
Hı hıı, ceylan avındaki aslan belgeseli; ceylan biz kk minnoşları, aslan daaa anladın sen onuMüdürüm belgesel seyreder genelde
ciddimisin.bende yapacamda gülmekten yapamam gibi geliyor.eşimde yok zaten geçen haftadan beri.......oooo kiminnn kocasıııı ooo benimmmm kocammm ayyy direk gülme moduBen senin su kocalara video yapan hatunlarına taktım.
Yapayım dedim de ayağa kalkamadım ki
Eski mi bilmiyorum da geçen sene epey aktifti bizim sisterhood topiğinde filan..ya pembe gelin kim çıkaramadım ben.eskilerdenmi
Bak beni zorla buraya çekiyorsun, müdürü meşgul etmekten hakkında işlem başlatacağım :))))
Gencecik kadına ihtiyar diyorsunuz, toprak da atın bari üstüme, mezar taşıma zalim müdür çok banlardı yazdırınölüm dirim yeter size, hortlar da banlarım AlimAllah
Gülmezsem ins kesin yapacam koydum kafaya, adam bana kk yasağı koyacak kesinciddimisin.bende yapacamda gülmekten yapamam gibi geliyor.eşimde yok zaten geçen haftadan beri.......oooo kiminnn kocasıııı ooo benimmmm kocammm ayyy direk gülme modu
Canı sıkkın demek.. Normal tabii, her şey çok yeni daha..söylerim elbet ama face book inst. felan dondurmuş hep niye blmiyorum inşallah döner kafası dağılır burada
2011 den bu yana tanırız biz birbirimizi onunla..Eski mi bilmiyorum da geçen sene epey aktifti bizim sisterhood topiğinde filan..
bunu tehtid olarak kabul ediyoruzNe diyorlar gene müdürüm senin cımbızın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?