evet ya. yazık bize gerçekten .Sabah çıkışa hazırİyi fikirmiş:)
avatarımı hatırlamıyorum ki topiğim felan vardıya niye hatırlayamıyorum seni.avatarın neydi peki o dönem hatırlıyormusun.bak laydy marmeladı hatırlıyorum oda bdvden
aybiceydi ilk aldığım .ilk yıllardan sonra miskamber yaptım .herkes beni misk diye bilirdi zaten.sen o zaman neydi nickin
o zaman hatırladım . kpss ye ben de 2012 girdim . orda vardı sevgi meleği. şimdi hatırladım bak .tanıyorsundur ben sıradan bir üye değildim çünkü
o tahmin etttiğin sevgi melegi idim
herkes bilirdi yemek topiklerinde çok paylaşnda bulunmştm mesela kpss topiğm vardı
evet o benimo zaman hatırladım . kpss ye ben de 2012 girdim . orda vardı sevgi meleği. şimdi hatırladım bak .
tanıyorsundur ben sıradan bir üye değildim çünkü
o tahmin etttiğin sevgi melegi idim
herkes bilirdi yemek topiklerinde çok paylaşnda bulunmştm mesela kpss topiğm vardı
aybice ney ya zuajjajaajjajajaaybiceydi ilk aldığım .ilk yıllardan sonra miskamber yaptım .herkes beni misk diye bilirdi zaten.
Sen bi avuçla başla duruma göre bakayım doz artırımı yapabiliriz belki
Tost Makinesi tostkolik almıştım granit çok iyi ve hiç yıpranmadı. Blender seti tefal tek geçerim çok memnunum motoru bıçakları filan çok iyi. Renk seçeceği yok ama. Annemde fakir ve arzum var onları daha zayıf buluyorum mesela. 2.5 yıllık evliyim. Çocuk yok. Tercih yaptım yerleştim atanacağım güvenlik soruşturması bekliyorum. KPSS değil benimkisi. TUS la yerleştim.araştırma sonucu klüp mü .
küçük ev aletleri hakkında bize verebileceğin bi bilgi var mı. önemli bi şey mesela.
yeni evli misin . çocuk yok daha galiba.
inşallah atanırsın . puanın kaç.
ilk tercihler ne zaman
senin nickin neydi kız
belli bi düzene alışınca evde sıkılabiliyor insan ama atanınca geçer bu evi özlersinUzmanlık sınavına hazırlanmak için istifa ettim 8 ay önce. O dönemde ders çalışmak zorunda kalayım diye evden çıkmadım. Ders çalışmak dışında ne yapsam vicdan azabı duyuyordum bir de. Alışkanlık gibi oldu sonra. Sınavdan sonra da çıkmadım. Çıkmıyorum. Kendi seçimim gibi. Çalışmaya başlayınca da eve hasret kalacağım diye güya keyif yapacaktım. Ama çok sıkılıyorum.
Ben bile tanıyamadım seni
oha ciddimisn ee ben seni tanıyordum kiben de adilemir dim .
Ahan da doktorrrrr sorusu olanlar buyursunTost Makinesi tostkolik almıştım granit çok iyi ve hiç yıpranmadı. Blender seti tefal tek geçerim çok memnunum motoru bıçakları filan çok iyi. Renk seçeceği yok ama. Annemde fakir ve arzum var onları daha zayıf buluyorum mesela. 2.5 yıllık evliyim. Çocuk yok. Tercih yaptım yerleştim atanacağım güvenlik soruşturması bekliyorum. KPSS değil benimkisi. TUS la yerleştim.
seninle ne çok konştk kız ana görüyormusunben de adilemir dim .Eclipsse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?