katılıyorum.balık yağıda cıksKan değerleri normalse beslenme ile tamamlamak daha iyi aslında, balık yağı harici ticari ürün çünkü
ha megi biliyorum ama onunla hiç sohpetimiz olmadı.iki üç geyik toğinde bi dönem siyasete bdv ye çok taklırdım.doğumdan sonra takılmaz oldum oralara
balık yağı da aldım aslında . geçen yıldan var . kullanmadım . geçen bi içtim . sürekli hale getirmem lazım .Kan değerleri normalse beslenme ile tamamlamak daha iyi aslında, balık yağı harici ticari ürün çünkü
kaçma gel tanışırız.sende katıl bizeYaparım gelin beklerim :) Baktım herkes birbirini tanıyor. Mune dışında herşeye çok yabancıyım. Sezdirmeden kaçtım sanmıştım
evet olabilirSende oradaydın diye hatırlıyorum demekki başka bir üyeyle karıştırdım seni.
b12 için diyorlar ki iğnesi önemli. hapları hiç işe yaramaz .tabi ben b12 alıyorum
evet olabilir
Tohtur haanım ben de kullanayımmı,gece uyurken şala sarındım ayıptır söylemesi:))Beni dinle ilaç işleri bende biliyorsun,
Bi tam kan tahlili yaptir ve başla
hahaha. geçen yıl ben montla yatıyordum . bak onu hatırladım .Tohtur haanım ben de kullanayımmı,gece uyurken şala sarındım ayıptır söylemesi:))
Eşim gelmiş diyor ki hayrola nereye gidiyorsun
hahahah.kızlar hafıza kaybı yaşamış gibiyim.şimdi yavaş yavaş hatırlıyorum.herkes nick değiştirmiş belli başlı kişiler hariç
estağfurulah hanım abla olurmu.dünya bi üye var.ama bi dönem ortak bi topikteydik baya yazışmıştık seninle.Herhalde öyle oldu kusura bakma olurmu..
Peki tanışalımkaçma gel tanışırız.sende katıl bize
Tohtur haanım ben de kullanayımmı,gece uyurken şala sarındım ayıptır söylemesi:))
Eşim gelmiş diyor ki hayrola nereye gidiyorsun
B12 sayisini artirkızlar hafıza kaybı yaşamış gibiyim.şimdi yavaş yavaş hatırlıyorum.herkes nick değiştirmiş belli başlı kişiler hariç
bak onu bilmiyorum.ama ne zaman içsem bi toparlanıyorum hissediyorum aslındab12 için diyorlar ki iğnesi önemli. hapları hiç işe yaramaz .
ben de geçen yıl almıştım . 1 kutu içtim .
her yıl 1 kutu b12 ve 1 kutu folik asit içilmeli diye duymuştum . 1 yılda 1 er kutu yani. fazla değil .
estağfurulah hanım abla olurmu.dünya bi üye var.ama bi dönem ortak bi topikteydik baya yazışmıştık seninle.
neden haftanın 6 günü evdesin insan kafayı yerPeki tanışalım27 yaşındayım evliyim. Geçici olarak işsizim atama bekliyorum :) haftanın 6 günü evde tek başıma çooook sıkıldığım ve dışarı çıkmadığım için evlenirken küçük ev aletleri araştırması yaptığım kulübe üye oldum. Bu kadar
Benim tamam sayılmaz,hatta çeyrektahlil yaptırın eğer kansızlık varsa ilaç başlar zaten dr.
Ama bende herşey tamam yinede yılan gibi buz keser elim ayağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?