nicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydımhahahah.
olabilir .
genelde nic değiştiriliyor .
araştırma sonucu klüp mü .Peki tanışalım27 yaşındayım evliyim. Geçici olarak işsizim atama bekliyorum :) haftanın 6 günü evde tek başıma çooook sıkıldığım ve dışarı çıkmadığım için evlenirken küçük ev aletleri araştırması yaptığım kulübe üye oldum. Bu kadar
Kıskanma bizineden haftanın 6 günü evdesin insan kafayı yer
sen o zaman neydi nickinnicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydım
ha sende mi öylesinKıskanma bizi
üf amma soru sordunaraştırma sonucu klüp mü .
küçük ev aletleri hakkında bize verebileceğin bi bilgi var mı. önemli bi şey mesela.
yeni evli misin . çocuk yok daha galiba.
inşallah atanırsın . puanın kaç.
ilk tercihler ne zaman
Ama iğne yapacam sana yaramaz çocuk kafanıza göre ilaç kullanmayın bakiiiimBenim tamam sayılmaz,hatta çeyrek
Kan ilaçlarından nefret ediyorum,b12 işe yaramazmı ki,elimde 1 kutu var,taze
memnun oldum.hayırlısıyla atanırsın diyeyim o zaman..iyi etmişsin.nekadarlık evlisinPeki tanışalım27 yaşındayım evliyim. Geçici olarak işsizim atama bekliyorum :) haftanın 6 günü evde tek başıma çooook sıkıldığım ve dışarı çıkmadığım için evlenirken küçük ev aletleri araştırması yaptığım kulübe üye oldum. Bu kadar
dohtur hanım günde kaç ölçekB12 sayisini artir
Sabah çıkışa hazırhahaha. geçen yıl ben montla yatıyordum . bak onu hatırladım .
kaloriferleri yakmamışlardı. . bi de baharda erken söndürdüklerinde . montla yatmışlığım var .
Sen bi avuçla başla duruma göre bakayım doz artırımı yapabiliriz belkidohtur hanım günde kaç ölçek
ya niye hatırlayamıyorum seni.avatarın neydi peki o dönem hatırlıyormusun.bak laydy marmeladı hatırlıyorum oda bdvdensevgi meleği idim ben
hahahaüf amma soru sordun
seni tanıyor olabilir miyim . sevgi meleği . belki çoktur ama bu nick. genelde aynı nic çok var . bi harf ekleyerek alıyorlar nic.sevgi meleği idim ben
bilemedim işte. öyle diyorlarbak onu bilmiyorum.ama ne zaman içsem bi toparlanıyorum hissediyorum aslında
hahhahha.nicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydım
Neysesakinim bu sefer seni bırakmam.seninle tanışıyoruz ama nerden çıkaramıyorum.
Sürekli nickler değişiyor bide kimdi diye düşün dur sonra,elmoşun topiğinde yazışmıştık seninle.
tanıyorsundur ben sıradan bir üye değildim çünkühahaha
önemli özelliklerimden . soru çook sorarım .
seni tanıyor olabilir miyim . sevgi meleği . belki çoktur ama bu nick. genelde aynı nic çok var . bi harf ekleyerek alıyorlar nic.
sanki hatırlıyorum .
bilemedim işte. öyle diyorlar
hahhahha.
güzel tespit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?