benim küçük çok iştahsız.dün kahvaltı yaptramamışlar mesela.ooo meyve çoook severim . bayılılım.
yemelisin kuzum.
evet .
geçen kışı pek hastalanmadan geçirttim bunlara. Allaha şükür .
bu kış da iyi gidiyorlar aslında da büyük işte çok iştahsız işte.
görünürde merhametlidir benimki.hekes çok sevimli bulur .ayy keşke senin gibi kayınvalidemiz olsa derler.ama hani derlerya içi beni dışı seni.çocuklarıma bakıyor.çok bişey demek istemiyorum.kendini çok çekiyor.sanki yaptıklarını beğenmiyormuşum gibi davranıyor.yani oğluna öyle yansıtıyor.
geniz eti alındı 5 yaşında. bademcik almaya gerek yoktu .Binbir gece vardıya tekrarını veriyor öylesine bakıyorum onada..
Günaydınlar,Bademcik olayı varmı sürekli şişme filan yapıyormu öyle.
ah hanım abla ah
vallahi gece kemiklerim sızlıyor bildiğin yorgunluktan
günaydın canım.büyüğün boğazı fenaydı.bende bu ara hep yorgun.sabah uyamadım bide saat sekize yirmi vardı baktım babam sesleniyor geç kalıyorsun kalk kızım diyegünaydınlar;
tam hastalık havası walla benimde burnum tıkalı inş oğluş hasta olmaz
bu hafta nişan var bide yorgunluk had safhada bir türlü dinlenemiyorum ben ya
işlerde yoğun bu aralar..
biraz daha sabret canm cocukların için görmezden gel boşver takma kafana yardım da etmesin o onun vicdanına kalmı şzatengörünürde merhametlidir benimki.hekes çok sevimli bulur .ayy keşke senin gibi kayınvalidemiz olsa derler.ama hani derlerya içi beni dışı seni.çocuklarıma bakıyor.çok bişey demek istemiyorum.kendini çok çekiyor.sanki yaptıklarını beğenmiyormuşum gibi davranıyor.yani oğluna öyle yansıtıyor.
geniz eti alındı 5 yaşında. bademcik almaya gerek yoktu .
bence yok bademcik .
yemez içmezlerden
7. sınıfa gidiyor ama 38 kilo.
1.53 boy.
sabah kahvaltı yaptırıyorum . öğlen beslenme koyuyoruz . onları da yemiyor . evde yiyor . akşama kadar tutması için her gün masaya 1 muz 1 mandalina koyuyorum .onları yiyor . yemek yemiyor çoğu zaman . akşam yiyor . ama zorla . yani az bi şey yiyince doyuyor.
sağlıklı beslendirmeye çalışıyorum ama . bilemedim yani. az yediğinden ve çok hareket ettiğinden kaynaklanıyor .
yediklerini 10 kere yakıyordur gün içinde.
bu sabah pankek yaptım . üstüne fıstık ezmesi sürdüm . köy sütü ısıttım , korkusuna hepsini bitirdi.
ama şimdi akşama kadar doğru düzgün bi şey yemez onu da biliyorum .
eşim yemek yaparsa hafta içi bende o ara pratik kekti milföydü sütlü tatlı yapabiliyorum.yoksa hafta sonu yapıyorum genelde pasta türleri.güzel bi akşam olmuşbende dün eve gittim
oglanla biraz koklaştık
daha sonra tuvalet banyoyu yıkadım hemen
üzerimi değiştirdim
bakıcımız sagolsun camasırları katlamış onları yerleştirdik oğlanla.
ev biraz dağınıktı evi toparladım sonra eşim geldi
onlar içeride oynarken yemeği hazırladım yemek yedik eşim yemekten kalanları toparlarken
bende balkon yıkadım ortalığı üstün körü süpürdüm. tekrar camasır attım
sonra oturabildik
mısır patlattım hep birlikte yedik
oglanla oynadık derken saat 9 30 oldu
babası oglanın alt üstünü değiştirdi sütünü içirdi masalını okudu yatırdı
bende o ara camasır serdim bulaşık makinesi bitti onu yerleştirdim mutfagı toparladım tekrar.
oyuncakları toparladm corba koydum
yarının yemek planını hazırladım , sonra eşim oglanı uyutmuş olarak geldi saat 10.45 felan
biraz oturduk yattık.
biz iş bölümü yapıyoruz yoksa pert olurum bende o oglanı uyuturken bana yaklaşık 45 dakika kalıyor o ara motor takmış gibi dolanıyorm evde
öyle kektir poğacadır , tatlıdır olaylarına giremiyorum enerjim yetmiyor
aynı benimki.görünürde merhametlidir benimki.hekes çok sevimli bulur .ayy keşke senin gibi kayınvalidemiz olsa derler.ama hani derlerya içi beni dışı seni.çocuklarıma bakıyor.çok bişey demek istemiyorum.kendini çok çekiyor.sanki yaptıklarını beğenmiyormuşum gibi davranıyor.yani oğluna öyle yansıtıyor.
biz ütü yapmıyoruz kuzum ya herkes giydiğini ütülüyor :dof ne çok iş varmış sizde dün akşam .
çamaşır , ütü işini hafta sonuna bıraksan ya . daha iyi olmaz mı. hafta içi rahat edersin .
bakıcın da yardım ediyordu sana . ne güzel .
kolay gelsin canım.ay hiç gelmesin .
bu ara ben çok gıcığım kv lere. niye bilmiyorum .
iki yabancı gbi ioturuyoruz çünkü.
kendi annemizin bize söylemediği sözleri işitiyoruz malesef kendilerinden .
sonra da kv ler niye sevilmez acaba derler . bi dönüp kendilerine bakmazlar .
neyse işim de var . onu yapmam lazım .
kolay gelsin canım.ay hiç gelmesin .
bu ara ben çok gıcığım kv lere. niye bilmiyorum .
iki yabancı gbi ioturuyoruz çünkü.
kendi annemizin bize söylemediği sözleri işitiyoruz malesef kendilerinden .
sonra da kv ler niye sevilmez acaba derler . bi dönüp kendilerine bakmazlar .
neyse işim de var . onu yapmam lazım .
ne güzelBizde çok ekşın yok eşim gelir yemek yeriz çay kahve derken uyuma vakti gelir.
ben yinede yapamıyorum ya o konuda beceriksizim sanrm hiç enerjim yetmiyor ve yiyende olmuyoreşim yemek yaparsa hafta içi bende o ara pratik kekti milföydü sütlü tatlı yapabiliyorum.yoksa hafta sonu yapıyorum genelde pasta türleri.güzel bi akşam olmuş
aynı benimki.
beğenmiyor da .
benim kv de dışarı iyi .herkese iyi . bana bi tavırlı .
bazen aleni belli eder . çoğu zaman bıyık altından konuşur . mır mır .
yaşı da genç hee. 58 yaşında. 17 yaşında anne olmuş .
niye böyleler bilmiyorum .
çoğu insana göre temizlik hastasıyım . ama kv me göre pis
çok insan yemeklerimi beğenir . ama kv dem benim yaptığımı yemez .
bazen tatilde giderken yol için yaptıklarımı onlarda çıkaırırz . asla tadına bakmaz . asla . çöpe atar .
yani bu kadın emek vermiş . yapmış . oğluda der . anne bak dilek onu çok güzel yapar . bi tadına bak . asla bakmaz .
ne isem artık ben .
sonra 5 vakit namaz .
beni zorla sevsin demiyorum . ama yani bu kadar da gözüme sokmasın .
çok şükür ki aramız 7 -8 saatlik mesafe.
yok kuzularıma bakıyor.o sebepten bizde.haftasonları evine geçer.yaklaşık 1,5 yıldır.Beraber oturmuyorsunuz demi k.validenle.
hee senin şu meşhur makinan . hatırlıyorum .biz ütü yapmıyoruz kuzum ya herkes giydiğini ütülüyor :d
oglanın kıyafetlerini zaten ütülemiyorum
makinemin kolay ütüleme programı var kırışmıyor zaten öyle kazaklar felan.
camasırlar artık kış geldi ya zor kuruyor o yüzden hafta içi mutlaka bir kere atıyorum
bu iş olmamış hali
cuma günleri daha kötü geçiyor
hele cumartesi akşama kadar böyle oluyorum
kolay gelsin canım.
ne güzel
yok kuzularıma bakıyor.o sebepten bizde.haftasonları evine geçer.yaklaşık 1,5 yıldır.
evet ama artık bende bitti.Çok ayıp o kadar emek ver yeme çöpe at..
aynen bizde öyleyiz inan sürekli makine çalışıyor ama kırışmadığı için çok fazla ben çok rahatım o konuda..hee senin şu meşhur makinan . hatırlıyorum .
makinam bozulsun ben de lg nin hem kurutma hem yıkamalısını alcam .
12 kilo yıkama . 8 kilo kurutma özelliği var .
8-9 bin tl .
çünkü ben hafta içinde 5-6 kez makina çalıştırmak zorunda kalıyorum .
3 çocuk ve biz .
arada çarşaflar haavlular . koltuk için örtü . bunları da dönüşümlü yıkılorum . kız döküyor . karalıyor kalemle örtü sermek zorunda kalıyorum . sık sık yıkanıyor vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?