2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Şimdi gazlamak gibi olmasın cinayet sebebi ben de dayanamazdım.
bende dayanamadım zaten eğer duşa girmeseydim dün akşam kesin kıyametler kopardı o evde.. üstelik defalarca uyardım.. bak benim cocugumun yanında küfür etme sakın etme diye
şimdi ararsa diyeceğim
eğer bir daha benim cocugumun yanında küfür edersen
ipleri kopartırım .. gerisini kendisi düşünsün

Valla bende bazen eşime böyle doluyorum akşama kadar içimden kötüleip duruyorum . Ama akşam olunca gönlumu aldıgı için herseyı unutur..
senınde böyle birşeye ihtiyacın var bence ..
alıp kaşrına konus dicem ama kimbilir kaç kere konustun

işte adamın bir sözüyle neden herşey batıyor.kimse dört dörtlük değil eclip. insanlar biranda istediğimiz kalıba girmiyor yada neden istediğimiz kalıba sokmaya çalışalım.sen seviyormusun eşini
misk cocugumun yanında küfür etmesi sence hafife alınacak bir durummu ?

aman kaç kere konuştm konuşmak istemiyorum..
herşeyi hazmedebilirim belki ama cocugumun yanında küfür etmesini hazmedemiyorum yediremiyorum

bende kocadan boşanmak hayatımı yaşamak istiyorum
ama maddi imkan yok be
benide yanınıza alın =)
Onu boşa zengin koca bul, gez toz

Yoksa çalış ev geçindir, çocukla ilgilen kocayı boşarsan daha zor.
Tamam adam zor biri ama oğluyla ilgili yedirir uyutur, temizliğe yardım eder biraz iyi yönü yok de-il tamamen gömmeyelim simdi

'neden bana yaklaşmıyorsun neden beni geri çeviriyorsun'

bak bu cümlen kilit bence

oglumn yanında küfür etmesi tamamen gömme sebebi benim için .. o görür ama.. ben bunun hıncını alacagm ondan

aman kaç kere konuştm konuşmak istemiyorum..
herşeyi hazmedebilirim belki ama cocugumun yanında küfür etmesini hazmedemiyorum yediremiyorum
Haklısın çok haklıısn benım eşimde trafıkte çok küfür eder .
Hatta tv izlerken bile ben hep uyarıırm.
Hatta dün akşam evın bereketi kalmıyor namazlı abdestlı adamsın hiç mi utanmıyorsun dedım azcık zoruna gitti ama emınım yıne eder sınırlenınce ..

birde cocuk olduğunu düşün onunda duydugunu düşün.. o yavrunun.. bilinç altına yerleşir biliyormsn.. oglum konuşmaya başladı belki oda söyleyecek ..
görüyoruz yolda sokakta kücück cocukların agzında küfür ne kadar igrenç bir durum cocuklar aileden ne görürse öyle yetişiyor
benimkide öyle adam otamatiğe baglamış gibi küfür ediyor.

Ooo ben bir hastalik gecirdin sandim canim, geçmiş olsun.
Benim kader arkadaşımmışsın ya seni çok iyi anlıyorum. Kafanı dinle ben öyle yapıyorum

Reactions: H E
oglumn yanında küfür etmesi tamamen gömme sebebi benim için .. o görür ama.. ben bunun hıncını alacagm ondan
Oğlumuzun diyerek işe başla .

Biraz ayıp olcak ama bence sarsıntılı evlılıklerde bu konu çok önemli Cinsellik ne alemde ? Uzakmısınız birbirnize ?

dikkatimi çekiyor hep benim çocuğum diyorsun

çok sert be kuzum

Oğlumuzun diyerek işe başla .

Biraz ayıp olcak ama bence sarsıntılı evlılıklerde bu konu çok önemli Cinsellik ne alemde ? Uzakmısınız birbirnize ?
ben ona öyle bir cümle kuracağım ki o zaten altından kalkamayacak
bir daha yaparsada olacakları kendisi düşünsün bana hiç birşey olmaz .. kendi perişan olur..
böyle durumlarda ben cok soguyorum ona yaklaşmak içimden gelmiyor zorunlu bir görev gibi geliyor içimde hiç istek yok
tam kendi içmde onu affederken yine birşeyler oluyor ve bu döngü böyle devam ediyor gidiyor.

Reactions: H E
Hamıle kaldıgımda azaltmıştı Allah nasip ederse belki olursa tamamen bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…