bende dayanamadım zaten eğer duşa girmeseydim dün akşam kesin kıyametler kopardı o evde.. üstelik defalarca uyardım.. bak benim cocugumun yanında küfür etme sakın etme diyeŞimdi gazlamak gibi olmasın cinayet sebebi ben de dayanamazdım.
Valla bende bazen eşime böyle doluyorum akşama kadar içimden kötüleip duruyorum . Ama akşam olunca gönlumu aldıgı için herseyı unutur..sonra diyor ki neden bana soguksun neden bana yaklaşmıyorsun neden beni geri çeviriyorsun soguttun kendinden çünkü
ben bu adamla mı evlenmişim yazıklar olsun diyorum kendi kendime.. bu kadar mı gözüm körmüş.
misk cocugumun yanında küfür etmesi sence hafife alınacak bir durummu ?işte adamın bir sözüyle neden herşey batıyor.kimse dört dörtlük değil eclip. insanlar biranda istediğimiz kalıba girmiyor yada neden istediğimiz kalıba sokmaya çalışalım.sen seviyormusun eşini
aman kaç kere konuştm konuşmak istemiyorum..Valla bende bazen eşime böyle doluyorum akşama kadar içimden kötüleip duruyorum . Ama akşam olunca gönlumu aldıgı için herseyı unutur..
senınde böyle birşeye ihtiyacın var bence ..
alıp kaşrına konus dicem ama kimbilir kaç kere konustun
Onu boşa zengin koca bul, gez tozbende kocadan boşanmak hayatımı yaşamak istiyorum
ama maddi imkan yok be
benide yanınıza alın =)
aynen öyle yapıcam aslında bebeğim için ayrılıcaktım ama nasip değilmiş .Ben gibi erken emekliliğini ilan et
'neden bana yaklaşmıyorsun neden beni geri çeviriyorsun'sonra diyor ki neden bana soguksun neden bana yaklaşmıyorsun neden beni geri çeviriyorsun soguttun kendinden çünkü
ben bu adamla mı evlenmişim yazıklar olsun diyorum kendi kendime.. bu kadar mı gözüm körmüş.
oglumn yanında küfür etmesi tamamen gömme sebebi benim için ..Onu boşa zengin koca bul, gez toz
Yoksa çalış ev geçindir, çocukla ilgilen kocayı boşarsan daha zor.
Tamam adam zor biri ama oğluyla ilgili yedirir uyutur, temizliğe yardım eder biraz iyi yönü yok de-il tamamen gömmeyelim simdi
Haklısın çok haklıısn benım eşimde trafıkte çok küfür eder .aman kaç kere konuştm konuşmak istemiyorum..
herşeyi hazmedebilirim belki ama cocugumun yanında küfür etmesini hazmedemiyorumyediremiyorum
çünkü soguttu kendinden'neden bana yaklaşmıyorsun neden beni geri çeviriyorsun'
bak bu cümlen kilit bence
birde cocuk olduğunu düşün onunda duydugunu düşün.. o yavrunun.. bilinç altına yerleşir biliyormsn.. oglum konuşmaya başladı belki oda söyleyecek ..Haklısın çok haklıısn benım eşimde trafıkte çok küfür eder .
Hatta tv izlerken bile ben hep uyarıırm.
Hatta dün akşam evın bereketi kalmıyor namazlı abdestlı adamsın hiç mi utanmıyorsun dedım azcık zoruna gitti ama emınım yıne eder sınırlenınce ..
Ooo ben bir hastalik gecirdin sandim canim, geçmiş olsun.aynen öyle yapıcam aslında bebeğim için ayrılıcaktım ama nasip değilmiş .
Hem 8 haftalık hamılelık sürecim çok zor geçti . Allah naisp ederse tekrar işte olmak istemıyorum . Evimde rahat rahat geçireyim o süreci
Oğlumuzun diyerek işe başla .oglumn yanında küfür etmesi tamamen gömme sebebi benim için ..o görür ama.. ben bunun hıncını alacagm ondan
dikkatimi çekiyor hep benim çocuğum diyorsunbende dayanamadım zaten eğer duşa girmeseydim dün akşam kesin kıyametler kopardı o evde.. üstelik defalarca uyardım.. bak benim cocugumun yanında küfür etme sakın etme diye
şimdi ararsa diyeceğim
eğer bir daha benim cocugumun yanında küfür edersen
ipleri kopartırım .. gerisini kendisi düşünsün
çok sert be kuzumbende dayanamadım zaten eğer duşa girmeseydim dün akşam kesin kıyametler kopardı o evde.. üstelik defalarca uyardım.. bak benim cocugumun yanında küfür etme sakın etme diye
şimdi ararsa diyeceğim
eğer bir daha benim cocugumun yanında küfür edersen
ipleri kopartırım .. gerisini kendisi düşünsün
ben ona öyle bir cümle kuracağım ki o zaten altından kalkamayacakOğlumuzun diyerek işe başla .
Biraz ayıp olcak ama bence sarsıntılı evlılıklerde bu konu çok önemli Cinsellik ne alemde ? Uzakmısınız birbirnize ?
diyeceğim.. yoksa anlamıyor anlamak istemiyor kafası basmıyor.çok sert be kuzum
madem çık işten bi süre.bende kocadan boşanmak hayatımı yaşamak istiyorum
ama maddi imkan yok be
benide yanınıza alın =)
onu lafın gelişi söylüyorum ama o cocugunu düşünse zaten onun yanında küfür etmezdi demi.dikkatimi çekiyor hep benim çocuğum diyorsun
Hamıle kaldıgımda azaltmıştıbirde cocuk olduğunu düşün onunda duydugunu düşün.. o yavrunun.. bilinç altına yerleşir biliyormsn.. oglum konuşmaya başladı belki oda söyleyecek ..
görüyoruz yolda sokakta kücück cocukların agzında küfür ne kadar igrenç bir durum cocuklar aileden ne görürse öyle yetişiyor
benimkide öyle adam otamatiğe baglamış gibi küfür ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?