101 lere gelmişti 2 ay önce falan almıştım . kışa hazırlık diye .örneklere ihtiyacm var sen bana yardımcı ol oglan cok sıkılıyor akşamları bende yaratıcı bir anne değilim
kabul ediyorum..
kinetik kum nerden bulabilir
yapboz var.
yüz boyama iyi fikir kırtasiye yolu görünüyor bana
başka neler yapabilirim.
sende kendine lütfen çok tramva yaşatma mümkünse herşeye üzülme benim gibi yaSagolun canlar, kanlı ishalmiş.
Çok tatlı birşeydi ama hiç toparlanamadı ama ellerinden geleni yaptılar tabi, onlarinda nefes sayısi belli melek oldu gitti
Olabilir kalın yaprak olmadan almam ben yapragı.evet mutfaktaydı da . arkadaş komşudan almış . ölmek üzereymiş .
bi iki yerinde yeşillik vardı zaten . ama kücüktü . minik ince dalları olmuştu. onlar da yaşamadı.
bi yeşerdi. biraz koparayım içinde var mı diye baktım . kopardım diye öldü sanıyorum .
bizim evde bu tür şeyler yapılmıyor ya..101 lere gelmişti 2 ay önce falan almıştım . kışa hazırlık diye .
eve kapandığımız zamanlarda oynuyor .
ama kırtasiyelerde bulursun
kum varsa bulunduğunuz yerde. deniz varsa . evde de yapımı kolaymış . bi ara videolarına bakmıştım ama denize gidince kum getirmeyi unuttuk .
kurabiye yapılacaksa eline ver hamuru . yoğursun . sonra minik minik yuvarlat mesela.
baya bi zamanını alır onun .
ben öyle yapıyordum geçen yıl .
15 tatilde 1 hafta izin alıyorum . büyüklere de yaptırıyorum kurabiye. sonra oturup yiyorlar.
hayır yumurta ile ilgisi yok kuz um .bende çok tarif var.mantığını çözdüm.malzemeleri evde ne varsa ona göre kullandım.geçen kek yapmıştım mesela fıstıklı kakolu nefisti.
akşam yaptığımın malzemeleri
1 çay bardağı kadar yulaf ezmesi
3 kaşık kadar tam buğday unu
1 yemek kaşığı pekmez
süt(kıvamına göre döktüm)
1 tane olgun muz
4-5 tane kuru kayısı
yarım paket bitter çikolata(doğradım)
1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı
1 paket vanilya
muzu ezdim sonra sırayla malzemeleri ekledim.kaşıkla tepsiye dizdim verdim fırına.hafif yumuşak bişey oldu daha gevrek olur sanıyordum.yumurta koymadım ondan olabilirmiki
üf sen nerdesin ya bir geliyorsun bir gidiyorsun
bende dün eve geçiyorum üst kata baktım pencereler balkonlar hep açık.düşün beşi geçiyordu.muhtemelen gündüz hiç yakmıyordaha belli olmazmiş bir kaç gün alçıların kuruması lazımmış nem şu an çok yüksek zaten
ben cıkarken 22 di. kombiyi 7 gibi yükseltmiştim bakalım ne kadar fark edecek
önceden 22 hiç cıkmazdı bu saatlerde felan ancak akşam altan az birşey yakınca komşu
anoww en bir sevdiğimden günaydın ablaGünaydınlar hanımlar,temizlik var bugün bende.sizlere bakayım dedim camlar siliniyor şimdi.
iyi baribende o zannettim bir an
inşallah çok mutlu olursun canm sen mutluluğu gerçekten hak ediyorsun
ilk eşin kadir kıymet bilmedi ne yazık ki bu sefer mutluluğu yakalarsın inşallah
o nasıl birisi nerede tanıştınız evlilik geçmiş mi başından peki.
sizin gelin ne oldu halen arıza cıkarmaya devam ediyor mu
Sağol canım
ciddi mi.. o size çok olumsuzluk olarak geri döner üst yakmadığı zaman ısınan hava yukarı cıkıyor direk soguk sıcağı cekiyor tabi sonç olarak sizin ev durumu nasıl havalar sogudu iyice ısınıyor mu alt yakıyormubende dün eve geçiyorum üst kata baktım pencereler balkonlar hep açık.düşün beşi geçiyordu.muhtemelen gündüz hiç yakmıyor
ABLA günaydınlar. Kolay gelsin inaşllahGünaydınlar hanımlar,temizlik var bugün bende.sizlere bakayım dedim camlar siliniyor şimdi.
niye kıskanç olasın .ay kızlar sizce ben kıskanç birimiyim ya
tabi herzaman bu enerji oluymuyor.bazen yapası gelir ya insanın öyle bişeyuzun şeyler beni de sıkar . mutfakta en kısa ne kadar kalınırsa o kadar mutlu oluyorum. kahvemi alıp hemen içeri geçmek isterim .
akşam benim de çocuklar tepemden inmedi.
ilgilendim baya .
ortanca ile ödev yaptık birlikte.
anoww en bir sevdiğimden günaydın abla
yardıma gelebilirim diyecektim ama dayak yemiş gibiyim kolay gelsin temizlik candır
ama bizim ev 1 saat temiz kalıyor
ailesi ile durumlar nasıl peki canm arıza tipler değildir inşallahay onunla birlikte olsam cebimde hep bozukluk olması gerekirdiÖyle bir tipti. valla şu an için aşırı üzerime düşüyor bakalım zaman ne gösterecek:))
Canım benim hep gittiğim bie cafe vardı. Bu beyfendi oranın sahibi. Yani anlayacağın mekanda tanıştık. O ayda 1 kere kendi mekanlarını geziyor normalde beni de tesadüfen görmüş . O cafenin işletmecisi de bizim arkadaşımızdı. Ona sormuş soruşturmuş:)) ben ilk olmaz dedim ama benimle olmak için çok çabaladı.. Hiç evlenmemiş o . Benim boşanma konumu 1 kere anlattım bu mesele bitti sakın ha sakın bir daha açmayacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?