2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

101 lere gelmişti 2 ay önce falan almıştım . kışa hazırlık diye .
eve kapandığımız zamanlarda oynuyor .
ama kırtasiyelerde bulursun

kum varsa bulunduğunuz yerde. deniz varsa . evde de yapımı kolaymış . bi ara videolarına bakmıştım ama denize gidince kum getirmeyi unuttuk .
kurabiye yapılacaksa eline ver hamuru . yoğursun . sonra minik minik yuvarlat mesela.
baya bi zamanını alır onun .
ben öyle yapıyordum geçen yıl .
15 tatilde 1 hafta izin alıyorum . büyüklere de yaptırıyorum kurabiye. sonra oturup yiyorlar.

Sagolun canlar, kanlı ishalmiş.
Çok tatlı birşeydi ama hiç toparlanamadı ama ellerinden geleni yaptılar tabi, onlarinda nefes sayısi belli melek oldu gitti
sende kendine lütfen çok tramva yaşatma mümkünse herşeye üzülme benim gibi ya
bak benim 2 gündür ellerim titriyor istemsiz yine panik durumum arttı..

Olabilir kalın yaprak olmadan almam ben yapragı.
Kalinlaşınca minik parçalar keserim

bizim evde bu tür şeyler yapılmıyor ya..

hayır yumurta ile ilgisi yok kuz um .
kıtır olmasını istiyorsan 1 kez daha fırınla.
daha düşük ısıda . daha uzun süre
ben elmalı kurabiyeyi öyle yaparım .
ilk pişirme kıtır olmaz . ama ikinci gün fırınlarım . kıtır olur .
ikinci pişirmeyi 150 derecede . yapabilirsin . ya da fırınının ısısı nasıl bilmiyorum ama yakmayacak kadar bi ısı lazım . 20 dk yeterli . belki 30 dk . kontrol etmen lazım . yanmasın. o zaman kıtır olacaktır.

bende dün eve geçiyorum üst kata baktım pencereler balkonlar hep açık.düşün beşi geçiyordu.muhtemelen gündüz hiç yakmıyor

iyi bari bende o zannettim bir an
inşallah çok mutlu olursun canm sen mutluluğu gerçekten hak ediyorsun
ilk eşin kadir kıymet bilmedi ne yazık ki bu sefer mutluluğu yakalarsın inşallah

ay onunla birlikte olsam cebimde hep bozukluk olması gerekirdi Öyle bir tipti. valla şu an için aşırı üzerime düşüyor bakalım zaman ne gösterecek:))

o nasıl birisi nerede tanıştınız evlilik geçmiş mi başından peki.
sizin gelin ne oldu halen arıza cıkarmaya devam ediyor mu

Canım benim hep gittiğim bie cafe vardı. Bu beyfendi oranın sahibi. Yani anlayacağın mekanda tanıştık. O ayda 1 kere kendi mekanlarını geziyor normalde beni de tesadüfen görmüş . O cafenin işletmecisi de bizim arkadaşımızdı. Ona sormuş soruşturmuş:)) ben ilk olmaz dedim ama benimle olmak için çok çabaladı.. Hiç evlenmemiş o . Benim boşanma konumu 1 kere anlattım bu mesele bitti sakın ha sakın bir daha açmayacaksın dedi

bende dün eve geçiyorum üst kata baktım pencereler balkonlar hep açık.düşün beşi geçiyordu.muhtemelen gündüz hiç yakmıyor
ciddi mi.. o size çok olumsuzluk olarak geri döner üst yakmadığı zaman ısınan hava yukarı cıkıyor direk soguk sıcağı cekiyor tabi sonç olarak sizin ev durumu nasıl havalar sogudu iyice ısınıyor mu alt yakıyormu

tabi herzaman bu enerji oluymuyor.bazen yapası gelir ya insanın öyle bişey

ailesi ile durumlar nasıl peki canm arıza tipler değildir inşallah
biiliyorsun aile de önemli aile yüzünden cok yuvalar yıkılıyor.. keşke iyi olsun herşey... sen çok çektin şimdi mutlu olma zamanı senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…