2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

canm 2 3 güne tam b elli edermiş kendini alçıların kuruması lazmmış işte
sabah 7 gibi kombiyi yükselttim şu an 22 dereceymiş evin içi (hiç olmazdı 22 ) bakalım bir kaç güne anlarız artık
22 .5 23 olsun bize yeter zaten

yapma yaww üzüldüm yavrum benim demekki baya hastaymış.

ogluma akşam oynaştıracak oyun bile bulamıyoruz ya cocukta bıktı tek başına hep aynı şeylerle oynamaktan.. kardeşi olanlar cok sanslı yaz gelsin artı kcocuklar parklarda koşsun oynasın doyasıya
böyle eve kapanıyor.. çok sıkılıyor üzülüyor

benim eşim veteriner . böyle getiriyorlar mesela. önceden bulunsa kurtulurdu da .
çoğu şimdi annesi ölmüş ise bakımsız kalıyor .
soğuktan zatüre vs olan çok . sonra tabi ne kadar serum olsa da kurtulmuyor .
ölüm döşeğinde getirenler oluyor . onlarda ancak buluyor köpeği vs . yazı işte . onların da bi süresi var tabi. dünyaya kimse kazık çakmadı.
sen de travma yaşamamaya çalış kuzum .

böyle olaylar benide çok etkiler kıyamam yazık ya

kinetik kum al .
ya da evde hamur yap oğlana.
balon şişirmece oynayın
yaşına göre yapboz
bir de yüz boyama kalemleri alabilirsin . akşam kız beni boyadı.
baya bi oyalandı öylece.
sonra ıslak mendil getirdi. siliyorum diye komple yaydı.
kurtarıcı oluyor yüz boyası

Benim annemde de var o sürüyor cok iyi geldi, hafifletti kızarıklığı.
Benim evde 4 saksı var içinde onlarca kök var hep çoğalıyor ben hergün sürüyorum çünkü korkuyorum bitecek diye ha bire üretiyorum yani.
Ilk olarak evi sevecek yerini sevmezse ölür.
Mutfak nemli olurya orayı seviyor genelde

örneklere ihtiyacm var sen bana yardımcı ol oglan cok sıkılıyor akşamları bende yaratıcı bir anne değilim
kabul ediyorum..
kinetik kum nerden bulabilir
yapboz var.
yüz boyama iyi fikir kırtasiye yolu görünüyor bana
başka neler yapabilirim.

gündüz bakıcı ilede oynuyorlar
sulu boya kuru boya
yapboz lego garaj. kes yapıştır. felan..

evet mutfaktaydı da . arkadaş komşudan almış . ölmek üzereymiş .
bi iki yerinde yeşillik vardı zaten . ama kücüktü . minik ince dalları olmuştu. onlar da yaşamadı.
bi yeşerdi. biraz koparayım içinde var mı diye baktım . kopardım diye öldü sanıyorum .

Sagolun canlar, kanlı ishalmiş.
Çok tatlı birşeydi ama hiç toparlanamadı ama ellerinden geleni yaptılar tabi, onlarinda nefes sayısi belli melek oldu gitti

bende çok tarif var.mantığını çözdüm.malzemeleri evde ne varsa ona göre kullandım.geçen kek yapmıştım mesela fıstıklı kakolu nefisti.
akşam yaptığımın malzemeleri
1 çay bardağı kadar yulaf ezmesi
3 kaşık kadar tam buğday unu
1 yemek kaşığı pekmez
süt(kıvamına göre döktüm)
1 tane olgun muz
4-5 tane kuru kayısı
yarım paket bitter çikolata(doğradım)
1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı
1 paket vanilya
muzu ezdim sonra sırayla malzemeleri ekledim.kaşıkla tepsiye dizdim verdim fırına.hafif yumuşak bişey oldu daha gevrek olur sanıyordum.yumurta koymadım ondan olabilirmiki.her bir parça yaklaşık 50 kaloriye denk geliyor.benimkiler küçükte.ara öğünlerde 3-4 rahat yenir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…