canm 2 3 güne tam b elli edermiş kendini alçıların kuruması lazmmış işteısı farkı oldu mu . nasıl .
diyet kurabiye nasıl .
benim de izlediiğm vegan vloglar var . harika şeyler yapıyorlar . tam benim damak zevkime göre. ama yapmadım hiç
yulaf ezmesi , muz , fındık fıstık ile yapıyorlar .
sen nasıl yaptın kuzu
yapma yaww üzüldüm yavrum benim demekki baya hastaymış.Ben de sabah sabah kötü haberle kalktım, 1 hafta önce annemler yavru köpek buldular hastaymış, aldılar günlerdir veterinere gidip serum yiyordu çok halsizdi o kadar çok ilgilendiler ki ilacı maması ama sabaha karşı ölmüş.
Bu ara bizim sınavımız hep hayvanlarımızla oldu kahroldum.
Zaten çok ağır hasta buldular ama bir umut vardı.
Ailecek yine bir travma oldu bize
benim eşim veteriner . böyle getiriyorlar mesela. önceden bulunsa kurtulurdu da .Ben de sabah sabah kötü haberle kalktım, 1 hafta önce annemler yavru köpek buldular hastaymış, aldılar günlerdir veterinere gidip serum yiyordu çok halsizdi o kadar çok ilgilendiler ki ilacı maması ama sabaha karşı ölmüş.
böyle olaylar benide çok etkilerBen de sabah sabah kötü haberle kalktım, 1 hafta önce annemler yavru köpek buldular hastaymış, aldılar günlerdir veterinere gidip serum yiyordu çok halsizdi o kadar çok ilgilendiler ki ilacı maması ama sabaha karşı ölmüş.
valla nasıl oldu bilmiyorum ama ciiddi:)))aa ciddi mi
kinetik kum al .ogluma akşam oynaştıracak oyun bile bulamıyoruz ya cocukta bıktı tek başına hep aynı şeylerle oynamaktan.. kardeşi olanlar cok sanslı yaz gelsin artı kcocuklar parklarda koşsun oynasın doyasıya
böyle eve kapanıyor.. çok sıkılıyor üzülüyor
en son bdv konu açtığın kişi değil demivalla nasıl oldu bilmiyorum ama ciiddi:)))
Benim annemde de var o sürüyor cok iyi geldi, hafifletti kızarıklığı.ben de bi ara yetiştireyim dedim . arkadaş getirmişti. ama büyüyemeden öldü.
aşağıda arkadaşda gördüm . kocaman yaprak . nereden bulduysa artık . sürmüş dün ama onun rossensa rahatsızlığı var . iyi gelir inşallah
Allah tamamına erdirsin .Canım benim teşekkür ederim .Rabbim utandırmasın. Benim için dua et olur mu?
örneklere ihtiyacm var sen bana yardımcı ol oglan cok sıkılıyor akşamları bende yaratıcı bir anne değilimkinetik kum al .
ya da evde hamur yap oğlana.
balon şişirmece oynayın
yaşına göre yapboz
bir de yüz boyama kalemleri alabilirsin . akşam kız beni boyadı.
baya bi oyalandı öylece.
sonra ıslak mendil getirdi. siliyorum diye komple yaydı.
kurtarıcı oluyor yüz boyası
yok canım onunla bir kere görüştük 1tl istedi bittien son bdv konu açtığın kişi değil demi
amin canımmmm inşallah hayırlısıAllah tamamına erdirsin .
evet mutfaktaydı da . arkadaş komşudan almış . ölmek üzereymiş .Benim annemde de var o sürüyor cok iyi geldi, hafifletti kızarıklığı.
Benim evde 4 saksı var içinde onlarca kök var hep çoğalıyor ben hergün sürüyorum çünkü korkuyorum bitecek diye ha bire üretiyorum yani.
Ilk olarak evi sevecek yerini sevmezse ölür.
Mutfak nemli olurya orayı seviyor genelde
iyi bariyok canım onunla bir kere görüştük 1tl istedi bitti
o nasıl birisi nerede tanıştınız evlilik geçmiş mi başından peki.amin canımmmm inşallah hayırlısı
bende çok tarif var.mantığını çözdüm.malzemeleri evde ne varsa ona göre kullandım.geçen kek yapmıştım mesela fıstıklı kakolu nefisti.ısı farkı oldu mu . nasıl .
diyet kurabiye nasıl .
benim de izlediiğm vegan vloglar var . harika şeyler yapıyorlar . tam benim damak zevkime göre. ama yapmadım hiç
yulaf ezmesi , muz , fındık fıstık ile yapıyorlar .
sen nasıl yaptın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?