- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
anlat hele nerler yaptınvalla nasıl oldu bilmiyorum ama ciiddi:)))
Çok yogunum yaa biliyorsun lastik değişimiüf sen nerdesin ya bir geliyorsun bir gidiyorsun
senin yine ertesi gün benim 1 saat sürüyor oglum sagolsun arkamdan itina ile batırıyor vallahi kolay kolay becerebilecek birşey değil ama cocuk nasıl oluyorsa beceriyorGünaydınlar,temizlik valla yap et ertesi gün gene toz oluyor nankör bu anam nankör işi.
bananeÇok yogunum yaa biliyorsun lastik değişimi
ABLA günaydınlar. Kolay gelsin inaşllah
Kolay gelsinHanimKelesimiGetir
sende abartmışsın iyice..bi yandan iş biyandan siz yetişemiyorum.sohbet koyu kaçırmak istemiyorum 5 sayfa geriden geliyorum
Canım ailesi doğuda . Burada o yıllardır tek yaşıyor. Ve açıkçası pek ailesi ile arası yok. Zamanında benim nişanlımı biraz örselemişler. Kendilerinden soğutmuşlar daha doğrusu. Tüm sorumluluğu hep ona yüklemeye çalışmışlar.. Evet çok zor şeyler yaşadım ve şu an da bazen onun etkileri sürüyor ki sevgilim bana tek bir yanlış dahi yapmıyor. O tek bir şey istiyor bir yuva..ailesi ile durumlar nasıl peki canm arıza tipler değildir inşallah
biiliyorsun aile de önemli aile yüzünden cok yuvalar yıkılıyor.. keşke iyi olsun herşey... sen çok çektin şimdi mutlu olma zamanı senin için
Yazlık fiyatlar nasıl bana dert oldu kışlıklar takıldı, yazlıklar bitik onlar çıkınca yenisini alacaz mecbur.Çok yogunum yaa biliyorsun lastik değişimi
Senın işler rahat sanırım ohhhhhhhhh yan gel yat osmanbanane
senin yine ertesi gün benim 1 saat sürüyor oglum sagolsun arkamdan itina ile batırıyor vallahi kolay kolay becerebilecek birşey değil ama cocuk nasıl oluyorsa beceriyor
direk camlara parnak izi
yerlere kraker..
inşallah öyledir canm hakkınızda hayırlısı olsun.. ailesinin ağzına bakmayan biri ise korkma zatenCanım ailesi doğuda . Burada o yıllardır tek yaşıyor. Ve açıkçası pek ailesi ile arası yok. Zamanında benim nişanlımı biraz örselemişler. Kendilerinden soğutmuşlar daha doğrusu. Tüm sorumluluğu hep ona yüklemeye çalışmışlar.. Evet çok zor şeyler yaşadım ve şu an da bazen onun etkileri sürüyor ki sevgilim bana tek bir yanlış dahi yapmıyor. O tek bir şey istiyor bir yuva..
yok be ... benimde yogunlaşır ay sonu geliyor güccümseme beniSenın işler rahat sanırım ohhhhhhhhh yan gel yat osman
Akşam midye yemeye gitcem . Hamileliğimde canım çok istemiştide yıyememiştim .
hahaha. normal . 1 sene sonra biter hepsi.senin yine ertesi gün benim 1 saat sürüyor oglum sagolsun arkamdan itina ile batırıyor vallahi kolay kolay becerebilecek birşey değil ama cocuk nasıl oluyorsa beceriyor
direk camlara parnak izi
yerlere kraker..
kolay gelsin . burda yağmur var . silinmez .Günaydınlar hanımlar,temizlik var bugün bende.sizlere bakayım dedim camlar siliniyor şimdi.
hayırlısı olsun .ay onunla birlikte olsam cebimde hep bozukluk olması gerekirdiÖyle bir tipti. valla şu an için aşırı üzerime düşüyor bakalım zaman ne gösterecek:))
Canım benim hep gittiğim bie cafe vardı. Bu beyfendi oranın sahibi. Yani anlayacağın mekanda tanıştık. O ayda 1 kere kendi mekanlarını geziyor normalde beni de tesadüfen görmüş . O cafenin işletmecisi de bizim arkadaşımızdı. Ona sormuş soruşturmuş:)) ben ilk olmaz dedim ama benimle olmak için çok çabaladı.. Hiç evlenmemiş o . Benim boşanma konumu 1 kere anlattım bu mesele bitti sakın ha sakın bir daha açmayacaksın dedi
nankör evet . bilmez miyiz . hiç sevmiyorum işte.Günaydınlar,temizlik valla yap et ertesi gün gene toz oluyor nankör bu anam nankör işi.
o yüzden bende silmiyorum abla böyle daha iyi oluyorÇocuk olunca parmak izi olması doğal yani
Senın işler rahat sanırım ohhhhhhhhh yan gel yat osman
Akşam midye yemeye gitcem . Hamileliğimde canım çok istemiştide yıyememiştim .
Ben Pirelli satıyorum . Pirelli şuan uçmuş vaziyette .Yazlık fiyatlar nasıl bana dert oldu kışlıklar takıldı, yazlıklar bitik onlar çıkınca yenisini alacaz mecbur.
Valla bitanem iş hayatıma geri döndüm dolu dizgin devam ediyordum ki bu adamla tanıştım. Her konu da sağ olsun hep destekçim. İşte şimdi eskiye yeniden döndüm be miskim. Yeniden söz , nişan ve düğün .. Ben aslında istemiyordum ama bana dedi ki herşeyi hiç yaşanmamış farz edip öyle yola çıkacağız. Sen ne istersen , nasıl istersen öyle olacak.. Şimdi işte kıyafet vs işine başladık. AMA BU devirde evlenmek çok pahalı cidden miskimanlat hele nerler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?