2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Günaydınlar,temizlik valla yap et ertesi gün gene toz oluyor nankör bu anam nankör işi.
senin yine ertesi gün benim 1 saat sürüyor oglum sagolsun arkamdan itina ile batırıyor vallahi kolay kolay becerebilecek birşey değil ama cocuk nasıl oluyorsa beceriyor
direk camlara parnak izi
yerlere kraker..

bi yandan iş biyandan siz yetişemiyorum.sohbet koyu kaçırmak istemiyorum 5 sayfa geriden geliyorum

Reactions: H E
Canım ailesi doğuda . Burada o yıllardır tek yaşıyor. Ve açıkçası pek ailesi ile arası yok. Zamanında benim nişanlımı biraz örselemişler. Kendilerinden soğutmuşlar daha doğrusu. Tüm sorumluluğu hep ona yüklemeye çalışmışlar.. Evet çok zor şeyler yaşadım ve şu an da bazen onun etkileri sürüyor ki sevgilim bana tek bir yanlış dahi yapmıyor. O tek bir şey istiyor bir yuva..

inşallah öyledir canm hakkınızda hayırlısı olsun.. ailesinin ağzına bakmayan biri ise korkma zaten

Senın işler rahat sanırım ohhhhhhhhh yan gel yat osman

Akşam midye yemeye gitcem . Hamileliğimde canım çok istemiştide yıyememiştim .
yok be ... benimde yogunlaşır ay sonu geliyor güccümseme beni
zıkkum ye..

Reactions: H E
senin yine ertesi gün benim 1 saat sürüyor oglum sagolsun arkamdan itina ile batırıyor vallahi kolay kolay becerebilecek birşey değil ama cocuk nasıl oluyorsa beceriyor
direk camlara parnak izi
yerlere kraker..
hahaha. normal . 1 sene sonra biter hepsi.
kadın yere örtü sersin onun üzerinde yemeye alıştırsın . çocuklar çabuk alışır
parmak izi malesef . ona engel olamazsın işte.
aynalar vs . tükürür . desen çizer . sümüklü zamanı ise sümüklü burnunu sürer vs .
Günaydınlar hanımlar,temizlik var bugün bende. sizlere bakayım dedim camlar siliniyor şimdi.
kolay gelsin . burda yağmur var . silinmez .

hayırlısı olsun .
çok hızlı davranma . ağırdan al bence.

Günaydınlar,temizlik valla yap et ertesi gün gene toz oluyor nankör bu anam nankör işi.
nankör evet . bilmez miyiz . hiç sevmiyorum işte.
bi temizlikçimiz olsaydı diyorum ama . haftada 1 gün bizi kesmez .
evde çok fazla hareket var . kapı arkaları koridor kenarları . toz yumağı .

Yazlık fiyatlar nasıl bana dert oldu kışlıklar takıldı, yazlıklar bitik onlar çıkınca yenisini alacaz mecbur.
Ben Pirelli satıyorum . Pirelli şuan uçmuş vaziyette .
Michelınle bir fiyat çıkarcak utanmasa ..
Yaz lastiğini nisan gibi almanı önerırım çünkü kampanyaya sokuyolar . Şuan kış lastikleri kampanyalı ayzlıkların yanına varılmıyor

anlat hele nerler yaptın
Valla bitanem iş hayatıma geri döndüm dolu dizgin devam ediyordum ki bu adamla tanıştım. Her konu da sağ olsun hep destekçim. İşte şimdi eskiye yeniden döndüm be miskim. Yeniden söz , nişan ve düğün .. Ben aslında istemiyordum ama bana dedi ki herşeyi hiç yaşanmamış farz edip öyle yola çıkacağız. Sen ne istersen , nasıl istersen öyle olacak.. Şimdi işte kıyafet vs işine başladık. AMA BU devirde evlenmek çok pahalı cidden miskim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…