2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kolundaki morluklar için saf zeytinyağı sür gece üzerine bildiğimiz gazete kağıdı var ya onu sar üzerine de tülbet mi koli badımı artık tutan bir şey sar gece öyle yat sabah morluk yüzde 70 azalıyor bir gece sonra yine yaparsan kalmıyor dene istersen geçmiş olsun

Reactions: H E
kılınmaz bence bi 40 gün sanki

Canım fetva vermis gibi olmayayim ama kıldığın namazla günaha girilmez doğru yanlış ama kılmışsın neden günah olsun

tabi kuzum ya orası öyle ben işin espirisndeyim
hafta sonuna nabıyonuz
off burası küçük olduğu için bize yapılacak çok fazla şey yok malesef ki cocukla. kışın direk eğlence merkezi..
valla geçen hafta geneza vardı planım iptal do.ama bu hafta iki günde evde durmayı düşünmüyorum.yarıda izin alıp dinlenecem

ben evde yapamam pazar günü patlarm sanrm sıkıntıdan
zaten cocuk bütün hafta evde pazar günü gözümüzün içine bakıyor
eğlence merkezinde çok mutlu oluyor oyun grubları var 3 saat rahat oynuyr
bizde oturuyoruz kahve çay içiyoruz birşeyler yiyoruz bir yandan oglanı takip ediyoruz.. kışın bu kadar
yazın dağ taş piknik balık akşam gezmeleri çay bahçeleri mükemmel oluyor..
evet bu hafta banada çabuk geçti..

sıkıntı işte ya.prezervatif.bide bebek istediğim dönemlerden tecrübeliyim ovulasyon günlerinde dikkat etmeye çalışıyorum ama hep bi tedirginlik tabi.nereye kadar.sevmiyorum bide o muşamba gibi
bende sevmiyorum ama başkada bir yol yok ki.. d .k. hapıda yan etksi çok fazla geriye ne kalıyor zaten.

Bu ay meryem ana otu denedim, okunmuş piricler vs tum eşyalarım kabeyi gördü şükür benden önce.
kabe olayını bende denedim .
ben en son hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım. hayıt otu ths ve fsh değerlerini düzenliyormuş bir araştır istersen .
öyle bir kereden iki kereden olmaz ama soğan yiyemiyorum ben onuda yapan arkadaşlarım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…