kolundaki morluklar için saf zeytinyağı sür gece üzerine bildiğimiz gazete kağıdı var ya onu sar üzerine de tülbet mi koli badımı artık tutan bir şey sar gece öyle yat sabah morluk yüzde 70 azalıyor bir gece sonra yine yaparsan kalmıyor dene istersen geçmiş olsunDoktorum 2 ay adetın duzensız gelır .
Eğer gebelikten süphelenırsen gel sakın kan aldırma dedi .
Kan aldırmam yasak operasyonda kolaarımı hep deştiler . Morluk içinde darp yemiş gibiyim
Ovulasyon tetsı aldım aslında bakalım yumurtlucam mı dıye ama beta çıkınca kanda yanıltır dıye adet görmeyı beklıcem ..
Ya birde kızlar bilgi olan varmı ?
Ben kürtaj dan sonra kna geldiği hadle namazlarımı kılmaya devam ettım . Acaba sıkıntı olur mu ya . İnternette uzuvları belli olursa 40 gun kılınmaz dıyor . Benım bebeğimin uzuvları belli değil diye ben kılmaya devam ettım . İnşallah gunaha girmiyorumdur
kılınmaz bence bi 40 gün sankiDoktorum 2 ay adetın duzensız gelır .
Kan aldırmam yasak operasyonda kolaarımı hep deştiler . Morluk içinde darp yemiş gibiyim
Ovulasyon tetsı aldım aslında bakalım yumurtlucam mı dıye ama beta çıkınca kanda yanıltır dıye adet görmeyı beklıcem ..
Ben kürtaj dan sonra kna geldiği hadle namazlarımı kılmaya devam ettım . Acaba sıkıntı olur mu ya . İnternette uzuvları belli olursa 40 gun kılınmaz dıyor . Benım bebeğimin uzuvları belli değil diye ben kılmaya devam ettım . İnşallah gunaha girmiyorumdur
üç hafta önce yaptık dip köşe ama dediğin gibi doğuma yakın yine bir işlem yapılmalıyapacak bişey yok canım.olduğu kadar.bide hamilesin.doğuma yakın bir kadın ayarla.dip bucak oh mis
savun kendinigibi gibi.evimizin tek kadını saldırın diye çok defa saldırıya uğradığım doğrudır
Canım fetva vermis gibi olmayayim ama kıldığın namazla günaha girilmez doğru yanlış ama kılmışsın neden günah olsunDoktorum 2 ay adetın duzensız gelır .
valla geçen hafta geneza vardı planım iptal do.ama bu hafta iki günde evde durmayı düşünmüyorum.yarıda izin alıp dinlenecemtabi kuzum ya orası öyle ben işin espirisndeyim
hafta sonuna nabıyonuz
off burası küçük olduğu için bize yapılacak çok fazla şey yok malesef ki cocukla. kışın direk eğlence merkezi..
Dur ben bunu kv sorayım yakılınmaz bence bi 40 gün sanki
Allahtan umut kesilmez zor bir durum bende epey uğraştım hamile kalmak için şifalı otlar denedin miYok bacım benim yumurta kalitem kötü rezerv az, 39 yaşındayım zaten herseyi yaptırdim olmadi nasip
he bi hamile kal ondan sonra konuşacağım seninle.En rahat benim 9 yıllık evlilikte hiç korunmadım
annem mantı dedi ama.manta sote var aklımda tavukluakşama ne yimek yapcaaanız .
9 yılda 1 kez tutarsa risk buyuk degil bencehe bi hamile kal ondan sonra konuşacağım seninle.
Bu ay meryem ana otu denedim, okunmuş piricler vs tum eşyalarım kabeyi gördü şükür benden önce.Allahtan umut kesilmez zor bir durum bende epey uğraştım hamile kalmak için şifalı otlar denedin mi
yaklaşık iki aymı var doğuma.oazaman bidaha yaptırırsın.kuzucuk temiz temiz....oyy bıdığımüç hafta önce yaptık dip köşe ama dediğin gibi doğuma yakın yine bir işlem yapılmalı
bazen kahvaltı hazır olur mesela haftasonu üçü bir uyandırırsavun kendini
ben evde yapamam pazar günü patlarm sanrm sıkıntıdaneğlence merkezine de gitmiyoruz . evdeyiz .
pazar günü ortanca oğlanın sınıf kahvaltısı var . oraya gidiyoruz .
evde çocuklarla hiç sıkılınmıyor . çıldırtıyorlar bi yandan . zaman akıp gidiyor işte o zaman .
hafta çabuk geçti sanki demi.
bende sevmiyorum ama başkada bir yol yok ki.. d .k. hapıda yan etksi çok fazla geriye ne kalıyor zaten.sıkıntı işte ya.prezervatif.bide bebek istediğim dönemlerden tecrübeliyim ovulasyon günlerinde dikkat etmeye çalışıyorum ama hep bi tedirginlik tabi.nereye kadar.sevmiyorum bide o muşamba gibi
cocuklarla genelde nereye gidiyorsunuz annenler olmadığı zamanlardavalla geçen hafta geneza vardı planım iptal do.ama bu hafta iki günde evde durmayı düşünmüyorum.yarıda izin alıp dinlenecem
o kadına sorma yaDur ben bunu kv sorayım ya
Bu ay meryem ana otu denedim, okunmuş piricler vs tum eşyalarım kabeyi gördü şükür benden önce.
yaklaşık iki aymı var doğuma.oazaman bidaha yaptırırsın.kuzucuk temiz temiz....oyy bıdığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?