2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ayyy kıyamam vallaha.boyle adamlar var.layn sen ilk görüşmede nasıl böyle basiy bir hataya düşersin
kuzum işte Allah zaten bi baktım hep saçma sapan muhabbetler yapıyor bana . yok şurada şu şöyle burada bu böyle. Bana bir de demez mi tek taşa 5 bin yeter mi bu sorulur mu ya?
sen ne yaptın bu arada ben bayağıdır yokum ya 2. de oldu değil mi?

25 mi ay ben 25 de baygınlık geçiririm ya
bizim arkadaşın evide öyle kısa kollu ile geziyorlar
senn annen soba sıcağı istiyor pampa
evet sanırım.kömürlü olsa ok ama doğalgazlı evde 80 de yakacanki belki kısa kollu olacak.geçen akşam 70 e çıkardım

ben muayene olamayan biriyim.düşün yani.benim anetstezi aldırıp yaptırmam lazım.onuda yapmazlar
kuzum . hamilelik süphesi her ay tavan yapınca ben de zor gittim.
her ay stres .
göze aldım gittim .
yoksa ben de aynıyım .
baktım benim gibi hatunlar sırada bekliyor . onlarla iki çift muhabbet . rahatladım . sadece ben değildim .
kalabalık olunca insan sürü psikolojisine giriyor işte .
ama zor oldu tabi.
ağrılı oldu. hemşirenin ile odun gibiydi . geberdim resmen .

ya evli olursun yada uzun süreli ilişkin olur istersinde ilk tanışmada para bozulmasın diye 1 lira istemek nasıl bir samimiyettir çözemedim Allah kurtarmış boşver
onun üzerinden çok sular aktı canım. Zaten hiç içime sinmemişti :)

ya şikayet edicem annem diyorki güya bizim iki çocuğun sesi çok çıkıyormuş.kadın bilerek yapıyor diyor bilmiyorumki.bi cam temizleme mevzumuz vardı bi çıkıp çemkirmişliğim var kadına öncesinde

Nokta nokta gelıyo . Kürtajdan beri toplasan 1 ped dolmaz.
o zaman yakında adet olursun
ben de aynıydım .
kürtaj sonrası 15-20 gün sonra adet oldum . anlıyorsun . tam kesilmişken başlayınca.
gerçekten adetmiş ki hamile kaldım .
ama 40 gün kanama olur adet görülmez denmişti bana .
o dönemde de yumurtlama olmaz denmişti .
tıbbı yanıltanlardanız

Reactions: H E
gelelim bacım.hepimiz birer babayiğidiz.herkes bir odaya dalar.sonra sırayla hergün birimizin evinini dip bucak
ayy sağolasın valla tebessüm ettim çok teşekkür ederim.
keşke öyle arkadaş çevrem olsa ne güzel olurdu iş yapmamak değilde biliyorsun çalışınca zor oluyor iki hafta önce silinen camlar bugünki yağmur ile yine kirlendi

evet sanırım.kömürlü olsa ok ama doğalgazlı evde 80 de yakacanki belki kısa kollu olacak.geçen akşam 70 e çıkardım
aynen öyle merkezi sistemde aramaz çünkü herkesin yanıyor alt boş üst boş yan boş derdi yok binalarda..
sen 70 al 500 tl fatura gelsin görürüm ben seni

bizm üstte öyle gecenin bir yarısı süpürge acarlar bıktık usandk

rahatsız insan demek ki. öyle komşum olmuştu benim de . yıllar önce.
kapıya gelip çemkirmişti. tek çocukluydum . ikinci daha 1 aylık falandı. o zaten gürültü yapamaz .
ne bi geldi rahatsızlığını söyledi ne bi söz laf. hep de görüşüyorduk yani düşün
sonra bi gün çıldırmış gibi kapıma geldi terbiyesiz .
ev sahibimdi . ev sahibi ile altlı üstlü oturulmaz . ama kv dem bulmuştu o evi bana. biz başka memleketteydik . gidip ev arayamadık . kv bulmuştu . ona yakına taşındıydık .
öyle işte. komşu önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…