Nokta nokta gelıyo . Kürtajdan beri toplasan 1 ped dolmaz.şuan kanaman yokmu
kuzum işte Allahayyy kıyamam vallaha.boyle adamlar var.layn sen ilk görüşmede nasıl böyle basiy bir hataya düşersin
evet sanırım.kömürlü olsa ok ama doğalgazlı evde 80 de yakacanki belki kısa kollu olacak25 miay ben 25 de baygınlık geçiririm ya
bizim arkadaşın evide öyle kısa kollu ile geziyorlar
senn annen soba sıcağı istiyor pampa
evet neler gördüm neler.. Bu yine kendini baştan belli etti sağ olsun
kuzum . hamilelik süphesi her ay tavan yapınca ben de zor gittim.ben muayene olamayan biriyim.düşün yani.benim anetstezi aldırıp yaptırmam lazım.onuda yapmazlar
Yaw arkadaş hepiniz mi beni deli edeceksiniz, beddua gibi dua desene insallah tum gece mışıl mışıl uyusun, yesin içsin yatsın
onun üzerinden çok sular aktı canım. Zaten hiç içime sinmemişti :)ya evli olursun yada uzun süreli ilişkin olur istersinde ilk tanışmada para bozulmasın diye 1 lira istemek nasıl bir samimiyettir çözemedim Allah kurtarmış boşver
Gulme sen de aynisin, düzgün dua edin
ya şikayet edicem annem diyorki güya bizim iki çocuğun sesi çok çıkıyormuş.kadın bilerek yapıyor diyor bilmiyorumki.bi cam temizleme mevzumuz vardı bi çıkıp çemkirmişliğim var kadına öncesindetemizlik hastası . o saatte süpürge mi çalışır terbiyesiz .
yönetici yok muydu . ses egeliyorlar bizde hemen .
şükür yok bizim öyle sıkıntılar ama sabah işe gidecek olur . uyumak ister .
temizlik hastası zannımca.
o zaman yakında adet olursunNokta nokta gelıyo . Kürtajdan beri toplasan 1 ped dolmaz.
o sıkıntısından uyanmıyor ki. meme istiyor da uyanıyor annesi.
sonra dönüp uyuyor . ama sen uyuyamıyorsun .
çünkü 1 saate yeniden uyanacak . meme isteyecek . böyle sabaha kadar sürecek .
hadi inşallah .
ayy sağolasın valla tebessüm ettim çok teşekkür ederim.gelelim bacım.hepimiz birer babayiğidiz.herkes bir odaya dalar.sonra sırayla hergün birimizin evinini dip bucak
aynen öyle merkezi sistemde aramaz çünkü herkesin yanıyor alt boş üst boş yan boş derdi yok binalarda..evet sanırım.kömürlü olsa ok ama doğalgazlı evde 80 de yakacanki belki kısa kollu olacak.geçen akşam 70 e çıkardım
bizm üstte öyle gecenin bir yarısı süpürge acarlar bıktık usandkya şikayet edicem annem diyorki güya bizim iki çocuğun sesi çok çıkıyormuş.kadın bilerek yapıyor diyor bilmiyorumki.bi cam temizleme mevzumuz vardı bi çıkıp çemkirmişliğim var kadına öncesinde
nasip caım.benimkiler erkekAllah kısmet ederse erkek olacak ama kız istiyorduk kısmet işte
seninkilerin cinsiyeti nedir
rahatsız insan demek ki. öyle komşum olmuştu benim de . yıllar önce.ya şikayet edicem annem diyorki güya bizim iki çocuğun sesi çok çıkıyormuş.kadın bilerek yapıyor diyor bilmiyorumki.bi cam temizleme mevzumuz vardı bi çıkıp çemkirmişliğim var kadına öncesinde
sen doğrusun pampamyoo bozuk felan değil dijital .. cocuklu evler genelde 22 23 maksimum 24 derece.. merkezi sistemler haric
bizedde 22 23 cok rahat yeterli geliyor
evde kraliçe modunda mısınnasip caım.benimkiler erkek
yanlış hatırlamıyorsam ben tam bir ay sonra kürtaj olduğum tarihte adet olmuştumNokta nokta gelıyo . Kürtajdan beri toplasan 1 ped dolmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?