2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yok bu iş yaş ben kesin taktıramam

Doktorum 2 ay adetın duzensız gelır .
Eğer gebelikten süphelenırsen gel sakın kan aldırma dedi .
Kan aldırmam yasak operasyonda kolaarımı hep deştiler . Morluk içinde darp yemiş gibiyim

Ovulasyon tetsı aldım aslında bakalım yumurtlucam mı dıye ama beta çıkınca kanda yanıltır dıye adet görmeyı beklıcem ..

Ya birde kızlar bilgi olan varmı ?
Ben kürtaj dan sonra kna geldiği hadle namazlarımı kılmaya devam ettım . Acaba sıkıntı olur mu ya . İnternette uzuvları belli olursa 40 gun kılınmaz dıyor . Benım bebeğimin uzuvları belli değil diye ben kılmaya devam ettım . İnşallah gunaha girmiyorumdur

su an nasıl korunuyorsunuz peki ya..
bende korkarım ya
Prezervatifle 6 yıl korundum hamıel kalmadım valla . Korunmayı bıraktıgım gıbı hamıle kaldım :) Ben Allah nasip ederde evladım olursa yıne prz. kullanırım

yalnız sprail ile arkadaşım hamile kaldı benim aman dikkat haberleri olmadan kaymış bakımlarını ihmal etmediği halde taktırıkdan 10 ay sonra..
şimdi 2. bebeği oldu ilk bebeğide daha kücüktü

Prezervatifle 6 yıl korundum hamıel kalmadım valla . Korunmayı bıraktıgım gıbı hamıle kaldım :) Ben Allah nasip ederde evladım olursa yıne prz. kullanırım
bizde condom ile korunuyorz bir ara d. k hapı kullandım ama maffetti beni böyle iyi gibi ya..

Reactions: H E
babamın canı sağolsun.adam üşümüş feda olsun 500 tl
tabi kuzum ya orası öyle ben işin espirisndeyim
hafta sonuna nabıyonuz
off burası küçük olduğu için bize yapılacak çok fazla şey yok malesef ki cocukla. kışın direk eğlence merkezi..

yapacak bişey yok canım.olduğu kadar.bide hamilesin.doğuma yakın bir kadın ayarla.dip bucak oh mis

bilmiyorum canım .
kürtaj sonrası için bi fikrim yok ama nette var bi şeyler .
kılınabilir anladığım kadarıyla.

Reactions: H E
tabi kuzum ya orası öyle ben işin espirisndeyim
hafta sonuna nabıyonuz
off burası küçük olduğu için bize yapılacak çok fazla şey yok malesef ki cocukla. kışın direk eğlence merkezi..
eğlence merkezine de gitmiyoruz . evdeyiz .
pazar günü ortanca oğlanın sınıf kahvaltısı var . oraya gidiyoruz .
evde çocuklarla hiç sıkılınmıyor . çıldırtıyorlar bi yandan . zaman akıp gidiyor işte o zaman .

hafta çabuk geçti sanki demi.

su an nasıl korunuyorsunuz peki ya..
bende korkarım ya
sıkıntı işte ya.prezervatif.bide bebek istediğim dönemlerden tecrübeliyim ovulasyon günlerinde dikkat etmeye çalışıyorum ama hep bi tedirginlik tabi.nereye kadar.sevmiyorum bide o muşamba gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…