kuzum . hamilelik süphesi her ay tavan yapınca ben de zor gittim.
her ay stres .
göze aldım gittim .
yoksa ben de aynıyım .
baktım benim gibi hatunlar sırada bekliyor . onlarla iki çift muhabbet . rahatladım . sadece ben değildim .
kalabalık olunca insan sürü psikolojisine giriyor işte .
ama zor oldu tabi.
ağrılı oldu. hemşirenin ile odun gibiydi . geberdim resmen .
korunmayı bırakınca hemen olmuşmuydu sonlandırmış gebeliğin eco..Nokta nokta gelıyo . Kürtajdan beri toplasan 1 ped dolmaz.
su an nasıl korunuyorsunuz peki ya..yok bu iş yaş ben kesin taktıramam
Doktorum 2 ay adetın duzensız gelır .o zaman yakında adet olursun
ben de aynıydım .
kürtaj sonrası 15-20 gün sonra adet oldum . anlıyorsun . tam kesilmişken başlayınca.
gerçekten adetmiş ki hamile kaldım .
ama 40 gün kanama olur adet görülmez denmişti bana .
o dönemde de yumurtlama olmaz denmişti .
tıbbı yanıltanlardanız
Prezervatifle 6 yıl korundum hamıel kalmadım valla . Korunmayı bıraktıgım gıbı hamıle kaldım :) Ben Allah nasip ederde evladım olursa yıne prz. kullanırımsu an nasıl korunuyorsunuz peki ya..
bende korkarım ya
yalnız sprail ile arkadaşım hamile kaldı benim aman dikkat haberleri olmadan kaymış bakımlarını ihmal etmediği halde taktırıkdan 10 ay sonra..kuzum . hamilelik süphesi her ay tavan yapınca ben de zor gittim.
her ay stres .
göze aldım gittim .
yoksa ben de aynıyım .
baktım benim gibi hatunlar sırada bekliyor . onlarla iki çift muhabbet . rahatladım . sadece ben değildim .
kalabalık olunca insan sürü psikolojisine giriyor işte .
ama zor oldu tabi.
ağrılı oldu. hemşirenin ile odun gibiydi . geberdim resmen .
bizde condom ile korunuyorz bir ara d. k hapı kullandım ama maffetti beni böyle iyi gibi ya..Prezervatifle 6 yıl korundum hamıel kalmadım valla . Korunmayı bıraktıgım gıbı hamıle kaldım :) Ben Allah nasip ederde evladım olursa yıne prz. kullanırım
babamın canı sağolsun.adam üşümüş feda olsun 500 tlaynen öyle merkezi sistemde aramaz çünkü herkesin yanıyor alt boş üst boş yan boş derdi yok binalarda..
sen 70 al 500 tl fatura gelsin görürüm ben seni
tabi kuzum ya orası öyle ben işin espirisndeyimbabamın canı sağolsun.adam üşümüş feda olsun 500 tl
yapacak bişey yok canım.olduğu kadar.bide hamilesin.doğuma yakın bir kadın ayarla.dip bucak oh misayy sağolasın valla tebessüm ettim çok teşekkür ederim.
keşke öyle arkadaş çevrem olsa ne güzel olurdu iş yapmamak değilde biliyorsun çalışınca zor oluyor iki hafta önce silinen camlar bugünki yağmur ile yine kirlendi
bilmiyorum canım .Doktorum 2 ay adetın duzensız gelır .
Eğer gebelikten süphelenırsen gel sakın kan aldırma dedi .
Kan aldırmam yasak operasyonda kolaarımı hep deştiler . Morluk içinde darp yemiş gibiyim
Ovulasyon tetsı aldım aslında bakalım yumurtlucam mı dıye ama beta çıkınca kanda yanıltır dıye adet görmeyı beklıcem ..
Ya birde kızlar bilgi olan varmı ?
Ben kürtaj dan sonra kna geldiği hadle namazlarımı kılmaya devam ettım . Acaba sıkıntı olur mu ya . İnternette uzuvları belli olursa 40 gun kılınmaz dıyor . Benım bebeğimin uzuvları belli değil diye ben kılmaya devam ettım . İnşallah gunaha girmiyorumdur
doktora gitmişsindir eminim .En rahat benim 9 yıllık evlilikte hiç korunmadım
gibi gibi.evimizin tek kadını saldırın diye çok defa saldırıya uğradığım doğrudırevde kraliçe modunda mısın
daha küçükler tabi allah bağışlasın
eğlence merkezine de gitmiyoruz . evdeyiz .tabi kuzum ya orası öyle ben işin espirisndeyim
hafta sonuna nabıyonuz
off burası küçük olduğu için bize yapılacak çok fazla şey yok malesef ki cocukla. kışın direk eğlence merkezi..
Yok bacım benim yumurta kalitem kötü rezerv az, 39 yaşındayım zaten herseyi yaptırdim olmadi nasipdoktora gitmişsindir eminim .
bekle mi diyorlar .
sıkıntı işte ya.prezervatif.bide bebek istediğim dönemlerden tecrübeliyim ovulasyon günlerinde dikkat etmeye çalışıyorum ama hep bi tedirginlik tabi.nereye kadar.sevmiyorum bide o muşamba gibisu an nasıl korunuyorsunuz peki ya..
bende korkarım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?