bazen kahvaltı hazır olur mesela haftasonu üçü bir uyandırır
kayınpederıme soramam utanırımo kadına sorma ya
internetten bak sene google amcadankayınpederıme soramam utanırım
Eşime diyemde o sorsun madem
Baktımda işte diyokı bebeğin uzuvları gelişmişse yanı elı kolu falan o zaman 40 gun lohusa gibi oluyormusuz. Ama eğer gelişmemişse normal namazlarınıza devam edebılrısınz dıyo .internetten bak sene google amcadan
Sifa Allahtan tabi de, ben birakmıstım aslında ama bu ay arkadaşım ısrarla getirdiği otu içmemi istedi denedim.kabe olayını bende denedim .
ben en son hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım. hayıt otu ths ve fsh değerlerini düzenliyormuş bir araştır istersen .
öyle bir kereden iki kereden olmaz ama soğan yiyemiyorum ben onuda yapan arkadaşlarım oldu
hmm kanaman geliyorsa bekle bence içinede sinmiyormuş için rahat etsin.Baktımda işte diyokı bebeğin uzuvları gelişmişse yanı elı kolu falan o zaman 40 gun lohusa gibi oluyormusuz. Ama eğer gelişmemişse normal namazlarınıza devam edebılrısınz dıyo .
Benımde uzuvları daha oluşmadıgı için kılmaya devam ettim . Ama kanama gelıyro ya içimde bir endişe var ondan sorayım dedim .
cumartesi eşim yok . çarşıya inmeye kalktım çok kez . ama 3 ü ile çok zor . yorucu.ben evde yapamam pazar günü patlarm sanrm sıkıntıdan
zaten cocuk bütün hafta evde pazar günü gözümüzün içine bakıyor
eğlence merkezinde çok mutlu oluyor oyun grubları var 3 saat rahat oynuyr
bizde oturuyoruz kahve çay içiyoruz birşeyler yiyoruz bir yandan oglanı takip ediyoruz.. kışın bu kadar
yazın dağ taş piknik balık akşam gezmeleri çay bahçeleri mükemmel oluyor..
evet bu hafta banada çabuk geçti..
yazıldınız mı . prosedür uzun sürüyor çünkü.Sifa Allahtan tabi de, ben birakmıstım aslında ama bu ay arkadaşım ısrarla getirdiği otu içmemi istedi denedim.
Evlat edinmeyi düşünüyoruz aslında.
Çokmu aradın bu rengiinternetten bak sene google amcadan
tab icanm sizin durum farklı 3 cocukla tek nereye cıkacaksın zaten çok yorucu olur..cumartesi eşim yok . çarşıya inmeye kalktım çok kez . ama 3 ü ile çok zor . yorucu.
pazar günü eşim evde ama illa 3-4 saat yine işe gider
evde daha rahatız
çünkü herkes hafta içi dışarıda. evde olmayı özlüyoruz .
hafta içi ev boş .
sana inat yaptımÇokmu aradın bu rengi
Yok yazılmadık ben biraz kafa dinleyim yoruldum dedim tedaviler yillardır yordu beni.yazıldınız mı . prosedür uzun sürüyor çünkü.
Gözlerim aktı kör oldumsana inat yaptımgözlerin pörtlesinn diyee
beter ol inşallah aminGözlerim aktı kör oldum
Yediğin mayalılar löp löp et, pıt pıt yağ olsun insallahhhhhhhhhbeter ol inşallah amin
ahahah :Yediğin mayalılar löp löp et, pıt pıt yağ olsun insallahhhhhhhhh
Dolap dolu mayalı ile canıımmmm ben yemiyorum amaahahah :canın çekti demi koş gel sanada veryim kuzumm yazıık kıyamam ya len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?