- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Afiyet olsun, bende biraz peynirli salata yaptım çok az yedim.yedinmi sen bişeyler.arkadaşla çıktım.protein aldım.bol bol salata ohhh.akşamada çorba.şimdide limonlu suyumu yududmluyorum.sade kahvemide içtim.geyik için hazırım
tabi 2 cocukla zor olur yinede dolu dolu geçiyor ona rağmen ne güzel işte..bazen kahvaltıya.bazen avm.bazen sadece yemek yer döneriz maksat hep beraber bişeyler yapmak.bazn eşimi büyüğü alır çıkarır benim elime dolanmasın diye.arada ben onları bir iki saat tek birakır alışveriş yapar dönerim.mesela büyük yapı marketlerde dolanmayı çok severimiki çocukla zor oluyor bu yaptıklarımız sık sık olmuyor yani
gayette sağlıklı beslenmeye çalışıyorum benben birşey yemedim ya.. yanıma bir mandalina aldm
evdede bir dilim pankek varmş onu yedim geldim..
calısırken saglıklı beslenmeye cok vakti kalmıyor insanın
çok üşengeçsin.bizdede dünden kalan kıymalı patates var ama az ben doyarmda eşim doymaz
yanına ne yapsam ki pilav sevmiyor bizimkiler pöff..
canm fırında sütlaç istiyor çokda güzel ypaarm ama üşeniyorum
Temizlik için demedi atarlanma hemen, arada sirkelemek iyidir evi kötü enerji atarsınne varmış len benim evim hepnizinkiden temiz
Ne izleyeceksin aksamaynen bana tatlı denildiği zaman akan sular durur
belki erinmez isem akşama ayarlarim birşeyler..
bugün dizim var birde mısır patlattık mı tamamdır
tabi oglanda bir izletiyor ki sormayın gitsin
künefe de şimdi dibi düşerTatlıcısın sen
öpenzemantıklı
ben tutturuyorum .. ama yapan yokçok üşengeçsin.ben sütlaç tutturamıyorum ya
cuma maaşım yatıyor pazar günü kesin yeriz vallahi..künefe de şimdi dibi düşer
BİR ZAMANLAR ÇUKUROVANe izleyeceksin aksam
Evet hep dilinde tatlı lafıkünefe de şimdi dibi düşer
sirkeyi silkele olarak okumuşum yaal iştelittle dora ben bu kıza neyi niye anlatayım
Kendi haline bırak basmaya devam etsin eval iştelittle dora ben bu kıza neyi niye anlatayım
amannn yaza açılırım inşallahKendi haline bırak basmaya devam etsin ev
ye kuzum ye.aç kalmaAfiyet olsun, bende biraz peynirli salata yaptım çok az yedim.
Hıım izlemedim hicBİR ZAMANLAR ÇUKUROVA
o diziler senlik değil boşverHıım izlemedim hic
sık sık değil ama genel olrak yaptıklarımızı yazdım atıyorum yemeğe gitip nereye yediğimizi anlamadan döndüğümüz oluyor.eşim çok sevmiyor bu durumdan rahatsız oluyor.yoksa hepsini sürekli yaptığımız yoktabi 2 cocukla zor olur yinede dolu dolu geçiyor ona rağmen ne güzel işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?