haahhaha.İstanbul dan gelen bir sallantı olucak
BOŞANALIM ŞERMİNEclip kiz cukurovayi izliyorum pur dikkat.favorim sermin
Olabılır Sabah 8 den Akşam 6 ya kadan burdasındün gözlerim çok ağrıdı ya sanrm buraya sürekli bakmaktan halen agrıyor
abartma sende benim mesaim 9 da başlıyor 5 de evde oluyorumOlabılır Sabah 8 den Akşam 6 ya kadan burdasın
eco sana birşey soracamOlabılır Sabah 8 den Akşam 6 ya kadan burdasın
nerdeydi sütlaç. hani yapmayacaktın yorgundun .abartma sende benim mesaim 9 da başlıyor 5 de evde oluyorum
dün sütlacımı gördün mü
şeytan dürttünerdeydi sütlaç. hani yapmayacaktın yorgundun .
hayırlı cumalar .
oo hanımefendıyee bakseeennnnnnnnnnnnnnabartma sende benim mesaim 9 da başlıyor 5 de evde oluyorum
dün sütlacımı gördün mü
eco sana birşey soracam
Ben şahsen arabayı kredıyle almayı sevmıyorum ..Kızlar gecen bir araba göstermiştim ya size piyasası yaklaşık 34 35 bin değerinde..
o araba bugün bizim araba ile takas olacak muhtemelen
biz üzerine 15 bin tl vermiş olacağız
yani araba bize 31 bin tl felan denk gelmiş olacak
arabannı bir sıkıntısı yok eşim herşeye detaylı soktu
şimdi aısl mevzu
15 bin tl kredi çekeceğim ben bugün bu iş olursa.
normal bankadan çeksek ihtiyaç kredisi olarak 24 ay vadeli ödeyeme 5 ,5 500 bin tl felan faiz alıyor yaklaşık
ben iş yerimin avantajı ile , 3 500 4 bin tl faiz li olarak ödeyeceğim daha tam hesaplamadık yaklaşık oranlar bunlar
şimdi borca harca girmeden zaten mal mülk sahibi olunmuyor bizde arabayı hem değiştirmek hemde takla attırmak istiyoruz
eşim diyor ki ben bu areabayı 1 sene sonra 35 bin tl satarım banka faizi cıkmış olur arabadan kar etmedim sayarım diyor sizce napsak bilemedim.
arabada sıkıntı yok ama benm sevmediğim bir model hiç bir artısı yok elçin ya.. bende çalışıyorken takla atsn istiyorum birikim yapsanda gidiyor.. borca harca girmediğin zamanBen şahsen arabayı kredıyle almayı sevmıyorum ..
Çunku satarken 3 5 kar ediliyor oda şuan zaten kredıye gitcek ..
Eğer arabanızın sıkıntısı yoksa bence birikim yapın . Şuan zaten 2. el piyasası çok yuksek .
yok kaldırmadmda sol gözüm felaket ağrıyor ya bakamyorum ekranaoo hanımefendıyee bakseeennnnnnnnnnnnnn
GörmedımBen dun eve gece 1,30 da geldım . Sosyal medyayada giremedim . Midye yemeye gitcem dedim yaaaa
dur silinmedıyse bakem nasıl olmus puan verem
He sor
İşte canım tercıh sizin .arabada sıkıntı yok ama benm sevmediğim bir model hiç bir artısı yok elçin ya.. bende çalışıyorken takla atsn istiyorum birikim yapsanda gidiyor.. borca harca girmediğin zaman
anladm canm bizim zaten birikim yapacak kadar gelirimiz yokİşte canım tercıh sizin .
Ben tercıh etmem dedim .
İyi de birikim yapamıyorsanız o zamna borca gircenız .
Biz mesela çok pis birikim yaparız
Ama artık birikim falan yapmıcam . Ev var çok şükür . Bir araba alcaz onunda acelesı yok eşim şirket aracı kullanıyor hep bizde zaten ..
E yanı sizde çocuk var canım .. Birikim zor oluyordur ..anladm canm bizim zaten birikim yapacak kadar gelirimiz yok
şu an aylık 200 tl zor atıyoruz
şimdi diyeceksin ki ee krediyi nasıl ödeyecen aylık
maaşlar zamlanacak ya öyle ödeyeceğiz işte..
birde ben bu arabayı aldığımızdan beri hiç sevmedim.. çok istiyorum birde ehliyet almak
ama faiz oranları tabi can sıkıcı bayağı
evet çocuk olnca zaten gidiyor elçin.. bizden çok inan onun masrafı var aylık yemesi içmesi bezi ıslak mendili ilaçları kıyafetleri hesabı .. sen düşün gerisinE yanı sizde çocuk var canım .. Birikim zor oluyordur ..
Arabanın içe sinmesı çok öenmlı . Bende her arabyı sevmem . Şirket aracı olsa bile binmem :)
Bu sene çok şükür şirket arabları polo oldu
Otomatik birde bende bir ehlıyet alamda kullanam bana araba alsın beyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?