2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kızlar gecen bir araba göstermiştim ya size piyasası yaklaşık 34 35 bin değerinde..
o araba bugün bizim araba ile takas olacak muhtemelen
biz üzerine 15 bin tl vermiş olacağız
yani araba bize 31 bin tl felan denk gelmiş olacak
arabannı bir sıkıntısı yok eşim herşeye detaylı soktu
şimdi aısl mevzu
15 bin tl kredi çekeceğim ben bugün bu iş olursa.
normal bankadan çeksek ihtiyaç kredisi olarak 24 ay vadeli ödeyeme 5 ,5 500 bin tl felan faiz alıyor yaklaşık
ben iş yerimin avantajı ile , 3 500 4 bin tl faiz li olarak ödeyeceğim daha tam hesaplamadık yaklaşık oranlar bunlar
şimdi borca harca girmeden zaten mal mülk sahibi olunmuyor bizde arabayı hem değiştirmek hemde takla attırmak istiyoruz
eşim diyor ki ben bu areabayı 1 sene sonra 35 bin tl satarım banka faizi cıkmış olur arabadan kar etmedim sayarım diyor sizce napsak bilemedim.

Reactions: H E
abartma sende benim mesaim 9 da başlıyor 5 de evde oluyorum
dün sütlacımı gördün mü
oo hanımefendıyee bakseeennnnnnnnnnnnnn

Görmedım Ben dun eve gece 1,30 da geldım . Sosyal medyayada giremedim . Midye yemeye gitcem dedim yaaaa
dur silinmedıyse bakem nasıl olmus puan verem
eco sana birşey soracam

He sor

Ben şahsen arabayı kredıyle almayı sevmıyorum ..
Çunku satarken 3 5 kar ediliyor oda şuan zaten kredıye gitcek ..

Eğer arabanızın sıkıntısı yoksa bence birikim yapın . Şuan zaten 2. el piyasası çok yuksek .

arabada sıkıntı yok ama benm sevmediğim bir model hiç bir artısı yok elçin ya.. bende çalışıyorken takla atsn istiyorum birikim yapsanda gidiyor.. borca harca girmediğin zaman

oo hanımefendıyee bakseeennnnnnnnnnnnnn

Görmedım Ben dun eve gece 1,30 da geldım . Sosyal medyayada giremedim . Midye yemeye gitcem dedim yaaaa
dur silinmedıyse bakem nasıl olmus puan verem

He sor
yok kaldırmadmda sol gözüm felaket ağrıyor ya bakamyorum ekrana

arabada sıkıntı yok ama benm sevmediğim bir model hiç bir artısı yok elçin ya.. bende çalışıyorken takla atsn istiyorum birikim yapsanda gidiyor.. borca harca girmediğin zaman
İşte canım tercıh sizin .
Ben tercıh etmem dedim .
İyi de birikim yapamıyorsanız o zamna borca gircenız .
Biz mesela çok pis birikim yaparız
Ama artık birikim falan yapmıcam . Ev var çok şükür . Bir araba alcaz onunda acelesı yok eşim şirket aracı kullanıyor hep bizde zaten ..

anladm canm bizim zaten birikim yapacak kadar gelirimiz yok
şu an aylık 200 tl zor atıyoruz
şimdi diyeceksin ki ee krediyi nasıl ödeyecen aylık
maaşlar zamlanacak ya öyle ödeyeceğiz işte..
birde ben bu arabayı aldığımızdan beri hiç sevmedim.. çok istiyorum birde ehliyet almak
ama faiz oranları tabi can sıkıcı bayağı

E yanı sizde çocuk var canım .. Birikim zor oluyordur ..
Arabanın içe sinmesı çok öenmlı . Bende her arabyı sevmem . Şirket aracı olsa bile binmem :)

Bu sene çok şükür şirket arabları polo oldu
Otomatik birde bende bir ehlıyet alamda kullanam bana araba alsın beyim

evet çocuk olnca zaten gidiyor elçin.. bizden çok inan onun masrafı var aylık yemesi içmesi bezi ıslak mendili ilaçları kıyafetleri hesabı .. sen düşün gerisin
eşimle konuşuyoruzda şimdi
biz bu tipo yu 13 bin tlamıştık 2 yıl evvel
şimdi 17 bin tl sayılacak
diyor ki tipodan kar etmedik sayarız.. onu faize cıkarız.. her şekilde kurtarıyor..
şimdiki alacağımız arabada pejo 307 aslnda golf alacaktık ama bu adam sıkışık olduğu için ucuza alms olacağız satarkende 35 bin tl rahat götürür diyor. bir daha takla attırım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…