yani bu zamanda kredi çekmek doğru mu bilmiyorum cnaımcım.Kızlar gecen bir araba göstermiştim ya size piyasası yaklaşık 34 35 bin değerinde..
o araba bugün bizim araba ile takas olacak muhtemelen
biz üzerine 15 bin tl vermiş olacağız
yani araba bize 31 bin tl felan denk gelmiş olacak
arabannı bir sıkıntısı yok eşim herşeye detaylı soktu
şimdi aısl mevzu
15 bin tl kredi çekeceğim ben bugün bu iş olursa.
normal bankadan çeksek ihtiyaç kredisi olarak 24 ay vadeli ödeyeme 5 ,5 500 bin tl felan faiz alıyor yaklaşık
ben iş yerimin avantajı ile , 3 500 4 bin tl faiz li olarak ödeyeceğim daha tam hesaplamadık yaklaşık oranlar bunlar
şimdi borca harca girmeden zaten mal mülk sahibi olunmuyor bizde arabayı hem değiştirmek hemde takla attırmak istiyoruz
eşim diyor ki ben bu areabayı 1 sene sonra 35 bin tl satarım banka faizi cıkmış olur arabadan kar etmedim sayarım diyor sizce napsak bilemedim.
gözlük mu lazım ki sana.yok kaldırmadmda sol gözüm felaket ağrıyor ya bakamyorum ekrana
bilmiyorum ki canm ya gerci benim gözler zaten bozuk uzağa göremem şimdide o nedenle agrıyor sanrm pc ekranına zor bakıyorum su angözlük mu lazım ki sana.
ben kullanıyorum . arada bilgisayardan senin gibi olduğum dönemlerde bi kaç gün takıyorum .
o zamanda araba alamıyoruz birşeylerin sahibi olamıyoruz ne biliyimyani bu zamanda kredi çekmek doğru mu bilmiyorum cnaımcım.
çünkü geçen biri için hesaplattık . yüzde yüz faiz koyuyordu 24 aya.
sen yine uygun kredi bulmuşsun .
bilemedim . yani bence 24 aya o faizi ödemek bana akıl mantık şeysi gelmiyor . tabi herkesin görüşü.
bizim ilk araba ikinci el bi uno idi.evet çocuk olnca zaten gidiyor elçin.. bizden çok inan onun masrafı var aylık yemesi içmesi bezi ıslak mendili ilaçları kıyafetleri hesabı .. sen düşün gerisin
eşimle konuşuyoruzda şimdi
biz bu tipo yu 13 bin tlamıştık 2 yıl evvel
şimdi 17 bin tl sayılacak
diyor ki tipodan kar etmedik sayarız.. onu faize cıkarız.. her şekilde kurtarıyor..
şimdiki alacağımız arabada pejo 307 aslnda golf alacaktık ama bu adam sıkışık olduğu için ucuza alms olacağız satarkende 35 bin tl rahat götürür diyor. bir daha takla attırım diyor
sıfır model bir arabaya gücümüz yetmez kuzum yabizim ilk araba ikinci el bi uno idi.
takır tukur kapıları vardı.
sonra ikinci el fordd fiesta aldık .
sonra sıfır almaya karar verdik . çünkü ikinci el arabanın hiç masrafı bitmedi. inan hep bi masraf
sıfır alınca . 24 ay 0 (sıfır )faizle arac kredisi verdi bize firma.
arabamızı 4 yıl önce 17 bine saydı.
yeni araç 54 bin tl idi.
biraz nakit verdik . gerisini 24 ay ödedik .
şimdi yıl sonu olduğu için yine araçlarda büyük indirimler var . biz de yıl sonuna denk getirmiştik .
ücretsiz bakım yapıyorlar 24 ay .
bazı şeyler ücretsiz oluyor yani. bilemiyorum ama bi de bu taraftan bi araştırın . böyle yapmak zorunda değilsiniz ama araştırmakta fayda var .
çok ağrıyor ama ekrana bakamıyorumm
senn ne işin var burda git gez dolaş sene
aradılar işe geldim apar topar.dokuzu geçiyordu.senn ne işin var burda git gez dolaş sene
ohaa iştemisin niye aradılar izin almadın mıaradılar işe geldim apar topar.dokuzu geçiyordu.
bi saate bitti.diğer arkadaş hastalanmış.oda gelmemiş hastanediymiş.ikimizde firarisensiz idare olmuyormuymş işler güçler zaten çok yogun bir işin yok
hey allah ya..bi saate bitti.diğer arkadaş hastalanmış.oda gelmemiş hastanediymiş.ikimizde firariben kafa izni aldığımı için beni çağırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?