2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yani bu zamanda kredi çekmek doğru mu bilmiyorum cnaımcım.
çünkü geçen biri için hesaplattık . yüzde yüz faiz koyuyordu 24 aya.
sen yine uygun kredi bulmuşsun .
bilemedim . yani bence 24 aya o faizi ödemek bana akıl mantık şeysi gelmiyor . tabi herkesin görüşü.

gözlük mu lazım ki sana.
ben kullanıyorum . arada bilgisayardan senin gibi olduğum dönemlerde bi kaç gün takıyorum .
bilmiyorum ki canm ya gerci benim gözler zaten bozuk uzağa göremem şimdide o nedenle agrıyor sanrm pc ekranına zor bakıyorum su an

Reactions: H E
o zamanda araba alamıyoruz birşeylerin sahibi olamıyoruz ne biliyim
13 bin tl aldığımız arabayo 17 bine vermiş olacağız
31 bin tl şimdiki alacğaımıx arabayı satmak istersek 35 bin tl gitmş olacak.. bu durumlarda var ama

Reactions: H E
bizim ilk araba ikinci el bi uno idi.
takır tukur kapıları vardı.
sonra ikinci el fordd fiesta aldık .

sonra sıfır almaya karar verdik . çünkü ikinci el arabanın hiç masrafı bitmedi. inan hep bi masraf

sıfır alınca . 24 ay 0 (sıfır )faizle arac kredisi verdi bize firma.
arabamızı 4 yıl önce 17 bine saydı.
yeni araç 54 bin tl idi.
biraz nakit verdik . gerisini 24 ay ödedik .
şimdi yıl sonu olduğu için yine araçlarda büyük indirimler var . biz de yıl sonuna denk getirmiştik .

ücretsiz bakım yapıyorlar 24 ay .
bazı şeyler ücretsiz oluyor yani. bilemiyorum ama bi de bu taraftan bi araştırın . böyle yapmak zorunda değilsiniz ama araştırmakta fayda var .

sıfır model bir arabaya gücümüz yetmez kuzum ya
ama bankanın koyduğu faiz arabadan ettiğimiz kar ile her şekidle cıkıyor zaten
böyle olduğumuz yerde sayıyyoruz en azından 3 5 sene sonra arabayı takla attırarak 40 45 bin tl cıkarabiliriz ev için birikim olur bize.

işim bitti ama gitmeyecem.iznimi düşürmesinler.zaten kaç saat kaldı

sensiz idare olmuyormuymş işler güçler zaten çok yogun bir işin yok

sensiz idare olmuyormuymş işler güçler zaten çok yogun bir işin yok
bi saate bitti.diğer arkadaş hastalanmış.oda gelmemiş hastanediymiş.ikimizde firariben kafa izni aldığımı için beni çağırdılar

bilmiyorum ya gözüm çok ağrıyor duramıyorum agrsndan gözüm zaten bozuk uzağı hiç göremem şimdide felaket oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…