evet yani mantıklı geliyor haklısın .sıfır model bir arabaya gücümüz yetmez kuzum ya
ama bankanın koyduğu faiz arabadan ettiğimiz kar ile her şekidle cıkıyor zaten
böyle olduğumuz yerde sayıyyoruz en azından 3 5 sene sonra arabayı takla attırarak 40 45 bin tl cıkarabiliriz ev için birikim olur bize.
yapma yaw.gözlük kullanıyormuydunbilmiyorum ya gözüm çok ağrıyor duramıyorum agrsndan gözüm zaten bozuk uzağı hiç göremem şimdide felaket oldu
hoş geldin . ne güzel kafa izni . vallahi harika.yapma yaw.gözlük kullanıyormuydun
benim tabirimle kafa izni.işim var dedim.dinlenmeye ihtiyacım vardı.önümüzdeki haftaya artık.hoş geldin . ne güzel kafa izni . vallahi harika.
memur değil miydin sen .
arada bize de verirlerdi ama ihtiyaç halinde. hastane işi vs olunca.
ama şimdi tek kaldım . diğer memur askere gitti. bi yere kımıldayamıyorum .
yok ya kullanmıyorum.. uzakla ne işim var.yapma yaw.gözlük kullanıyormuydun
870 sanrmayda nekadar ödüyecen krediye
anladm canm.. inşallah bizede nasip olur araba takla atsın yeter ya oda rahatlıkla atıyor ki zaten şu an 13 bin tl alınan bir arabyı 17 bin tl vermekle karlıyız.. neyse hayırlısı bakalım yaevet yani mantıklı geliyor haklısın .
biz daciaa duster almıştık .
fordd yapıyor bu markayı ama farklı isim altında. daha uygun oluyor fiyatları . ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum .
en uygun fiyatlı arabalardan .
hayırlısı . olsun artık . haftaya inşallah o zaman .benim tabirimle kafa izni.işim var dedim.dinlenmeye ihtiyacım vardı.önümüzdeki haftaya artık.
peki geriye elinizdeki para size yetecekmi.gerçi sen inse hesaplar yapıyordun.ben çok kredi işini sevmiyorum ama borçlanmadan mal sahibi olunmuyor bunuda çok iyi biliyorum.biz ev aldığımzda öyleydik.biraz sıkıntı oldu ama çok şükür şuan ev sahibi olduk.şartlara bakıldığında eşin mantıklı konuşuyor870 sanrm
aa ciddimisin.ben ne yapyım benim hiç iznim yok 5 gün kafa izni sadece yazın..
yıllık iznimi kullanamıyorum tek olduğum için. birikiyor ileride tazminatla alacağım işte.. ben isterdim ama kullanmayı parsı batsın
evet . eşimin üzerine.@sizin araba eşinin üzerine mi @demirleke
mrhaba .hoşgeldinMerhaba herkese
katılıyorum .peki geriye elinizdeki para size yetecekmi.gerçi sen inse hesaplar yapıyordun.ben çok kredi işini sevmiyorum ama borçlanmadan mal sahibi olunmuyor bunuda çok iyi biliyorum.biz ev aldığımzda öyleydik.biraz sıkıntı oldu ama çok şükür şuan ev sahibi olduk.şartlara bakıldığında eşin mantıklı konuşuyor
bizimde öyle.arabayı farklı bi ilden almıştı mecbur oyle oldu.evde onun üstüne.ama araba benimevet . eşimin üzerine.
ev aldık 1 yıl önce. onu benim üzerime yapacaktı ama işten izin alamadım . o gün yine eşimin üzerine oldu ev.
ve bütün mal mülk kocamda.
merhaba . hoş geldin .Merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?