2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

akşama hamsi aldm
oglana da cupra yanına bol eşkili salata
turp rokaa salgam canınız ceksin
alması benden
ayıtlaması bakıcıdan
pişirmesi kocamdan
salatalarda benden
ne kadar dizayn bir durum
biz lahmacun yicezzzzzz.bol salata bol yeşillik ımmmhhh.ben 1 tane yicem.belki karnabahar haşlarım kendime

haftasonu zaten salla gitsin
zten eve gidince çok iş var
çarsaflar değişecek ..
camasır atılacak
toz alınacak
mutfak üstten bir elden geçecek üstün körü.. buzdolabı toparlanacak
tuvalet banyo detaylı temizlenecek..
soganlardan cürüyen var onları ayıklayacağım. kışlık sogan var birsürü..
yarnda dip bucak temizlik.. her ne kadar dip bucak olsada birşeyler yarım kalıyor işte
şöyle mutfagı felan detaylı temizlemek mümkün değil..

liste yap kendine rahat edersin.bende bi tparlıcam bizim odayı falan çarşaflar.yarına bırakmak istemiyorum

liste yap kendine rahat edersin.bende bi tparlıcam bizim odayı falan çarşaflar.yarına bırakmak istemiyorum
ben zaten yarın hepsini yetiştiremiyorum yarına bir makine ve vileda kalıyor gerisi yetişmiyor mecalim kalmıyor cocukla
taksit taksit yapıyorum
mutfagı bakıcı sagolsun temiz tutuyor hep dolapları felan günlük dolandırıyor oda temizlik hastası bizim evde duramıyor elinde bir bez ben bırak desemde bırakmıyor o yüzden mutfak pek batmıyor ayda bir dolapların içini felan temizliyorum detaylı onun harici yüzeysel bez dolandırıveriyorum camları gecen sildim o bana bahara kadar gider bir daha ugraşamam
zaten halılar felan battı dursun bahara kadar aman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…