kahve şekersiz ve bol kaynamış köpüksüz içilir cınımyürü git be sen ne anlarsn kahveden
hiç sevmem öyle benlik değilyahve şekersiz ve bol kaynamış köpüksüz içilir cınım
akşama hamsi aldm
oglana da cupra yanına bol eşkili salata
turp rokaa salgam canınız ceksin
alması benden
ayıtlaması bakıcıdan
pişirmesi kocamdan
salatalarda benden
ne kadar dizayn bir durum
haftasonu zaten salla gitsinhiç halim yo kya bugün çirkinliğim üstümde dayak yemişim gibi
saç baş dagınık
lahmacunu kendiniz mi yapıyonz.biz lahmacun yicezzzzzz.bol salata bol yeşillik ımmmhhh.ben 1 tane yicem.belki karnabahar haşlarım kendime
evet biraz baktım.hep açıktı çocuklarla oylandım ama şermin bombaakşam cidden izledin mi çukurovayı
boşanalım şermin
zten eve gidince çok iş varhaftasonu zaten salla gitsin
acı acıı ohh mishiç sevmem öyle benlik değil
onun kocası varevet biraz baktım.hep açıktı çocuklarla oylandım ama şermin bomba
yok canımlahmacunu kendiniz mi yapıyonz.
biz kendimiz yapıyoruz iiçini fırında attırıyoruz çok güzel oluyoryok canım
liste yap kendine rahat edersin.bende bi tparlıcam bizim odayı falan çarşaflar.yarına bırakmak istemiyorumzten eve gidince çok iş var
çarsaflar değişecek ..
camasır atılacak
toz alınacak
mutfak üstten bir elden geçecek üstün körü.. buzdolabı toparlanacak
tuvalet banyo detaylı temizlenecek..
soganlardan cürüyen var onları ayıklayacağım. kışlık sogan var birsürü..
yarnda dip bucak temizlik.. her ne kadar dip bucak olsada birşeyler yarım kalıyor işte
şöyle mutfagı felan detaylı temizlemek mümkün değil..
boşanalım mademonun kocası var
her bölümde boşanalım sermin diyorefsane oldular
hoş geldin.burası bizim sohpet ettiğmz kısım.orasıda enerji iksiri bölümümüz.Iste geldim burdayim heheh :)
ben zaten yarın hepsini yetiştiremiyorum yarına bir makine ve vileda kalıyor gerisi yetişmiyor mecalim kalmıyor cocuklaliste yap kendine rahat edersin.bende bi tparlıcam bizim odayı falan çarşaflar.yarına bırakmak istemiyorum
yarın akşam boyasaçımıda boyamam lazm püf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?