2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

akşama hamsi aldm
oglana da cupra yanına bol eşkili salata
turp rokaa salgam canınız ceksin
alması benden
ayıtlaması bakıcıdan
pişirmesi kocamdan
salatalarda benden
ne kadar dizayn bir durum

Hahah nedir bu kocalarin cektigi ya her evde balik isleri kocada galiba :)) bizde de durum ayni :)

pazar günü hava güzel olursa güneşli oglanı parka götürürüz gezeriz .. sonra biraz alışveriş yapar döneriz.
eğer kötü olursa eğlence merkezi oyun grubuna götürürüz. orda oynar.. maaşı aldım bu hafta rahatız

bizim ev şimdi öyle.annem hertarafı temizliyor.iş bi iş kalmıyor

Hahah nedir bu kocalarin cektigi ya her evde balik isleri kocada galiba :)) bizde de durum ayni :)
benim kocam cok güzel yapar ben elimi değemem hamsiye ya mümkün değil
zaten balıgada o alıştırdı çeksin cezasını sofrayı kurmak salata bana kalıyor onlar daha zor

bizim ev şimdi öyle.annem hertarafı temizliyor.iş bi iş kalmıyor
çok rahatlıyor insan demi
bizim bakıcımız da öyle sagolsun her yeri bir dolandırır duramaz mutfak felan tertemiz bana iş bırakmaz cok vicdanlı bir kadın bırak yapma yorulma dinlen dediğim halde yapar.

seneye oglan kreşe gittinde mecburen ben yapacağım
gerçi ilk işe başladığımda da ben yapıyordum çok zor oluyordu.. eşim yardm ediyordu cidden zor oluyor
seni iki cocukla düşünemiyorum insanın pili bitiyor.

Kizlar ben cig baliga dokunamam ya iykk kotu oluyorum o yuzden kocam sagolsun diyorum :) o da bu islerin hakkini verir sagolsun :) ben yeme kismini seviyorum hahah

evet.düzen tutturunca bi müddet gidiyor sonra patlıyorsun sonra tekrar düzen sonra tekrar patlama böyle böyle gidiyor.iki gündür çocukları eşim uyutuyor.ben sütlerini falan hazırlıyorum.dün nanali rezene yaptım rahat ususunlar diye.sağı solu toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…