evde mi pişriyorsunbiz kendimiz yapıyoruz iiçini fırında attırıyoruz çok güzel oluyor
akşama hamsi aldm
oglana da cupra yanına bol eşkili salata
turp rokaa salgam canınız ceksin
alması benden
ayıtlaması bakıcıdan
pişirmesi kocamdan
salatalarda benden
ne kadar dizayn bir durum
yok içini evde hazırlıyorum fırına veriyorum onlar pişiriyorevde mi pişriyorsun
bizim ev şimdi öyle.annem hertarafı temizliyor.iş bi iş kalmıyorben zaten yarın hepsini yetiştiremiyorum yarına bir makine ve vileda kalıyor gerisi yetişmiyor mecalim kalmıyor cocukla
taksit taksit yapıyorum
mutfagı bakıcı sagolsun temiz tutuyor hep dolapları felan günlük dolandırıyoroda temizlik hastası bizim evde duramıyor elinde bir bez ben bırak desemde bırakmıyor o yüzden mutfak pek batmıyor ayda bir dolapların içini felan temizliyorum detaylı onun harici yüzeysel bez dolandırıveriyorum camları gecen sildim o bana bahara kadar gider bir daha ugraşamam
zaten halılar felan battı dursun bahara kadar aman...
benim kocam cok güzel yapar ben elimi değemem hamsiye ya mümkün değilHahah nedir bu kocalarin cektigi ya her evde balik isleri kocada galiba :)) bizde de durum ayni :)
hoş geldin.burası bizim sohpet ettiğmz kısım.orasıda enerji iksiri bölümümüz.
çok rahatlıyor insan demibizim ev şimdi öyle.annem hertarafı temizliyor.iş bi iş kalmıyor
senindemi koca.büyük balık olunca ben yapıyorum.hamsi olayına bi türlü giremedim.eşimde girmiyor zaten.Hahah nedir bu kocalarin cektigi ya her evde balik isleri kocada galiba :)) bizde de durum ayni :)
en lezzetlisi hamsi.. kız bişeysi yok aslında balık tavasında çok pratik oluyor.senindemi koca.büyük balık olunca ben yapıyorum.hamsi olayına bi türlü giremedim.eşimde girmiyor zaten.
ha evet bazen bizde öyle .bazen direk kasapta mı ne hazırlatıyor fırına veriyor.bazende direk hazır alıyoruz.kafamıza hangisi uyarsayok içini evde hazırlıyorum fırına veriyorum onlar pişiriyor
evet.düzen tutturunca bi müddet gidiyor sonra patlıyorsun sonra tekrar düzen sonra tekrar patlama böyle böyle gidiyorseneye oglan kreşe gittinde mecburen ben yapacağım
gerçi ilk işe başladığımda da ben yapıyordum çok zor oluyordu.. eşim yardm ediyordu cidden zor oluyor
seni iki cocukla düşünemiyorum insanın pili bitiyor.
hep burda sizden sonra yapacağım diyorum hopp yine başa dönmüşümen lezzetlisi hamsi.. kız bişeysi yok aslında balık tavasında çok pratik oluyor.
ya ben çok severim balık.uff canım istediKizlar ben cig baliga dokunamam ya iykk kotu oluyorum o yuzden kocam sagolsun diyorum :) o da bu islerin hakkini verir sagolsun :) ben yeme kismini seviyorum hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?