2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

benim de işlerim çıktı. öğlen yemeğini fazla kaçırdım . ağırlık çöktü çok feciiii

ya hani mesela 2 cocuğu olan ve aynı odayı paylaşan kardeşler var ya 1 oglan 1 kız diyelim
bu oda düzeni nasıl ayarlanıyor ki... ikisine göre pembe alsan erkeğe olmaz mavi alsan kıza olmaz hesabı

bebeklere Konak Tarağı kullandınız mı ya işe yarıyor mu şu meşhur cumadan alışveriş yapayım diyorumda gözüme takıldı

bebeklere Konak Tarağı kullandınız mı ya işe yarıyor mu şu meşhur cumadan alışveriş yapayım diyorumda gözüme takıldı
konak olmadı benim çocuklarda.olmaya yakın yanlış hatırlamıyorsam zeytinyağı sürmüş olabilriz

ya hani mesela 2 cocuğu olan ve aynı odayı paylaşan kardeşler var ya 1 oglan 1 kız diyelim
bu oda düzeni nasıl ayarlanıyor ki... ikisine göre pembe alsan erkeğe olmaz mavi alsan kıza olmaz hesabı
ortak renk kullanırısın oldu bitti.yada duvarı ortak yaparsın yatak örtüleri vs ona uygun renklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…