- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Gözümü açamıyorum tek gözumle bakıyorum ekrana ama yazıyorum yani neden o bakış
Aşerdim yeminle yaaaaya ben çok severim balık.uff canım istedi
sabah işe geç gelince kahvaltı yapmamıştım simit aldım.yemek yemedim.acıkmaya başlıyorum benbenim de işlerim çıktı. öğlen yemeğini fazla kaçırdım . ağırlık çöktü çok feciiii
akşam bize gelin çok uzak değiliz.. ben yediriym size hamsi =)Aşerdim yeminle yaaaa
Dunden bezelye var bi pilav salata biitiakşama neler var yemek
O ne yaaabebeklere Konak Tarağı kullandınız mı ya işe yarıyor mu şu meşhur cumadan alışveriş yapayım diyorumda gözüme takıldı
hiç konak tarağı felan alma onun basit bir yöntemi var.bebeklere Konak Tarağı kullandınız mı ya işe yarıyor mu şu meşhur cumadan alışveriş yapayım diyorumda gözüme takıldı
Sagol kuzumakşam bize gelin çok uzak değiliz.. ben yediriym size hamsi =)
konak olmadı benim çocuklarda.olmaya yakın yanlış hatırlamıyorsam zeytinyağı sürmüş olabilrizbebeklere Konak Tarağı kullandınız mı ya işe yarıyor mu şu meşhur cumadan alışveriş yapayım diyorumda gözüme takıldı
neymiş tecrübe hemen konuştu bak bende araştıyorum dahahiç konak tarağı felan alma onun basit bir yöntemi var.
bebeişlerin başlarında oluşan pul pul olan şeyler ayy anlatabildim mi acabaO ne yaaatoynak okudum iyimi
ortak renk kullanırısın oldu bitti.yada duvarı ortak yaparsın yatak örtüleri vs ona uygun renklerdeya hani mesela 2 cocuğu olan ve aynı odayı paylaşan kardeşler var ya 1 oglan 1 kız diyelim
bu oda düzeni nasıl ayarlanıyor ki... ikisine göre pembe alsan erkeğe olmaz mavi alsan kıza olmaz hesabı
çok güzel anlattınbebeişlerin başlarında oluşan pul pul olan şeyler ayy anlatabildim mi acaba
bunu yazarken kahkaha attım çay genzime kaçtıradyo 7 candır gerisi heyecan.offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?