ben hiç bir zaman senin gibi olamam sanırım.. o enerji yok bende şimdi bile dayak yemi şgibiyim. evde birsürü iş var bugünboğaz olunca mevzu
bi de artık kendime bakmayı , sendimi ödüllendirmeyi hakediyorum .
öyle düşünüyorum .
kendime özenmeye başladım . yediklerime içtiklerime.
öncesinde paldır küldür işte. şimdi böyle.
pofff. poff.. pofff ama üçüzler gelecekti hani ya ben çok inanmiştim bu ay
Ben pek ümitli değilim de yinede uzun zaman sonra ilk kez ihtimal verdim.pofff. poff.. pofff ama üçüzler gelecekti hani ya ben çok inanmiştim bu ay
iş bitmiyor ki. o iş bizde de var .ben hiç bir zaman senin gibi olamam sanırım.. o enerji yok bende şimdi bile dayak yemi şgibiyim. evde birsürü iş var bugün
olsun nefes aldığımız sürece umut var demektir üzülme diyeceğim ama biliyorum yine için buruk..Ben pek ümitli değilim de yinede uzun zaman sonra ilk kez ihtimal verdim.
dur bakalım daha olmamışsın . hayırlısı inşallah . bu kez olsun inşallah.Ben pek ümitli değilim de yinede uzun zaman sonra ilk kez ihtimal verdim.
Sağol canım, önümüzde ki maçlara bakarız artıkolsun nefes aldığımız sürece umut var demektir üzülme diyeceğim ama biliyorum yine için buruk..
ne denir bilmiyorum ki kelimelerin bıcak gibi kesildiği bir durum ..
herkesin bir imtihanı var işte
kimim eşi ile kiminin annesi ile kiminin evlat hasret ile.. canınız sagolsun be kuzum..
Sen benı bulamıyorsan benı sıldın demektir
Amin canım sağoldur bakalım daha olmamışsın . hayırlısı inşallah . bu kez olsun inşallah.
yooooo hayır yapma.soyle gelmesinAğrım başladı regl olucam sanırım
Ben hazir noddle aliyorum soya soslu tavukla yapiyorum, açmaya totom yokbir de kızlar söylemem lazım .
noddle yapmayı öğrendim bazı vlogları izlerken
çok kolay .
sanıyorum 3 kez yaptım şimdiye kadar
belki bu akşam yaparım .
un su tuz ile sert bir hamur . az dinlendiyorsun hamuru
sonra ince açıyorsun .
iyi kesen bir bıcak ile ince kesiyorsun . uzun .
ve kaynayan tuzlu suya atıp pişiriyorsun .
bizim buralarda keş peyniri var . permesan peyniri yani . rendeleyip tereyağı ile kavurup üstüne koyurum piştikten sonra.
harika oluyor
valla heves ettim bende yapacağım.bakarım hevesim geçmezse bende pazartesi getireyimvallahi son 2 aydır falan böyleyim . öncesinde de yemek getirirdim ama sadece yemek için . zevksiz şeyler getirirdim . şimdi daha çok seveceğim şeyleri getiriyorum
sen de yap şekerim
Sen al uzerineya kızlar şaka gibi.. eşimi konya il merkezine gönderiyorlardı burda iş az diye yani burdaki istasyonda 6 kişi çalışıyor sırayla herkes 1 er hafta gidiyordu orada eşşek gibi çalışşsınlar işci acıgı var diye
10 15 kişi bir evde kalıyordu
şimdi konya muhabbeti kesildi.
nevşehirde eleman acıgı varmışda oraua gidecekmiş resmen yıldırma politikası işe bakın hele
pazarteside arabanın satımı + alımı olacak biz napacaz şimdi kafayi yyiyeceğim
eşimolmadan arabanın satışı nasl olacak alımı nasıl olacak npaacaz.. biri beni aydınlatsın
arada yapıyor arkadaşlar filtre kahve.afiyet olsun .
ben de içiyorum şimcik .
filtre kahve.
bi kaç aydır filtre kahveye sardım .
french press ile yapıyorum .
Dinlese keskeeeeyooooo hayır yapma.soyle gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?