bi çözüm üretir eşin . o düşünsün bakalım .alamayız ki eşim 6 30 da felan cıkıyor o zamana kapanır tüh
1 parça al bari paketi gömme, o paket neden yanında onu anlamadım ya neyseeeelim ayağım titremeye başladı vallaha kötüyum
marketten almıştım haftasonu kurabiye için1 parça al bari paketi gömme, o paket neden yanında onu anlamadım ya neyseee
ben hızlıcana yiyorum vallahi . hemen alıştım . önceki hayatımda japondum zannımca.Ben de aldım onunla yerken daha az yiyordum, tabağın yarısında doyuyorsun uğraşırken yarım saat geçiyor.
Bak iyi aklima getirdin ben onları nereye attımsa bi bulayım. Diyette iyi olur
39 ne kızüç parça yemiş bulundum39 affet beni
japon rahipmiben hızlıcana yiyorum vallahi . hemen alıştım . önceki hayatımda japondum zannımca.
39 ne kız
yıllar yıllar evvel gazetede önceki hayatınızda neydiniz diye bi test vardı.
10 yaşında falandık . ablam hepimizinkine baktı.
ben japon (erkek )rahip çıkmıştım .hiç unutmuyorum nedense.
durma koşş bebeğim.hadi koçum benim al o arabayı yess acımak yok rakiiikızlar ben notere ışınlanıyorum
vekalet de ücret gerekiyor canım . gereksiz masraf çıktı.little dora canm col sagol valla aydınlattın bizi bizim beyin eror verdi
notere gidiyorum şimdi eşimde erken cıkmaya calısacak vekalet alacağım hemen
yarım olmaya iki parça kaldı ha ne dersin
başlayınca bırakamazsın
ben öğlende yedim . ama 5 kare yedim bıraktım . sen bilin.yarım olmaya iki parça kaldı ha ne dersin
ya bugün böyle apar topar gelince bide bir simit yedim .alt üst oldum resmen.elim ayağım boşaldı.ben öğlende yedim . ama 5 kare yedim bıraktım . sen bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?